University of Surrey
Πυρηνική επιστήμη και προστασία από την ακτινοβολία MSc
University of Surrey - Πανεπιστήμιο του Surrey

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα

Πώς μπορούν οι ατομικοί πυρήνες να μας παρέχουν ενέργεια, να μας βοηθούν να παρακολουθούμε το περιβάλλον, να ωφελούν την ιατρική και πολλά άλλα;

Το καινοτόμο μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα σπουδών στην πυρηνική επιστήμη και την ακτινοπροστασία διδάσκεται από έναν συνδυασμό εμπνευσμένων ακαδημαϊκών πυρηνικής φυσικής από τη Σχολή Μαθηματικών και Φυσικής του Surrey και προνοητικών εμπειρογνωμόνων από τις πυρηνικές βιομηχανίες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι ακαδημαϊκοί μας ανήκουν στις ακόλουθες ομάδες, οι οποίες στεγάζουν τον μεγαλύτερο ακαδημαϊκό ερευνητικό κόμβο πυρηνικής φυσικής στο Ηνωμένο Βασίλειο:

Ομάδα Πειραματικής Πυρηνικής Φυσικής

Ομάδα Ακτινοβολίας και Ιατρικής Φυσικής

Ομάδα Θεωρητικής Πυρηνικής Φυσικής.

Υπάρχουν γενναιόδωρες ευκαιρίες εξωτερικής χρηματοδότησης για τους φοιτητές αυτού του προγράμματος. Αυτές περιλαμβάνουν το πρόγραμμα υποτροφιών Marie Sklodowska-Curie του ΙΑΕΑ, το οποίο έχει ως στόχο να συμβάλει στην αύξηση του αριθμού των γυναικών στον πυρηνικό τομέα, και το πρόγραμμα υποτροφιών που προσφέρεται από το The Nuclear Industry Benevolent Fund. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα "Χρηματοδότηση".

Τι θα μελετήσετε

Βασισμένο στην εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία μας και στην άριστη έρευνα, αυτό το μάθημα θα σας δώσει βαθιά γνώση της πυρηνικής επιστήμης και της ακτινοπροστασίας. Το σημαντικό πρακτικό στοιχείο του επιτρέπει στους φοιτητές να συνδέσουν το διδαγμένο υλικό με εφαρμογές που σχετίζονται με τη βιομηχανία.

Οι επίσημες διαλέξεις συμπληρώνονται με εργασίες στα εξειδικευμένα εργαστήρια ακτινοβολίας, τα οποία ανακαινίστηκαν και διευρύνθηκαν πρόσφατα με κόστος 2,7 εκατομμυρίων λιρών. Σε αυτές τις εγκαταστάσεις, θα εργαστείτε με ένα ευρύ φάσμα ραδιενεργών πηγών και ανιχνευτών ακτινοβολίας.

Υπάρχει επίσης ένα εκτεταμένο πρόγραμμα την άνοιξη και ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακής διατριβής 11 εβδομάδων το καλοκαίρι.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ένα από τα πιο πολιτισμικά ποικιλόμορφα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερες από 140 εθνικότητες να παίζουν ρόλο στην πανεπιστημιακή ζωή. Η ομάδα μας για τη Διεθνή Πρόσληψη είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία υποβολής αίτησης - από τη συμβουλευτική για την επιλογή του κατάλληλου μαθήματος μέχρι την αίτηση για βίζα και την προετοιμασία για τις πρώτες εβδομάδες στο Surrey. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της διεύθυνσης [email protected]. Υποψήφιοι που χρειάζονται φοιτητική βίζα για να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο: Για να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα, πρέπει να έχετε επιβεβαίωση αποδοχής (CAS) για το Πανεπιστήμιο στο οποίο επιθυμείτε να σπουδάσετε. Πρόκειται για έναν μοναδικό αριθμό που θα σας επιτρέψει να υποβάλετε αίτηση για τη βίζα σας. Το Πανεπιστήμιο δεν έχει καμία νομική υποχρέωση να χορηγεί οποιοδήποτε άτομο και επιδεικνύει προσοχή όσον αφορά την έκδοση Επιβεβαίωσης Αποδοχής Σπουδών (CAS) για να μην διακινδυνεύσει το καθεστώς του ως χορηγού φοιτητών. Η Επιβεβαίωση αποδοχής για σπουδές (CAS) θα εκδοθεί σύμφωνα με την πολιτική για τη διαδρομή των φοιτητών και την έκδοση CAS, η οποία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: https://www.surrey.ac.uk/apply/policies.

Το Πανεπιστήμιο του Surrey προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες για την υποστήριξη των φοιτητών μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.surrey.ac.uk/fees-and-funding/scholarships-and-bursaries για περισσότερες λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNuclear Science and Radiation Protection, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Ελάχιστο πτυχίο 2:2 του Ηνωμένου Βασιλείου με άριστα στη Χημεία, τη Μηχανική, τις Περιβαλλοντικές Επιστήμες, τη Φυσική, την Ακτινοδιαγνωστική ή την Ακτινολογική Επιστήμη ή αναγνωρισμένο ισοδύναμο διεθνές πτυχίο. Θα λάβουμε επίσης υπόψη τη σχετική εργασιακή εμπειρία, εάν δεν πληροίτε αυτές τις απαιτήσεις.

Αγγλικές γλωσσικές απαιτήσεις

IELTS Academic: 6,5 συνολικά με 6,0 στο Writing και 5,5 σε κάθε άλλο στοιχείο.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Surrey στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 31 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Surrey

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Surrey

Το Πανεπιστήμιο του Surrey είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Γκίλφορντ της Αγγλίας. Οι δηλωμένοι στόχοι του πανεπιστημίου είναι να γίνει ένα κορυφαίο παγκόσμιο πανεπιστήμιο που θα πραγματοποιεί σημαντική έρευνα και καινοτομία, θα δημιουργεί σπουδαίους ερευνητές και θα επιτυγχάνει αποτελέσματα που θα συμβάλλουν σημαντικά στην κοινωνία.

Λίστα με 341 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Surrey - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Surrey

προπτυχιακοί φοιτητές:
10985
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3275
:
14260
  • Student life at the University of Surrey
  • Moments Matter | University of Surrey
  • Discover our campus | University of Surrey
  • Why Choose the University of Surrey
  • University of Surrey | The Study Abroad Experience
  • Placement Student Testimonials 2018/19 | University of Surrey

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Πυρηνική Επιστήμη και Μηχανική MSc Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £28600 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πυρηνική επιστήμη και προστασία από την ακτινοβολία MSc Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
- - - - - Γκίλντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πυρηνική Επιστήμη και Τεχνολογία PgDip Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πυρηνική Επιστήμη και Τεχνολογία MSc Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης