University of Salford
Μηχανολόγος Μηχανικός με έτος θεμελίωσης BEng (Hons)
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Mechanical Engineering with a Foundation Year BEng (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Μηχανολόγος Μηχανικός.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
33 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μηχανολόγος Μηχανικός

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μηχανολόγος Μηχανικός στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £28500 £34000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £30000 £24000 - £34500 £30500 - £42000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανολόγος Μηχανικός (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29750 £31542 £37045
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25540 - £33016 £25315 - £38559 £29562 - £45197

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι μηχανολόγοι μηχανικοί διαμορφώνουν τα συστήματα και τις υποδομές που υποστηρίζουν την καθημερινή μας ζωή. Καθώς ο αυτοματισμός και η ρομποτική επεκτείνονται σε νέες βιομηχανίες, ανοίξτε μελλοντικές καριέρες σε αυτόν τον τομέα με ένα πτυχίο BEng (Hons) Mechanical Engineering with Foundation Year.

Οι μηχανολόγοι μηχανικοί διαχειρίζονται ένα ευρύ φάσμα διεργασιών, από συστήματα θέρμανσης έως ψυγεία και αυτοκίνητα, από την παραγωγή τσιπ σιλικόνης έως τη δημιουργία αεροσκαφών αεριωθούμενων αεροσκαφών - ωστόσο σε όλο τον κόσμο υπάρχει έλλειψη από αυτούς. Σχεδιασμένο γύρω από την επίλυση πραγματικών προβλημάτων, το πρόγραμμα μας θα πάει τις γνώσεις σας στη μηχανική στο επόμενο επίπεδο, ώστε να είστε έτοιμοι για συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Αναπτύξτε απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες μηχανικού

Το εισαγωγικό έτος ίδρυσης έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ευρεία εισαγωγή στη μηχανική και να ενισχύσει την κατανόηση των καταστάσεων μηχανικής και της επίλυσης προβλημάτων. Με έμφαση στη διασφάλιση της ακαδημαϊκής σας προόδου, αναπτύσσει βασικές δεξιότητες επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας που απαιτούνται για να επιτύχετε σε προχωρημένο επίπεδο σπουδών. Μόλις ολοκληρώσετε και περάσετε επιτυχώς το έτος θεμελίωσης, θα προχωρήσετε στο πλήρες πτυχίο μας BEng (Hons) Mechanical Engineering.

Η μάθηση λαμβάνει χώρα στην πανεπιστημιούπολη Peel Park, λίγα λεπτά από το κεντρικό Μάντσεστερ. Κατά τη διάρκεια τριών επιπλέον ετών σπουδών - ή τεσσάρων, αν επιλέξετε να συμπεριλάβετε ένα έτος πρακτικής άσκησης στη βιομηχανία, θα αναπτύξετε πρακτικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων στα εξειδικευμένα εργαστήρια μηχανολογίας, αεροδυναμικής, σύνθετων υλικών και ελέγχου και δυναμικής, καθώς και στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις προσθετικής κατασκευής και ψηφιακής κατασκευής Morson Makerspace.

Θα μελετήσετε τη μηχανική σε σχέση με τα μαθηματικά, τα ηλεκτρικά συστήματα, τη θερμοδυναμική, τη ρευστομηχανική, τις μηχανολογικές κατασκευές και τη δυναμική. Θα εξερευνήσετε στοιχεία όπως η μηχανική δυναμική και η μηχανική ελέγχου και θα λάβετε μέρος σε ένα ομαδικό σχέδιο μηχανολογικού σχεδιασμού. Η συνεργασία αποτελεί τον πυρήνα των αξιών μας, γι' αυτό προσπαθούμε να την ενσωματώσουμε σε όλες τις σπουδές σας.

Τα προγράμματα σπουδών Μηχανολόγων Μηχανικών στο Salford έχουν σχεδιαστεί για να σας εφοδιάσουν με τεχνικές γνώσεις και μεταβιβάσιμες δεξιότητες, καθώς και με δέσμευση στα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα.

Προσεγγίστε τη βιομηχανία

Η ομάδα μαθημάτων έχει μακροχρόνιες διασυνδέσεις με τη βιομηχανία, τόσο στη βορειοδυτική όσο και πέραν αυτής. Με μια ισχυρή διοικητική θεματολογία σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, θα επωφεληθείτε από την τόνωση του φάσματος των εξωτερικών προσκεκλημένων καθηγητών, των βιομηχανικών διαγωνισμών, των έργων και της συμμετοχής σε επαγγελματικά δίκτυα. Μπορεί ακόμη και να επιλέξετε να ακολουθήσετε τα βήματα άλλων αποφοίτων μηχανολόγων μηχανικών και να ενταχθείτε στο σωματείο Formula Salford, σχεδιάζοντας ένα αυτοκίνητο που θα αγωνιστεί στο Silverstone.

Μόλις ενταχθείτε στο πτυχίο BEng (Hons), μπορείτε επίσης να επιλέξετε να παρακολουθήσετε ένα έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης, αναπτύσσοντας τις δεξιότητές σας στο χώρο εργασίας και προσθέτοντας "με επαγγελματική εμπειρία" στο πτυχίο σας.

Το νέο μας σπίτι για τη μηχανική

Το φθινόπωρο του 2022, θα εγκαινιάσουμε το νέο μας κέντρο για την επιστήμη, τη μηχανική και το περιβάλλον, προϋπολογισμού 65 εκατομμυρίων λιρών, και το νέο μας σπίτι για τη μηχανική. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη βιωσιμότητα και 100% ηλεκτροκίνητο, το κτίριο προσφέρει απαράμιλλες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, μάθησης και έρευνας και παρέχει συναρπαστικούς νέους χώρους για τη συνεργασία με τη βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά

 • Αρχικά, σπουδάστε ένα έτος θεμελίωσης για να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας στα μαθηματικά, τη φυσική και τη μελέτη, έτοιμοι να προχωρήσετε στο πτυχίο BEng (Hons) Mechanical Engineering.
 • Μάθετε για τη σχέση μεταξύ της μικροδομής και των μηχανικών ιδιοτήτων των υλικών, τους μηχανισμούς διάβρωσης και την προστασία από τη διάβρωση
 • Εξερευνήστε εξειδικευμένες ενότητες όπως δυναμική και μηχανική ελέγχου, δομική μηχανική και ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων
 • Να γράφετε συνοπτικές προδιαγραφές, να παρουσιάζετε έννοιες, να εκτελείτε κατάλληλους υπολογισμούς και να επιλέγετε τις κατάλληλες διαδικασίες κατασκευής
 • Να κατανοήσετε τις έννοιες της μηχανικής θερμοδυναμικής και της μηχανικής ρευστών
 • Να κατανοήσετε τα χρονοδιαγράμματα των έργων, την κατανομή των πόρων και τη μεθοδολογία λήψης αποφάσεων που χρησιμοποιεί η βιομηχανία

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Mechanical Engineering with a Foundation Year BEng (Hons) από Πανεπιστήμιο του Salford

45% Άλλοι εκπαιδευτικοί επαγγελματίες
10%
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Επαγγελματίες πρόνοιας
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMechanical Engineering with a Foundation Year, BEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Salford σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #48 
  • #1182 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]
  • #51 
  • #65 
  Μηχανολογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανολόγος Μηχανικός (μάθημα σάντουιτς) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
77% 6% 5% £12600 99 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
75% 0% 25% £16750 118 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός με Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
76% 0% 0% £23100 189 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης και έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £22180 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
84% 0% 15% £14900 114 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
65% 15% 5% £17600 106 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
86% 0% 3% £29110 163 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός BEng (Hons) Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
- - - £16000 - Πέισλι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός (με έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
64% 10% 5% £22180 112 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρομηχανολογική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
- - - £16900 - Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης