University of Salford
Μηχανολόγος Μηχανικός MEng (Hons)
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Mechanical Engineering MEng (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Μηχανολόγος Μηχανικός από το Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Μηχανολόγος Μηχανικός.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
43 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μηχανολόγος Μηχανικός

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μηχανολόγος Μηχανικός στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £28500 £34000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £30000 £24000 - £34500 £30500 - £42000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανολόγος Μηχανικός (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29750 £31542 £37045
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25540 - £33016 £25315 - £38559 £29562 - £45197

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι μηχανολόγοι μηχανικοί διαμορφώνουν τα συστήματα και τις υποδομές που υποστηρίζουν την καθημερινή μας ζωή. Καθώς ο αυτοματισμός και η ρομποτική επεκτείνονται σε νέες βιομηχανίες, ανοίξτε συναρπαστικές μελλοντικές ευκαιρίες καριέρας σε αυτόν τον τομέα και προχωρήστε παραπέρα με ένα πτυχίο MEng (Hons) Mechanical Engineering με το Salford.

Οι μηχανολόγοι μηχανικοί διαχειρίζονται ένα ευρύ φάσμα διεργασιών, από συστήματα θέρμανσης έως ψυγεία και αυτοκίνητα, από την παραγωγή τσιπ σιλικόνης έως τη δημιουργία αεροσκαφών αεριωθούμενων αεροσκαφών - ωστόσο σε όλο τον κόσμο υπάρχει έλλειψη από αυτούς. Σχεδιασμένο γύρω από την επίλυση προβλημάτων του πραγματικού κόσμου, το ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών MEng αυξάνει σταθερά τη βάση των γνώσεών σας, πηγαίνοντάς την πέρα από το προπτυχιακό σε προχωρημένο επίπεδο.

Αναπτύξτε απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες μηχανικού

Η μάθηση λαμβάνει χώρα στην πανεπιστημιούπολη Peel Park, λίγα λεπτά από το κεντρικό Μάντσεστερ. Κατά τη διάρκεια τεσσάρων ετών σπουδών - ή πέντε, αν επιλέξετε να συμπεριλάβετε ένα έτος πρακτικής άσκησης στη βιομηχανία, θα αναπτύξετε πρακτικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων στα εξειδικευμένα εργαστήρια μηχανολογίας, αεροδυναμικής, σύνθετων υλικών και ελέγχου και δυναμικής, καθώς και στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις προσθετικής κατασκευής και ψηφιακής κατασκευής Morson Makerspace.

Θα μελετήσετε τη μηχανική σε σχέση με τα μαθηματικά, τα ηλεκτρικά συστήματα, τη θερμοδυναμική, τη ρευστομηχανική, τις μηχανολογικές κατασκευές και τη δυναμική. Θα εξερευνήσετε στοιχεία όπως η μηχανική δυναμική και η μηχανική ελέγχου και θα λάβετε μέρος σε ένα ομαδικό σχέδιο μηχανολογικού σχεδιασμού. Η συνεργασία αποτελεί τον πυρήνα των αξιών μας, γι' αυτό προσπαθούμε να την ενσωματώσουμε σε όλες τις σπουδές σας. Θα βιώσετε ομαδικές εργασίες που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας και τις ικανότητές σας στην ομαδική εργασία, την επίλυση προβλημάτων και την επικοινωνία - όλες επιθυμητές δεξιότητες για πραγματική καριέρα μηχανικού.

Τα προγράμματα σπουδών Μηχανολόγων Μηχανικών στο Salford έχουν σχεδιαστεί για να σας εφοδιάσουν με τεχνικές γνώσεις και μεταβιβάσιμες δεξιότητες, καθώς και με δέσμευση στα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα.

Προσεγγίστε τη βιομηχανία

Η ομάδα μαθημάτων έχει μακροχρόνιες διασυνδέσεις με τη βιομηχανία, τόσο στη βορειοδυτική όσο και πέραν αυτής. Με μια ισχυρή διοικητική θεματολογία σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, θα επωφεληθείτε από την τόνωση του φάσματος των εξωτερικών προσκεκλημένων καθηγητών, των βιομηχανικών διαγωνισμών, των έργων και της συμμετοχής σε επαγγελματικά δίκτυα. Μπορεί ακόμη και να επιλέξετε να ακολουθήσετε τα βήματα άλλων αποφοίτων μηχανολόγων μηχανικών και να ενταχθείτε στο σωματείο Formula Salford, σχεδιάζοντας ένα αυτοκίνητο που θα αγωνιστεί στο Silverstone.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να παρακολουθήσετε ένα έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης, αναπτύσσοντας τις δεξιότητές σας στο χώρο εργασίας και προσθέτοντας "με επαγγελματική εμπειρία" στο πτυχίο σας.

Το νέο μας σπίτι για τη μηχανική

Το φθινόπωρο του 2022, θα εγκαινιάσουμε το νέο μας κέντρο για την επιστήμη, τη μηχανική και το περιβάλλον, προϋπολογισμού 65 εκατομμυρίων λιρών, και το νέο μας σπίτι για τη μηχανική. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη βιωσιμότητα και 100% ηλεκτροκίνητο, το κτίριο προσφέρει απαράμιλλες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, μάθησης και έρευνας και παρέχει συναρπαστικούς νέους χώρους για τη συνεργασία με τη βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά

 • Μεταφέρετε τις σπουδές σας σε μεταπτυχιακό επίπεδο με ένα επιπλέον έτος όπου μπορείτε να εξερευνήσετε την αυτοματοποίηση, τη ρομποτική, τους υπολογισμούς μηχανικών και την κινητή ρομποτική
 • Μάθετε για τη σχέση μεταξύ της μικροδομής και των μηχανικών ιδιοτήτων των υλικών, τους μηχανισμούς διάβρωσης και την προστασία από τη διάβρωση
 • Εξερευνήστε εξειδικευμένες ενότητες όπως δυναμική και μηχανική ελέγχου, δομική μηχανική και ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων
 • Να γράφουν συνοπτικές προδιαγραφές, να παρουσιάζουν έννοιες, να εκτελούν κατάλληλους υπολογισμούς και να επιλέγουν τις κατάλληλες διαδικασίες κατασκευής
 • Να κατανοήσετε τις έννοιες της μηχανικής θερμοδυναμικής και της μηχανικής ρευστών
 • Να κατανοήσετε τα χρονοδιαγράμματα των έργων, την κατανομή των πόρων και τη μεθοδολογία λήψης αποφάσεων που χρησιμοποιεί η βιομηχανία

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Mechanical Engineering MEng (Hons) από Πανεπιστήμιο του Salford

45% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
15% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Ιατροί
5% Άλλοι επαγγελματίες υγείας
5% Επαγγελματίες της θεραπείας
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
0% Άλλοι επαγγελματίες υγείας

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μηχανολόγος Μηχανικός

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMechanical Engineering, MEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Salford σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #48 
  • #1182 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]
  • #51 
  • #65 
  Μηχανολογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μικρομηχανική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- 6% 7% £28800 142 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
77% 6% 5% £12600 99 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
93% 4% 3% £29110 170 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγων Μηχανικών, συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκληρωμένου έτους σπουδών στο εξωτερικό (Yr 3 στο εξωτερικό) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
75% 2% 3% £28600 156 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αερομηχανική Μηχανική MEng Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
76% 5% 0% £26700 231 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός (ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
81% 5% 0% £18800 121 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός MEng Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
65% 10% 11% £17600 104 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός (με ένα έτος στη βιομηχανία) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
71% 10% 0% £25300 169 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 0% 5% £29300 208 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός MEng (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
83% 5% 5% £40940 220 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης