University of Salford
Εσωτερική αρχιτεκτονική με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Interior Architecture with a Foundation Year BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Σπουδές σχεδιασμού.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Σπουδές σχεδιασμού

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Σπουδές σχεδιασμού στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20500 £18500 £22500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18000 - £22000 £14500 - £23500 £16500 - £27500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Σπουδές σχεδιασμού (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22025 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19981 - £25071 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Να ζωντανέψετε τα κτίρια για καλύτερες ανθρώπινες εμπειρίες. Αυτό το ξεχωριστό πτυχίο BSc (Hons) Interior Architecture with Foundation Year είναι μια πύλη προς μια καριέρα που εξισορροπεί την τέχνη και την επιστήμη για να σχεδιάσει τους χώρους όπου εργαζόμαστε, ξεκουραζόμαστε, μαθαίνουμε και παίζουμε .

Η πύκνωση των πόλεών μας αυξάνει τη ζήτηση για ευέλικτους χώρους μικτής χρήσης. Συνδυάζοντας δεξιότητες σχεδιασμού με τεχνικές αρχιτεκτονικές και μηχανολογικές ικανότητες, η ευφυής εσωτερική αρχιτεκτονική μπορεί να επαναφέρει κενά κτίρια σε χρήση και να υποστηρίξει βιώσιμα μέλλοντα. Με τις συναρπαστικές σταδιοδρομίες που αναδύονται σε αυτόν τον τομέα, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να ηγηθείτε αυτών των ευκαιριών.

Μάθετε να σχεδιάζετε ένα καλύτερο δομημένο περιβάλλον

Υπό την καθοδήγηση διεθνών εμπειρογνωμόνων, θα εξερευνήσετε την εσωτερική αρχιτεκτονική στην πανεπιστημιούπολη Peel Park, λίγα λεπτά από το πολυσύχναστο κέντρο του Μάντσεστερ. Θα μελετήσετε την αρχιτεκτονική θεωρία και πρακτική μαζί με άλλους φοιτητές αρχιτεκτονικής, στο περιβάλλον του συνεργατικού μας στούντιο.

Το Θεμελιώδες Έτος σας παρέχει μια σταθερή βάση σε βασικά θέματα της πρακτικής του δομημένου περιβάλλοντος, ώστε να είστε έτοιμοι να εκπληρώσετε τις προϋποθέσεις για να σπουδάσετε ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών. Η μάθηση επικεντρώνεται στην αποτελεσματική επικοινωνία και τις δεξιότητες μελέτης σε συνδυασμό με διδασκαλία ειδικά για το δομημένο περιβάλλον. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Θεμελιώδους Έτους, θα προχωρήσετε στο πλήρες πτυχίο BSc Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής.

Το τριετές πρόγραμμα σπουδών BSc (Hons) Interior Architecture συνδυάζει τους κλάδους της αρχιτεκτονικής και του δομημένου περιβάλλοντος για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τη δημιουργία και την τροποποίηση των κτιρίων. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα εξετάσετε τον συνολικό σχεδιασμό ενός χώρου, συμπεριλαμβανομένης της εργονομίας, των δομών, των υλικών και των συνδεδεμένων συστημάτων. Με έμφαση στη βιωσιμότητα, θα μάθετε για τη ΒΙΜ και τις μεθόδους εικονικού σχεδιασμού που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο δημιουργείται το δομημένο περιβάλλον.

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει ευκαιρίες και δραστηριότητες για να αναπτύξετε ένα χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού και να αναπτύξετε δεξιότητες σχεδιασμού στο σχέδιο με το χέρι, την κατασκευή μοντέλων και τον ψηφιακό σχεδιασμό, εστιάζοντας στη διαμόρφωση των τεχνικών και επαγγελματικών σας δεξιοτήτων.

Προσεγγίστε τη βιομηχανία

Στο επίκεντρο των σπουδών σας θα είναι η ανταπόκριση στην πρακτική του πραγματικού κόσμου, τα διεπιστημονικά έργα και οι καινοτόμες δραστηριότητες επίλυσης προβλημάτων μαζί με άλλους φοιτητές του δομημένου περιβάλλοντος. Μέσω των ισχυρών δεσμών μας με τοπικά αρχιτεκτονικά γραφεία και τεχνικές εταιρείες, θα βιώσετε εξωτερικές κριτικές και διαλέξεις προσκεκλημένων. Με επίκεντρο το μέλλον σας, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις ιδέες σας στην ετήσια έκθεση αρχιτεκτονικής μας και να αναπτύξετε το δίκτυό σας στην αποκλειστική έκθεση καριέρας για το δομημένο περιβάλλον.

Το νέο μας σπίτι για την αρχιτεκτονική

Το φθινόπωρο του 2022, εγκαινιάσαμε το νέο μας κέντρο για την επιστήμη, τη μηχανική και το περιβάλλον, προϋπολογισμού 65 εκατομμυρίων λιρών, καθώς και το νέο μας σπίτι για την αρχιτεκτονική. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη βιωσιμότητα και 100% ηλεκτροκίνητο, το κτίριο προσφέρει απαράμιλλες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, μάθησης και έρευνας και παρέχει συναρπαστικούς νέους χώρους για τη συνεργασία με τη βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά

 • Αποκτήστε τις δεξιότητες και τις γνώσεις ώστε να είστε έτοιμοι να σπουδάσετε για το πλήρες πτυχίο BSc (Hons) Interior Architecture
 • Ανάπτυξη μεταβιβάσιμων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, όπως ομαδική εργασία, κριτική ανάλυση, επίλυση προβλημάτων και διαχείριση έργων
 • Ανάπτυξη κριτικής κατανόησης του τρόπου με τον οποίο καταλαμβάνεται και κατανοείται ο χώρος, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο
 • Εξερευνήστε πώς μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν υφιστάμενα και διατηρητέα κτίρια μέσω έξυπνου σχεδιασμού.
 • να εξετάσουν το συνολικό σχεδιασμό ενός κτιρίου, διερευνώντας θέματα και ζητήματα όπως η εργονομία, τα υλικά, η θέρμανση, ο φωτισμός και ο αερισμός
 • Συνεργασία με άλλους φοιτητές αρχιτεκτονικής για τη διαμόρφωση καλύτερων χώρων διαβίωσης, εργασίας, ανάπαυσης και παιχνιδιού στο μέλλον.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Interior Architecture with a Foundation Year BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Salford

23% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
21% Νομικοί επαγγελματίες
11% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
7% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
6% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
6% Επαγγελματίες πληροφορικής
6% Διδάσκοντες επαγγελματίες
3% Διοικητικά επαγγέλματα
3% Στοιχειώδη επαγγέλματα
3% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInterior Architecture with a Foundation Year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Salford σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αρχιτεκτονική, Κατασκευές & Σχεδιασμός

  • #20 
  • #27 
  Αρχιτεκτονική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #31 
  • #39 
  Αρχιτεκτονική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 43694 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αρχιτεκτονική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
79% 0% 7% £17500 126 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική / Αρχιτεκτονική (διεθνής) (RIBA Part 1) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 10% 23% £16500 153 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου (με θεμελίωση) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένα έτη ίδρυσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική (με έτος πρακτικής άσκησης) BArch (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
81% 0% 3% £27250 178 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός (με προπαρασκευαστικό εξάμηνο) BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £19250 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ναυτική αρχιτεκτονική με μηχανική ωκεανών BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £16150 £17000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης