University of Salford
Επιστήμη της Πληροφορικής BSc (Hons)
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Computer Science BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιστήμη υπολογιστών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
73 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμη υπολογιστών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμη υπολογιστών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27000 £21000 £24500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22500 - £32000 £14500 - £26500 £18500 - £33500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμη υπολογιστών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29821 £25150 £29857
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24771 - £35770 £18886 - £32933 £21689 - £41100

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι υπολογιστές βρίσκονται στο επίκεντρο της σύγχρονης κοινωνίας, με την τεχνολογία να αγγίζει όλες τις πτυχές της ζωής, όπως το εμπόριο, τη βιομηχανία, την υγειονομική περίθαλψη, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία. Αποκτήστε τις πρακτικές δεξιότητες και γνώσεις για να καινοτομήσετε τα συστήματα και να βελτιώσετε περαιτέρω τον κόσμο μας με ένα πτυχίο BSc (Hons) Computer Science με το Salford.

Οι επιστήμονες πληροφορικής σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και αναλύουν λογισμικό και υλικό που μπορούν να ξεπεράσουν εμπορικές, κοινωνικές και επιστημονικές προκλήσεις. Καθώς η βιομηχανία 4.0 προαναγγέλλει την επόμενη γενιά συνδεδεμένων δικτύων και τεχνολογιών, αναπτύξτε το σύνολο δεξιοτήτων για τον 21ο αιώνα, έτοιμοι για μια απεριόριστη καριέρα δημιουργώντας εφαρμογές και δίκτυα για τη συνδεδεμένη, καθοδηγούμενη από δεδομένα γενιά.

Αναπτύξτε απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες

Διαπιστευμένο από το BCS, The Chartered Institute for I.T., θα εκπαιδευτείτε σύμφωνα με τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα, σπουδάζοντας μαθήματα που σχετίζονται με τον πραγματικό κόσμο. Θα αποφοιτήσετε εξοπλισμένοι με τις πρακτικές δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να χτίσετε μια επιτυχημένη και επικερδή καριέρα στον τομέα της πληροφορικής οπουδήποτε στον κόσμο.

Το μάθημά μας καλύπτει βασικές και εξειδικευμένες δεξιότητες που απαιτούνται από τη βιομηχανία. Αρχικά, θα μάθετε για τον προγραμματισμό, τις βάσεις δεδομένων και τα συστήματα υπολογιστών. Θα ασχοληθείτε με τη Java, το Linux, την τεχνητή νοημοσύνη, τη δικτύωση και τα γραφικά υπολογιστών. Αργότερα, θα εξερευνήσετε την εξόρυξη δεδομένων, τις δομές δεδομένων και τα πρότυπα σχεδίασης. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε να εστιάσετε τις σπουδές σας σε συγκεκριμένα ενδιαφέροντα, με ενότητες στην εικονική πραγματικότητα ή την ασφάλεια πληροφοριών.

Προσεγγίστε τη βιομηχανία

Με την αξιοζήλευτη τοποθεσία της πανεπιστημιούπολής μας, λίγα λεπτά από το κέντρο του Μάντσεστερ, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συμμετάσχετε στην ακμάζουσα τεχνολογική κοινότητα της περιοχής. Έχοντας κατά νου τη μελλοντική σας καριέρα, θα σας ενθαρρύνουμε να κάνετε ένα επιπλέον έτος πρακτικής άσκησης για να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει και να αναπτύξετε περαιτέρω δεξιότητες, προσθέτοντας "με επαγγελματική εμπειρία" στο πτυχίο σας. Θα υπάρξουν επίσης ευκαιρίες συμμετοχής σε εξωσχολικές δραστηριότητες μέσω της εταιρείας πληροφορικής μας.

Είμαστε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο κέντρο για την επιστήμη των υπολογιστών και των δεδομένων. Η έρευνα και οι βιομηχανικές συνεργασίες μας έχουν επηρεάσει την ανάπτυξη εμπορικών προϊόντων λογισμικού και εργαζόμαστε σε πολλούς κλάδους για να ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες των δεδομένων και της τεχνητής νοημοσύνης. Είμαστε επίσης συνιδρυτικό μέλος τόσο του Greater Manchester Cyber Foundry όσο και του Greater Manchester AI Foundry. Μέσω αυτών των πρωτοβουλιών, υποστηρίζουμε τις φιλοδοξίες της περιοχής της πόλης να γίνει ηγέτης στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας - και τη βοηθάμε να συνεχίσει να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους αποφοίτους μας στον τομέα της πληροφορικής για να χτίσουν επιτυχημένες καριέρες.

Το νέο μας σπίτι για την πληροφορική

Το φθινόπωρο του 2022, θα εγκαινιάσουμε το νέο μας κέντρο για την επιστήμη, τη μηχανική και το περιβάλλον, προϋπολογισμού 65 εκατομμυρίων λιρών, και το νέο μας σπίτι για την πληροφορική. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη βιωσιμότητα και 100% ηλεκτροκίνητο, το κτίριο προσφέρει απαράμιλλες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, μάθησης και έρευνας και παρέχει συναρπαστικούς νέους χώρους για τη συνεργασία με τη βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά

 • Διαπιστευμένο από το BCS, το Chartered Institute for I.T.
 • Απόκτηση πρακτικής στον προγραμματισμό μέσω του σχεδιασμού, της υλοποίησης και της δοκιμής, καθώς και εκτίμηση της πιο εξελιγμένης προγραμματιστικής συμπεριφοράς.
 • Μάθετε τις αρχές του σχεσιακού συστήματος διαχείρισης βάσεων δεδομένων, καθώς και την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητά τους, χρησιμοποιώντας τις αναδυόμενες τάσεις
 • Εξερευνήστε τη θεωρία και την πρακτική του σχεδιασμού και της ανάπτυξης δικτυακών τόπων, κατανοώντας την αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή και σχεδιάζοντας και αναλύοντας διεπαφές χρήστη.
 • Ανάπτυξη γνώσεων και κατανόησης των στρατηγικών που βασίζονται σε πρότυπα εφαρμογών για την επίλυση κοινών προβλημάτων υψηλού επιπέδου
 • Χρήση εργαλειοθηκών τρισδιάστατων γραφικών υψηλού επιπέδου σε πραγματικό χρόνο και των γνώσεών σας στη Java για την ανάπτυξη της χρήσης της γλώσσας προγραμματισμού C
 • Εξοικειωθείτε με τις τεχνικές και την ορολογία της ΤΝ για την αναπαράσταση και την αναζήτηση γνώσεων και αποκτήστε κατανόηση των αλγορίθμων εξόρυξης δεδομένων

Διαπιστευμένο από το BCS, the Chartered Institute for IT για λογαριασμό του Engineering Council για τους σκοπούς της πλήρους κάλυψης των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για Incorporated Engineer και της μερικής κάλυψης των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για Chartered Engineer.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Computer Science BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Salford

50% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Επαγγέλματα πωλήσεων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςComputer Science, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Salford σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #65 
  • #83 
  Πληροφορική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #28 
  • #301 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιστήμη Υπολογιστών": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη των υπολογιστών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
63% 0% 15% £22180 116 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Πληροφορικής BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
70% 7% 1% £25450 £28200 161 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών και θρησκευτικές σπουδές (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
80% 15% 9% £12500 128 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών - Staffordshire University London BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
69% 10% 17% £16750 111 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υπολογισμός BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- 10% 30% £15000 113 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με Πληροφορική με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
77% 6% 10% £27650 133 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Παιχνίδια) BSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
81% 7% 10% £16150 £17000 123 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Προαιρετικά μονοπάτια: Τεχνητή Νοημοσύνη) BSc Πανεπιστήμιο του Suffolk
(University of Suffolk)
69% 0% 10% £14598 118 Ίπσουιτς (Ίπσγουιτς) Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
61% 5% 0% £20200 131 Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών και τεχνητή νοημοσύνη με έτος στη βιομηχανία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
77% 11% 0% £25000 171 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης