University of Salford
Πολιτικός μηχανικός με έτος θεμελίωσης BEng (Hons)
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 45 αποφοίτους του προγράμματος Civil Engineering with Foundation Year BEng (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Πολιτικός Μηχανικός.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
76 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Πολιτικός Μηχανικός

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Πολιτικός Μηχανικός στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £26500 £30000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23000 - £27500 £21500 - £31500 £20500 - £35500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Πολιτικός Μηχανικός (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28663 £30583 £35060
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26283 - £31518 £25509 - £35943 £28785 - £43518

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Τα μεγαλεπήβολα έργα, η βιωσιμότητα και η αύξηση του αστικού πληθυσμού, οδηγούν σε νέες απαιτήσεις για τα δίκτυα υποδομών μας. Αναπτύξτε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να βελτιώσετε και να διευκολύνετε την καθημερινή ζωή με ένα πτυχίο BEng (Hons) Civil Engineering with Foundation Year στο Salford.

Οι πολιτικοί μηχανικοί δημιουργούν, βελτιώνουν και προστατεύουν τις υποδομές που υποστηρίζουν την καθημερινή ζωή. Αποκτήστε τις δεξιότητες για να σχεδιάζετε, να διαχειρίζεστε και να υλοποιείτε με επιτυχία μεγάλα τεχνικά έργα και να ανοίγετε συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας, με ένα πτυχίο πολιτικού μηχανικού.

Αναπτύξτε τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες μηχανικού

Αυτό το έτος θεμελίωσης είναι ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα σπουδών γέφυρας για τους υποψηφίους που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου για το πτυχίο BEng (Hons). Θα ολοκληρώσετε μια σειρά από μαθήματα για να αναπτύξετε τις δεξιότητες μελέτης και τις γνώσεις σας στα μαθηματικά και τη φυσική, ώστε να έχετε την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα που απαιτείται για μηχανική ανώτερου επιπέδου. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του έτους θεμελίωσης, θα προχωρήσετε στο διαπιστευμένο πρόγραμμα σπουδών μας BEng (Hons) Civil Engineering.

Για τρία ακόμη έτη σπουδών - ή τέσσερα, αν επιλέξετε να συμπεριλάβετε μια πρακτική άσκηση στη βιομηχανία, θα εξερευνήσετε τις κατασκευές, την τοπογραφία και τον προγραμματισμό έργων, τους υδάτινους πόρους, τη γεωτεχνική και τη σεισμική μηχανική. Υπό την καθοδήγηση της βραβευμένης ακαδημαϊκής μας ομάδας, με ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία, θα διερευνήσετε πώς να δημιουργήσετε και να παραδώσετε μελλοντικές υποδομές, κτίρια και εγκαταστάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής μας.

Η μάθησή σας βασίζεται στα εντυπωσιακά εργαστήρια πολιτικής μηχανικής που διαθέτουμε. Εκμεταλλευόμαστε επίσης την καταπληκτική τοποθεσία μας στην καρδιά του Μάντσεστερ για να επισκεφθούμε κοντινά παγκοσμίου φήμης έργα πολιτικού μηχανικού, όπως το πρώτο κανάλι και η πρώτη επιβατική σιδηροδρομική γραμμή. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους σας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία του Constructionarium, μιας ανεπανάληπτης, εβδομαδιαίας πρακτικής επίσκεψης στο πεδίο, η οποία ζωντανεύει τη διδασκαλία σας στην τάξη.

Προσέγγιση με επίκεντρο την καριέρα

Η συνεργασία αποτελεί τον πυρήνα των αξιών μας, γι' αυτό προσπαθούμε να την ενσωματώσουμε σε όλες τις σπουδές σας. Θα βιώσετε ομαδικές εργασίες που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας και τις ικανότητές σας στην ομαδική εργασία, την επίλυση προβλημάτων και την επικοινωνία - όλες επιθυμητές δεξιότητες για πραγματική καριέρα μηχανικού.

Με επίκεντρο το μέλλον σας, θα αναπτύξετε επίσης μεταβιβάσιμες δεξιότητες και θα μάθετε για τις μεθόδους λήψης αποφάσεων που χρησιμοποιεί η βιομηχανία. Μόλις ενταχθείτε στο πτυχίο BEng (Hons) Civil Engineering (κωδικός Ucas: H200), μπορείτε να επιλέξετε να συμπεριλάβετε ένα έτος πρακτικής άσκησης στη βιομηχανία, όπου μπορείτε να αποκτήσετε πρόσθετες δεξιότητες και να ενισχύσετε την απασχολησιμότητά σας μόλις αποφοιτήσετε.

Το νέο μας σπίτι για τη μηχανική

Το φθινόπωρο του 2022, θα εγκαινιάσουμε το νέο μας κέντρο για την επιστήμη, τη μηχανική και το περιβάλλον, προϋπολογισμού 65 εκατομμυρίων λιρών, και το νέο μας σπίτι για τη μηχανική. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη βιωσιμότητα και 100% ηλεκτροκίνητο, το κτίριο προσφέρει απαράμιλλες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, μάθησης και έρευνας και παρέχει συναρπαστικούς νέους χώρους για τη συνεργασία με τη βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά

 • Αρχικά, σπουδάστε ένα έτος θεμελίωσης για να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας στα μαθηματικά, τη φυσική και τη μελέτη, έτοιμοι να προχωρήσετε στο πτυχίο BEng (Hons) Civil Engineering.
 • Αποκτήστε την κατανόηση και την ικανότητα εκπλήρωσης μιας σειράς καθηκόντων τοπογραφίας πολιτικού μηχανικού, τοπογραφίας γης και ποσοτικής τοπογραφίας
 • Ανάπτυξη της ικανότητάς σας να σχεδιάζετε απλές δομικές κατασκευές από χάλυβα, να αναλύετε στατικά απροσδιόριστες κατασκευές και να σχεδιάζετε σύνθετες κατασκευές
 • Προσδιορίζετε και διαχειρίζεστε περιβαλλοντικά ζητήματα και συναφείς κινδύνους που σχετίζονται με την πολιτική μηχανική, συμπεριλαμβανομένων των υδάτων, των μεταφορών, του τοπίου, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της βιοποικιλότητας.
 • να μάθετε για τα υλικά και τη θεμελιώδη συμπεριφορά τους, συμπεριλαμβανομένων των δομικών υλικών, της γεωλογίας, της εδαφομηχανικής και των εργαστηριακών δοκιμών
 • Ανάπτυξη επαγγελματικών γνώσεων, σχεδιαστικών και αναλυτικών δεξιοτήτων, εκμάθηση συναφών κοινωνικών, νομικών και περιβαλλοντικών θεμάτων.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Civil Engineering with Foundation Year BEng (Hons) από Πανεπιστήμιο του Salford

55% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCivil Engineering with Foundation Year, BEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Salford σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #26 
  • #34 
  Πολιτική Μηχανική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #48 
  • #1182 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Πολιτικός μηχανικός BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- 0% 6% £25450 £28200 150 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτικός μηχανικός BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
57% 0% 5% £34800 196 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτικός μηχανικός BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 0% 5% £29300 192 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτικός μηχανικός BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
82% 5% 11% £16085 113 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτικός μηχανικός με έτος θεμελίωσης BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
100% 0% 15% £14900 125 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτικός μηχανικός BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
71% 15% 10% £13920 119 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτικός και δομικός μηχανικός (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης και έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £22180 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτικός μηχανικός (με έτος θεμελίωσης και προαιρετικό έτος στη βιομηχανία) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
67% 0% 5% £15000 117 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτικός μηχανικός BEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
89% 0% 0% £27250 134 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτικός μηχανικός BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
73% 10% 10% £12600 118 - Oncampus πλήρους απασχόλησης