University of Salford
Γραφιστική Σχεδίαση BA (Hons)
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 50 αποφοίτους του προγράμματος Graphic Design BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Σπουδές σχεδιασμού.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
63 /100
50 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Σπουδές σχεδιασμού

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Σπουδές σχεδιασμού στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20500 £18500 £22500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18000 - £22000 £14500 - £23500 £16500 - £27500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Σπουδές σχεδιασμού (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22025 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19981 - £25071 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η γραφιστική σχεδίαση έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εφαρμογή νέων εργαλείων και τεχνολογιών που καινοτομούν στον τρόπο με τον οποίο δημιουργείται, επικοινωνείται και καταναλώνεται το οπτικό περιεχόμενο. Σήμερα, καθώς το ψηφιακό λογισμικό, οι πλατφόρμες και τα περιβάλλοντα συνεχίζουν να εξελίσσονται και να αλλάζουν, το ίδιο και ο ρόλος του σχεδιασμού και του σχεδιαστή.

Ένα πτυχίο γραφιστικής στο Σάλφορντ θα σας προσφέρει μια συναρπαστική ευκαιρία να μάθετε και να ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό κόσμο του σχεδιασμού και να αναπτύξετε μια ατομική, υψηλής εξειδίκευσης πρακτική που θα ταιριάζει με τις φιλοδοξίες σας για τη ζωή μετά την αποφοίτηση.

Στο πρώτο έτος θα εισαχθείτε στις βασικές αρχές της Γραφιστικής και μέσω ζωντανών και συνεργατικών έργων στο δεύτερο έτος θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε ένα ευρύ φάσμα πρακτικών, εννοιολογικών, συνεργατικών και τεχνικών δεξιοτήτων. Αυτές είναι θεμελιώδεις για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προετοιμάσουμε για μια καριέρα στη δημιουργική βιομηχανία. Στο τελευταίο έτος αυτού του κύκλου σπουδών Γραφικών Σχεδίων θα ολοκληρώσετε ένα προσωπικό έργο για να αναδείξετε τα ατομικά σας ενδιαφέροντα, όπου θα έχετε επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσετε ψηφιακές και παραδοσιακές προσεγγίσεις στο σχεδιασμό και να παράγετε μια σειρά από αποτελέσματα που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν κατευθυντήριες γραμμές για το branding, πρωτότυπα για εφαρμογές και ιστότοπους, έντυπες εκδόσεις, υλικό για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εικονογραφήσεις, γραμματοσειρές, κινούμενα σχέδια και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο εργασιών που θα αναδεικνύει την προσέγγιση και τις ικανότητές σας ως σχεδιαστή και καινοτόμου.

Θα συνεργάζεστε με μια πολυποίκιλη και έμπειρη ομάδα μαθημάτων, η οποία έχει αναλάβει έργα με την Disney, το Bloomberg, το BBC, την Guardian News και τη Microsoft. Επιπλέον, η ομάδα προσωπικού μας έχει συνεργαστεί με μεγάλες διεθνείς εταιρείες περιοδικών και εκδόσεων. Συνεργαζόμενοι επίσης με γνωστές προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των New Order και The Doves- τα μέλη της ομάδας μας έχουν επίσης αναλάβει σημαντικά χρηματοδοτούμενα έργα που διερευνούν το ρόλο της ταυτότητας στη μουσική.

Σπουδάζοντας στο υπερσύγχρονο κτίριο New Adelphi και με έδρα το Μάντσεστερ, θα επωφεληθείτε από ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών έρευνας και δικτύωσης. Θα περιβάλλεστε από Design Studios, ανεξάρτητες γκαλερί, μουσεία και κορυφαίες διαδικτυακές μάρκες και δημιουργούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Θα ασχοληθείτε με ένα μείγμα έργων που σχετίζονται με τη βιομηχανία και με εξωτερικούς συνεργάτες, αναλαμβάνοντας εργασίες που διερευνούν τον κοινωνικό αντίκτυπο και τις δυνατότητες του σχεδιασμού ως μοχλού αλλαγής.

Οι φοιτητές μας έχουν κερδίσει βραβεία από διαγωνισμούς υψηλού κύρους, ενώ στις πρόσφατες διακρίσεις περιλαμβάνονται ο νικητής του μολυβιού D&AD (Design &. Art Direction), του ISTD (International Society of Typographic Designers) και δύο επιτυχίες φοιτητών στα βραβεία YCN (You Can Now). Πολλοί από τους φοιτητές μας έχουν επίσης κερδίσει προσφορές για επιχορηγήσεις εκκόλαψης για τη δημιουργία και τη δημιουργία των δικών τους επιχειρήσεων μέσω της υποστήριξης από το πρόγραμμα επιχορηγήσεων επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Salford.

Θα:

Μάθετε για τις ευρείες εφαρμογές του γραφιστικού σχεδιασμού, με την ευκαιρία να εστιάσετε και να εξατομικεύσετε τις σπουδές σας.

Ξεπεράστε τις προκλήσεις της οπτικής επικοινωνίας χρησιμοποιώντας τις ερευνητικές σας δεξιότητες και την ικανότητά σας να αναπτύσσετε ιδέες

Μάθετε τόσο για τις ψηφιακές όσο και για τις παραδοσιακές διαδικασίες σχεδιασμού, ώστε να είστε έτοιμοι για ένα ευρύ φάσμα ρόλων στην καριέρα σας.

Αποφοιτήστε με έναν φάκελο εργασίας που μπορείτε να μοιραστείτε με πιθανούς εργοδότες ή πελάτες καθώς προχωράτε στην καριέρα σας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Graphic Design BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Salford

50% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Επαγγελματίες της θεραπείας
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
10% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες νοσηλευτές
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

To include an Art and Design / Design & Technology based subject.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Δεχόμαστε βαθμό διάκρισης σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα: - Σχεδιασμός, τοπογράφηση και προγραμματισμός για κατασκευές - Ψηφιακή παραγωγή, σχεδιασμός και ανάπτυξη - Εκπαίδευση και φροντίδα παιδιών - Μηχανική κτιριακών υπηρεσιών για κατασκευές - Επιτόπιες κατασκευές - Ψηφιακές επιχειρηματικές υπηρεσίες - Ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης - Υγεία - Επιστήμη Υγείας - Επιστήμη

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGraphic Design, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Γραφιστική Σχεδίαση": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γραφιστική (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- 0% 5% £17585 120 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική (Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- 0% 6% £17585 120 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
76% 6% 3% £17500 144 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική Σχεδίαση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
72% 0% 0% £34800 146 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική Σχεδίαση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
60% 0% 20% £15000 £15450 126 Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
76% 6% 3% £17500 144 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός γραφικών με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- 5% 11% £15000 122 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική (με έτος πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
90% 0% 2% £22000 177 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εικονογράφηση με γραφιστική BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- - - £15750 £16250 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γραφιστική Σχεδίαση BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
40% 0% 15% £12500 128 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης