University of Salford
Επαγγελματική αστυνόμευση BSc (Hons)
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 135 αποφοίτους Professional Policing BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Νόμος από το Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Νόμος.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
66 /100
135 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23767 £22711 £27834
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20344 - £28558 £17746 - £29609 £20717 - £38496

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Με λίγα λόγια

Το μάθημα αυτό αποτελεί μια ολοκληρωμένη προετοιμασία για μια σταδιοδρομία στον τομέα της αστυνόμευσης.

Το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε σε βάθος τον ρόλο του αστυνομικού. Παράλληλα με την ανάπτυξη επιχειρησιακών και πρακτικών δεξιοτήτων, θα εξετάσετε κριτικά το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη με μελέτες περιπτώσεων και ερευνητικά έργα. Οι ασκήσεις προσομοίωσης που βασίζονται σε σενάρια αστυνόμευσης και επιτρέπουν στους φοιτητές να αναπτύξουν βασικές διαπροσωπικές δεξιότητες αποτελούν βασικό μέρος του προγράμματος. Στο έτος 3 οι φοιτητές θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στην κοινότητα.

Υπάρχει μια σειρά από αξιολογήσεις που θα επιτρέψουν στους μαθητές να αποδείξουν τη χρήση βασικών δεξιοτήτων, όπως η έρευνα πληροφοριών, η παρουσίαση και οι δεξιότητες ακαδημαϊκής γραφής. Οι αξιολογήσεις, όπως οι ενημερώσεις πολιτικής, συνδέονται με το είδος της πραγματικής εργασίας που θα αναλάμβανε ένας αξιωματικός.

Παρόλο που η φοίτηση σε αυτό το πρόγραμμα δεν εγγυάται την είσοδο στην αστυνομική υπηρεσία, αποτελεί μια αναγνωρισμένη οδό εισόδου στην αστυνομική υπηρεσία και παρέχει στους αποφοίτους τα εφόδια για να σταδιοδρομήσουν στην αστυνόμευση ή σε άλλους τομείς που σχετίζονται με το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης.

Θα κάνετε:

 • Θα μάθετε τις βασικές γνώσεις, δεξιότητες και επαγγελματικές προσεγγίσεις που απαιτούνται στη σύγχρονη αστυνόμευση.
 • να διερευνήσετε κριτικά το ρόλο της αστυνομίας
 • Να διερευνήσετε την πολύπλοκη και ποικιλόμορφη φύση των σύγχρονων κοινοτήτων
 • να αναπτύξετε κριτική σκέψη και ερευνητικές δεξιότητες

Αυτό το μάθημα είναι για εσάς αν...

 • Ενδιαφέρεστε για μια καριέρα στην αστυνόμευση
 • Ενδιαφέρεστε για μια καριέρα σε άλλους τομείς του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης ή σε συναφή επαγγέλματα
 • Σας ενδιαφέρει η εγκληματικότητα και τα ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα
 • Έχετε κριτικό μυαλό
 • Είστε ικανός να λύνετε προβλήματα και να σκέφτεστε γρήγορα και γρήγορα
 • Έχετε έντονη επιθυμία να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους

Όλα για το μάθημα

Η διαδικασία πρόσληψης αστυνομικών έχει αλλάξει σημαντικά. Από το 2020, για να επιβεβαιωθεί η θέση του αστυφύλακα, οι αστυνομικοί θα απαιτούν επαγγελματικό εκπαιδευτικό προσόν από πρόγραμμα σπουδών που επικυρώνεται από το College of Policing. Μια αναγνωρισμένη πορεία προς την αστυνομική υπηρεσία θα είναι η ολοκλήρωση αυτού του πτυχίου πριν από την ένταξη στην επαγγελματική αστυνόμευση.

Το μάθημα αυτό είναι ένα προσόν που σχεδιάστηκε και επικυρώθηκε από το College of Policing* για να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και επιδιώκει να αντιμετωπίσει τα κρίσιμα ερωτήματα και ζητήματα που θα αντιμετωπίσει ο σύγχρονος αστυνομικός.

Θα σπουδάσετε έξι μαθήματα ανά έτος σε τομείς όπως: διαχείριση ερευνών, αστυνόμευση αντίδρασης, αστυνόμευση κοινοτήτων, εγκληματολογία και μέθοδοι εγκληματολογικής έρευνας. Ειδικοί θεματικοί τομείς περιλαμβάνουν το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, τη διερεύνηση σοβαρών εγκλημάτων, την αντιμετώπιση της ευπάθειας και την προστασία των θυμάτων και τις εγκληματολογικές θεωρίες για το έγκλημα και την κοινωνία. Το μάθημα υποστηρίζεται από ενότητες και υποστήριξη σχετικά με τις ακαδημαϊκές δεξιότητες, τις μεθόδους έρευνας και την επαγγελματική ανάπτυξη, με αποκορύφωμα ένα τεκμηριωμένο έργο (διπλωματική εργασία) σε ένα σύγχρονο θέμα αστυνόμευσης της επιλογής σας.

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για διεπαγγελματική μάθηση, ασκήσεις προσομοίωσης και συμμετοχή στην κοινότητα. Θα έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε μαθησιακές εμπειρίες με φοιτητές από άλλα μαθήματα, όπως Νοσηλευτική, Κοινωνική Εργασία και Εγκληματολογία, συμπεριλαμβανομένων κοινών ενοτήτων και ασκήσεων πρακτικής. Αυτό θα ενισχύσει τη μάθησή σας και θα σας προετοιμάσει για πρακτική συνεργασία με άλλα συναφή επαγγέλματα.

Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση και θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε από τους ισχυρούς δεσμούς μας με διάφορους οργανισμούς σε ολόκληρο το Μάντσεστερ. Σας ενθαρρύνουμε επίσης να ενταχθείτε στο Ειδικό Σώμα της Αστυνομίας του Μάντσεστερ, αν το επιθυμείτε.

Η ομάδα του προγράμματος περιλαμβάνει πρώην αστυνομικούς με πολυετή επαγγελματική γνώση και εμπειρία σε μια ευρεία ποικιλία κλάδων της αστυνόμευσης, καθώς και κορυφαίους ακαδημαϊκούς της εγκληματολογίας, της κοινωνιολογίας, της κοινωνικής πολιτικής και της κοινωνικής εργασίας.

*επιβεβαίωση αναμένεται στο τέλος του 2020

Εγκεκριμένο από το College of Policing με σκοπό την ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων του εθνικού προγράμματος σπουδών για πολλαπλές διαδρομές εισόδου στην αστυνόμευση.

Εγκεκριμένο από το College of Policing με σκοπό την ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων του εθνικού προγράμματος σπουδών για πολλαπλές διαδρομές εισόδου στην αστυνόμευση.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

112 UCAS tariff points

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςProfessional Policing, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Salford σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Νομικά

  • #52 
  • #68 
  Νομικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #71 
  • #88 
  Νομικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αστυνομικές Σπουδές": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ποινικές έρευνες και μελέτες αστυνόμευσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- - - £16250 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αστυνόμευση και ποινικές έρευνες (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
89% 10% 19% £16750 125 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογική έρευνα με ψυχολογία με έτος θεμελίωσης κοινωνικών επιστημών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αστυνομικές σπουδές με ποινικές έρευνες με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
54% 0% 10% £15000 125 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Έγκλημα και έρευνα BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
92% 4% 15% £15000 130 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
64% 6% 20% £14900 73 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
64% 6% 18% £14900 122 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία, αστυνόμευση και έρευνες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
- - - £15600 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης