University of Salford
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Construction Project Management with Foundation Year BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: κτίριο & κατασκευές.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
85 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων κτίριο & κατασκευές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : κτίριο & κατασκευές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29000 £28000 £36000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £36000 £22500 - £36000 £27000 - £44000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε κτίριο & κατασκευές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32360 £33392 £39689
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £28280 - £38033 £26505 - £41913 £30106 - £50841

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Παρά τις παγκόσμιες οικονομικές προκλήσεις, η ανάπτυξη των κατασκευών συνεχίζεται. Με την έλλειψη δεξιοτήτων και τις νέες τεχνολογίες να οδηγούν σε αλλαγές, τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σπουδάσετε ένα πτυχίο BSc (Hons) Construction Project Management with Foundation Year στο Salford.

Οι διαχειριστές κατασκευαστικών έργων επιβλέπουν ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής, από την κατανομή των πόρων, τα χρονοδιαγράμματα και τη διαχείριση του προϋπολογισμού μέχρι τη διαχείριση του προσωπικού και των σχέσεων με τους ενδιαφερόμενους φορείς. Διαμορφώσαμε το δημοφιλές, διαπιστευμένο πτυχίο μας στη διαχείριση κατασκευαστικών έργων, ώστε να περιλαμβάνει προσεγγίσεις μάθησης βασισμένες στη δράση και στον αναστοχασμό, που θα σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να σχεδιάζετε, να οργανώνετε και να ελέγχετε τις κατασκευαστικές εργασίες και να ανοίγετε συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Αποκτήστε απαιτούμενες επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες

Αυτό το έτος θεμελίωσης έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει ισχυρά θεμέλια στις τεχνικές κατασκευής, τοπογραφίας και σχεδιασμού, καθώς και τις βασικές δεξιότητες μελέτης, ώστε να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Αυτή η διαδρομή είναι μια εξαιρετική διαδρομή αν θέλετε να σπουδάσετε το πλήρες πτυχίο με άριστα, αλλά δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις άμεσης εισαγωγής. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του έτους θεμελίωσης, θα προχωρήσετε στο πλήρες πτυχίο BSc (Hons) Construction Project Management, το οποίο είναι διαπιστευμένο τόσο από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) όσο και από το Chartered Institute of Building (CIOB).

Κατά τη διάρκεια εμπνευσμένων σεμιναρίων, θα εξερευνήσετε τη σχέση μεταξύ ενός κτιρίου και του εσωτερικού και εξωτερικού του περιβάλλοντος, την κατανόηση των νόμων και των κανονισμών στις κατασκευές και τις βιομηχανίες ακινήτων, τις τεχνικές διαχείρισης κατασκευών και την τεχνολογία κατασκευών, συμπεριλαμβανομένων των BIM και CAD. Καθώς προχωράτε, θα επεκτείνετε τις γνώσεις σας σε θέματα προμηθειών και διαχείρισης της λιτής και εκτός εργοταξίου παραγωγής. Στο δεύτερο έτος σπουδών σας, θα βιώσετε την εμπειρία του Constructionarium, ενός

ένα αξιοσημείωτο εβδομαδιαίο πρόγραμμα διαμονής, το οποίο εφαρμόζει τη θεωρία που μάθατε στην πράξη, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς λειτουργούν τα πράγματα στον πραγματικό κόσμο.

Με τη διδασκαλία έμπειρων καθηγητών και επαγγελματιών του κλάδου, θα εκπαιδευτείτε σύμφωνα με τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα, σπουδάζοντας μια σειρά από προσαρμοσμένες ενότητες που θα αναπτύξουν τις επαγγελματικές, τεχνικές και διαπροσωπικές σας δεξιότητες. Με επίκεντρο τη μελλοντική σας απασχολησιμότητα, θα βιώσετε ομαδικές εργασίες που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας και τις ικανότητές σας στην ομαδική εργασία, την επίλυση προβλημάτων και την επικοινωνία - όλες επιθυμητές δεξιότητες για πραγματικές σταδιοδρομίες στο δομημένο περιβάλλον.

Προσεγγίστε τη βιομηχανία

Το Σάλφορντ, που βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις μεγαλύτερες αγορές ακινήτων και κατασκευών εκτός Λονδίνου, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να σπουδάσετε κατασκευές, με εντυπωσιακά αναπτυξιακά έργα στο κατώφλι μας. Με έδρα την πανεπιστημιούπολη Peel Park, λίγα λεπτά μακριά από το πολυσύχναστο κέντρο του Μάντσεστερ, θα έχετε ευκαιρίες να επισκεφθείτε τοπικά κατασκευαστικά έργα και να λάβετε διαλέξεις από προσκεκλημένους της βιομηχανίας, αναπτύσσοντας τις επαγγελματικές σας διασυνδέσεις και αποκτώντας πραγματικό πλαίσιο για τη μάθησή σας.

Το νέο μας σπίτι για το δομημένο περιβάλλον

Το φθινόπωρο του 2022, εγκαινιάσαμε το νέο μας κέντρο για την επιστήμη, τη μηχανική και το περιβάλλον, προϋπολογισμού 65 εκατομμυρίων λιρών, και το νέο μας σπίτι για το δομημένο περιβάλλον. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη βιωσιμότητα και 100% ηλεκτροκίνητο, το κτίριο προσφέρει απαράμιλλες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, μάθησης και έρευνας και παρέχει συναρπαστικούς νέους χώρους για τη συνεργασία με τη βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά

 • Ξεκινήστε με ένα έτος θεμελίωσης για να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας και να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο πλήρες πτυχίο BSc (Hons) Construction Project Management
 • Μάθετε για τις οικονομικές συνθήκες, τους νομικούς κανονισμούς και τις τεχνολογικές εξελίξεις που καθοδηγούν τον τομέα
 • Κατανόηση της κατασκευαστικής διαδικασίας, από τις μελέτες σκοπιμότητας και το σχεδιασμό έως την κατασκευή, τη συντήρηση και την κατεδάφιση
 • Μάθετε για τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ ενός κτιρίου και του εσωτερικού και εξωτερικού του περιβάλλοντος
 • Να αποκτήσετε γνώσεις και να κατανοήσετε τις θεωρίες διαχείρισης στον τομέα των κατασκευών και της ανάπτυξης ακινήτων
 • Να χρησιμοποιούν το λογισμικό και την τεχνολογία του κλάδου για να κατανοήσουν πώς τα ψηφιακά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο καθοδηγούν τη φυσική κατασκευή

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Construction Project Management with Foundation Year BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Salford

30% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
20% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςConstruction Project Management with Foundation Year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Σάντουιτς) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
88% 8% 6% £12300 106 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Διοίκηση Τουρισμού) - Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
76% 3% 23% £15750 124 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής διαχείριση τουρισμού με αεροπορικά ταξίδια με έτος ίδρυσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
75% 8% 23% £15100 108 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £18628 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και χρηματοοικονομικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £19600 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £16520 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων με μάρκετινγκ με πρακτική άσκηση και έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με Σπουδές Διοίκησης BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £32100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης