University of Salford
Μηχανική λογισμικού με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 30 αποφοίτους του προγράμματος Software Engineering with Foundation Year BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
79 /100
30 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £25500 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19500 - £37000 £15500 - £30000 £23500 - £36000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27961 £25489 £30091
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23885 - £33047 £18348 - £32603 £21339 - £39812

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ολοένα και πιο εξελιγμένες εφαρμογές διαμορφώνουν την καθημερινή μας ζωή και φέρνουν επανάσταση στις βιομηχανίες. Μάθετε να αναπτύσσετε την επόμενη γενιά λογισμικού που οδηγεί στη σύγκλιση των τεχνολογιών με το πτυχίο BSc Software Engineering with Foundation Year.

Τα συστήματα λογισμικού βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των πτυχών της καθημερινής ζωής, συμπεριλαμβανομένου του εμπορίου, της βιομηχανίας, της υγειονομικής περίθαλψης και της επικοινωνίας. Με τους οργανισμούς όλων των μεγεθών να αναζητούν ταλαντούχους επαγγελματίες για τη δημιουργία συστημάτων λογισμικού που είναι εύχρηστα, ισχυρά και συντηρήσιμα, τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σπουδάσετε ένα πτυχίο μηχανικού λογισμικού.

Αναπτύξτε απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες

Το έτος θεμελίωσης στοχεύει στην κατανόηση των βασικών θεμάτων που αφορούν την επικοινωνία και τις δεξιότητες μελέτης, τον βασικό προγραμματισμό και τα βασικά μαθηματικά. Με την επιτυχή ολοκλήρωση, θα προχωρήσετε στο πτυχίο BSc (Hons) Software Engineering που έχει πιστοποιηθεί από το BCS, Chartered Institute for I.T.

Για τρία ακόμη χρόνια σπουδών - ή τέσσερα, αν επιλέξετε να συμπεριλάβετε μια πρακτική άσκηση στη βιομηχανία, το πρόγραμμα σπουδών μας παρέχει βασικές και εξειδικευμένες δεξιότητες που απαιτούνται από τη βιομηχανία. Αρχικά, θα αποκτήσετε μια εις βάθος κατανόηση των τεχνολογιών που σχετίζονται με τις διαδραστικές διαδικτυακές εφαρμογές. Θα αναπτύξετε μεθοδικές προσεγγίσεις για την ανάλυση, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τον έλεγχο και τη συντήρηση αντικειμενοστραφών συστημάτων με χρήση της γλώσσας Java. Θα επικεντρωθείτε σε θέματα όπως ο προγραμματισμός στην πλευρά του διακομιστή, η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και η εξόρυξη δεδομένων, καθώς και τα πρότυπα σχεδίασης.

Προσεγγίστε τη βιομηχανία

Με την αξιοζήλευτη τοποθεσία της πανεπιστημιούπολής μας, λίγα λεπτά από το κέντρο του Μάντσεστερ, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συμμετάσχετε στην ακμάζουσα τεχνολογική κοινότητα της περιοχής. Μόλις ενταχθείτε στο πλήρες πτυχίο BSc (Hons) Software Engineering, μπορείτε να επιλέξετε να συμπεριλάβετε ένα έτος πρακτικής άσκησης για να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει και να αναπτύξετε περαιτέρω δεξιότητες, προσθέτοντας "με επαγγελματική εμπειρία" στο πτυχίο σας. Θα υπάρχουν επίσης ευκαιρίες συμμετοχής σε εξωσχολικές δραστηριότητες μέσω της εταιρείας πληροφορικής μας.

Είμαστε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο κέντρο για την επιστήμη των υπολογιστών και των δεδομένων. Η έρευνα και οι βιομηχανικές συνεργασίες μας έχουν επηρεάσει την ανάπτυξη εμπορικών προϊόντων λογισμικού και εργαζόμαστε σε πολλούς κλάδους για να ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες των δεδομένων και της τεχνητής νοημοσύνης. Είμαστε επίσης συνιδρυτικό μέλος τόσο του Greater Manchester Cyber Foundry όσο και του Greater Manchester AI Foundry. Μέσω αυτών των πρωτοβουλιών, υποστηρίζουμε τις φιλοδοξίες της περιοχής της πόλης να γίνει ηγέτης στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας - και τη βοηθάμε να συνεχίσει να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους αποφοίτους μας στον τομέα της πληροφορικής για να χτίσουν επιτυχημένες καριέρες.

Το νέο μας σπίτι για την πληροφορική

Το φθινόπωρο του 2022, θα εγκαινιάσουμε το νέο μας κέντρο για την επιστήμη, τη μηχανική και το περιβάλλον, προϋπολογισμού 65 εκατομμυρίων λιρών, και το νέο μας σπίτι για την πληροφορική. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη βιωσιμότητα και 100% ηλεκτροκίνητο, το κτίριο προσφέρει απαράμιλλες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, μάθησης και έρευνας και παρέχει συναρπαστικούς νέους χώρους για τη συνεργασία με τη βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά

 • Αρχικά σπουδάστε ένα έτος θεμελίωσης για να αναπτύξετε τις δεξιότητες πληροφορικής, μαθηματικών και σπουδών και να προχωρήσετε στις σπουδές σας στο πτυχίο BSc (Hons) Software Engineering.
 • Δημιουργήστε θεωρητικές γνώσεις για να προσαρμόσετε τις δεξιότητές σας καθώς εξελίσσονται ο προγραμματισμός, οι γλώσσες και οι τεχνικές
 • Καλλιέργεια ανεξάρτητης τεχνικής κρίσης, με την ικανότητα να σκέφτεστε εννοιολογικά και να χρησιμοποιείτε την τεχνολογία για να μεταφράζετε τις έννοιες στην πραγματικότητα
 • Ανάπτυξη μεθοδικών προσεγγίσεων για την ανάλυση, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τον έλεγχο και τη συντήρηση αντικειμενοστραφών συστημάτων με χρήση της γλώσσας Java.
 • Κατανόηση και εφαρμογή των τεχνικών και τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία διαδραστικών εφαρμογών ιστού.
 • Επιλογή επιλογών στην εικονική πραγματικότητα και τα τρισδιάστατα παιχνίδια, την ανάπτυξη κινητών τηλεφώνων, τη διαχείριση της ασφάλειας πληροφοριών ή τη διαχείριση επιχειρήσεων

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Software Engineering with Foundation Year BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Salford

60% Διδάσκοντες επαγγελματίες
20% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
15% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες πληροφορικής

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSoftware Engineering with Foundation Year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Salford σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #28 
  • #301 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μηχανική Λογισμικού": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανική λογισμικού (με έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
69% 10% 0% £22180 149 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάπτυξη ιστοσελίδων (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού (με έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
82% 15% 9% £12500 125 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
52% 5% 20% £15000 125 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού (με έτος στη βιομηχανία) BEng Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
82% 15% 9% £12500 125 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού BEng Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
92% 0% 25% £12500 123 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Ανάπτυξη λογισμικού εφαρμογών) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
- - - £15490 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
50% 9% 5% £24650 206 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης και έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
69% 10% 10% £22180 116 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
82% 15% 9% £12500 125 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης