University of Salford
Δίκτυα υπολογιστών με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 70 αποφοίτους Computer Networks with Foundation Year BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιστήμη υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιστήμη υπολογιστών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
64 /100
70 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμη υπολογιστών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμη υπολογιστών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27000 £21000 £24500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22500 - £32000 £14500 - £26500 £18500 - £33500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμη υπολογιστών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29821 £25150 £29857
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24771 - £35770 £18886 - £32933 £21689 - £41100

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Τα δίκτυα υπολογιστών μεταμορφώνουν την κοινωνία, με τις πλατφόρμες νέφους, τα κοινωνικά δίκτυα και τη ροή πολυμέσων να επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή και τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Μάθετε να διαχειρίζεστε εξελιγμένες λύσεις για να διαμορφώσετε την επόμενη γενιά δικτύων με το πτυχίο BSc (Hons) Computer Networks with Foundation Year

Μέσω της πρακτικής, καθοδηγούμενης από τη βιομηχανία μαθησιακής προσέγγισής μας, θα αποκτήσετε θεμελιώδεις δεξιότητες στις συγκλίνουσες τεχνολογίες, στις λύσεις ασφάλειας δικτύων και στην εφαρμογή μεθοδολογιών επίλυσης προβλημάτων και αντιμετώπισης προβλημάτων στον πραγματικό κόσμο. Το μάθημά μας, το οποίο έχει πιστοποιηθεί από το BCS, Chartered Institute for IT, θα σας δώσει τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο της δικτύωσης και της πληροφορικής.

Αναπτύξτε απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες

Το έτος θεμελίωσης στοχεύει στην κατανόηση των βασικών θεμάτων που αφορούν την επικοινωνία και τις δεξιότητες μελέτης, τον βασικό προγραμματισμό και τα βασικά μαθηματικά. Με την επιτυχή ολοκλήρωσή του, θα προχωρήσετε στο πτυχίο BSc (Hons) Computer Networks.

Για τρία ακόμη χρόνια σπουδών - ή τέσσερα, αν επιλέξετε να συμπεριλάβετε μια πρακτική άσκηση στη βιομηχανία, το πρόγραμμα σπουδών μας παρέχει μια πρακτική και θεωρητική κατανόηση των δικτύων, του τρόπου λειτουργίας τους και του τρόπου εφαρμογής τους, μελετώντας θεματικές ενότητες με βάση τη βιομηχανία, οι οποίες αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με το BBC, την BT και τη Cisco.

Με έδρα τη συναρπαστική πανεπιστημιούπολη MediaCityUK, θα εφαρμόσετε τη θεωρία και την πρακτική για να αναπτύξετε μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων. Θα κατανοήσετε την Python, το Linux και τα συστήματα βάσεων δεδομένων και θα ειδικευτείτε σε δοκιμές διείσδυσης, προηγμένη δρομολόγηση και κινητά δίκτυα. Θα εξερευνήσετε επίσης το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), τα δίκτυα ευρείας περιοχής (WAN) και την παγκόσμια ασφάλεια πληροφοριών.

Η ικανότητα εφαρμογής ιδεών βρίσκεται στο επίκεντρο μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας στον τομέα της πληροφορικής, γι' αυτό και ενσωματώνουμε αυτόν τον μαθησιακό στόχο σε όλες τις σπουδές σας. Θα μαθαίνετε ολοκληρώνοντας τόσο ανεξάρτητες δραστηριότητες όσο και ομαδικές εργασίες σχεδιασμού.

Προσεγγίστε τη βιομηχανία

Το Σάλφορντ έχει ισχυρές διασυνδέσεις με τη βιομηχανία και υποστηρίζουμε τη μάθηση στον πραγματικό κόσμο. Με την αξιοζήλευτη τοποθεσία της πανεπιστημιούπολης μας, λίγα λεπτά από το κέντρο του Μάντσεστερ, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συμμετάσχετε στην ακμάζουσα τεχνολογική κοινότητα της περιοχής.

Θα έχετε τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε ένα επιπλέον έτος πρακτικής άσκησης στον κλάδο για να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει και να αναπτύξετε περαιτέρω δεξιότητες. Ως Κέντρο Network Academy, που παρέχει επαγγελματικό υλικό μαθημάτων Cisco Certified Network Associate, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αποκτήσετε πιστοποίηση CCNA, ενισχύοντας περαιτέρω τις προοπτικές καριέρας σας μόλις αποφοιτήσετε.

Χαρακτηριστικά

 • Αρχικά σπουδάστε ένα έτος θεμελίωσης για να αναπτύξετε τις δεξιότητες πληροφορικής, μαθηματικών και σπουδών και να προχωρήσετε στις σπουδές σας στο πτυχίο BSc (Hons) Computer Networks.
 • Αποκτήστε μια ευρεία κατανόηση του τομέα της πληροφορικής με βασική εξειδίκευση στα δίκτυα
 • Απόκτηση δεξιοτήτων προγραμματισμού, με κριτική επίγνωση της επιλογής και διαχείρισης του κατάλληλου λογισμικού
 • Ανάπτυξη συστηματικής κατανόησης των δικτύων υπολογιστών, του τρόπου λειτουργίας και των επιδόσεών τους
 • Κατανόηση των συνεπειών ασφάλειας των παγκοσμίως συνδεδεμένων συστημάτων που βασίζονται στο διαδίκτυο.
 • Να αποκτήσετε πιστοποίηση Cisco Certified Network Associate (CCNA) παράλληλα με το πτυχίο σας

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Computer Networks with Foundation Year BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Salford

45% Επαγγελματίες της θεραπείας
15% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες υγείας
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες πληροφορικής

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςComputer Networks with Foundation Year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Salford σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #65 
  • #83 
  Πληροφορική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #28 
  • #301 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Δίκτυα Yπολογιστών": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δίκτυα υπολογιστών (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
65% 0% 15% £22750 116 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκτυα υπολογιστών BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 0% 15% £22750 120 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο) με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια BSc Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- 12% 6% £15750 £16250 115 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £17600 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δικτύωση υπολογιστών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
- - - £14500 - Πέισλι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια BSc Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
73% 10% 27% £15100 99 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκτυα υπολογιστών (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 0% 15% £22750 120 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης