University of Salford
Διοίκηση Επιχειρήσεων με Εφοδιαστική Αλυσίδα και Διαχείριση Έργων με Θεμελιώδες Έτος BSc
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 55 αποφοίτους Business with Supply Chain and Project Management with Foundation Year BSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική) από το Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
90 /100
55 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρήσεις και Διοίκηση

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £20000 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £26000 £16500 - £24500 £18500 - £30000


Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Πώς η Amazon, η Deliveroo και τα μεγάλα σούπερ μάρκετ διασφαλίζουν ότι οι πελάτες τους λαμβάνουν τα προϊόντα που επιθυμούν; Και στη μετά-COVID εποχή, πώς θα διαχειριστούν οι επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις την παγκόσμια συνδεσιμότητα; Σε αυτό το καινοτόμο και προοδευτικό μάθημα, θα μελετήσετε τις βασικές προκλήσεις για τη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ιδιαίτερη έμφαση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα, τα Logistics, τη Διανομή και τη Διαχείριση Έργων. Αυτό το μάθημα διδάσκεται στην πανεπιστημιούπολη του University of Salford κοντά στο κέντρο του Μάντσεστερ.

Με την καθοδήγηση εμπειρογνωμόνων του κλάδου, θα εξασκήσετε τη μάθησή σας με προσομοιώσεις επιχειρήσεων και πραγματικές μελέτες περιπτώσεων. Θα εξετάσετε παραδείγματα από τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, τις αλυσίδες εφοδιασμού τροφίμων και αθλητικών ειδών και την υγειονομική περίθαλψη. Προσκεκλημένες παρουσιάσεις από εμπειρογνώμονες επιχειρήσεων θα εντάξουν τη μάθησή σας σε ένα πραγματικό πλαίσιο.

Θα εξετάσετε πώς η παγκόσμια κλιματική αλλαγή και η σπανιότητα των πόρων επηρεάζουν τις διοικητικές αποφάσεις που λαμβάνετε και θα μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και των κινδύνων, όπως τα κρυπτονομίσματα, η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και πώς χρησιμοποιούνται τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε διάφορους κλάδους.

Εστιάζουμε στις βασικές δεξιότητες ηγεσίας και διαχείρισης επιχειρήσεων που θα σας βοηθήσουν να βρείτε δουλειά μετά την αποφοίτησή σας. Ενότητες όπως οι ψηφιακές και επιχειρηματικές δεξιότητες και η επαγγελματική ανάπτυξη σας διδάσκουν βασικές δεξιότητες συνέντευξης, ενώ οι ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και σπουδές στο εξωτερικό σας βοηθούν να αναπτύξετε την αυτοπεποίθηση να παρουσιάζεστε καλά σε πιθανούς εργοδότες.

Από την αρχή, το Business with Supply Chain and Project Management έχει ως στόχο να σας υποστηρίξει να αναπτύξετε τις πρακτικές δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες. Εργαζόμενοι σε ζωντανά έργα και προσομοιώσεις επιχειρήσεων, θα μάθετε τις θεμελιώδεις βάσεις της διοίκησης επιχειρήσεων, καθώς και βασικές δεξιότητες όπως η επίλυση προβλημάτων, η ηγεσία, η επικοινωνία και η ανάλυση δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο, θα μάθετε να βρίσκετε δημιουργικές, βιώσιμες και ηθικές λύσεις σε επιχειρηματικά προβλήματα. Καθ' όλη τη διάρκεια της φοίτησής σας μαζί μας, θα δημιουργήσετε το δικό σας χαρτοφυλάκιο επαγγελματικών αποδείξεων, το οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσει να βρείτε μια ικανοποιητική δουλειά όταν αποφοιτήσετε.

Στο έτος ίδρυσης, θα αρχίσετε να εξετάζετε τους θεμελιώδεις τομείς των επιχειρήσεων, καθώς και τις βασικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να σπουδάσετε σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Κατά το πρώτο έτος, θα αρχίσετε να κατανοείτε τον τρόπο λειτουργίας των οργανισμών, εξετάζοντας βασικές επιχειρηματικές έννοιες και τις βασικές δεξιότητες που χρειάζεστε για οποιαδήποτε καριέρα στη διοίκηση. Θα μαθαίνετε μέσω της πράξης, μέσω της εργασίας σε συναρπαστικές και καινοτόμες προσομοιώσεις επιχειρήσεων ή σε έργα του πραγματικού κόσμου. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσετε θέματα που δεν έχετε σπουδάσει στο παρελθόν και ίσως διαπιστώσετε ότι θέλετε να ειδικευτείτε σε αυτά.

Το δεύτερο έτος αφορά την έναρξη της εξειδίκευσης, την εμβάθυνση στις θεωρίες της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και των έργων και τη μελέτη τομέων των λειτουργιών, της εφοδιαστικής και της διαχείρισης διανομής. Με βασικές και προαιρετικές ενότητες, μπορείτε να αρχίσετε να διαμορφώνετε τη δική σας μάθηση. Η ενότητα Επαγγελματική Ανάπτυξη έχει σχεδιαστεί για να εξασκήσετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε - σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, συνεντεύξεις, κέντρα αξιολόγησης - για να κάνετε αίτηση και να πάρετε ένα έτος πρακτικής άσκησης και, τελικά, τη δουλειά των ονείρων σας κατά την αποφοίτηση.

Μέχρι το τελευταίο έτος σπουδών σας, γίνεστε επαγγελματίας, αναπτύσσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για υπεύθυνη ηγεσία και κατανοείτε πώς να σκέφτεστε στρατηγικά. Θα εξετάσετε τις μελλοντικές εξελίξεις στον τομέα, μαθαίνοντας τις δεξιότητες για το μέλλον, καθώς και τις γνώσεις για την καινοτομία. Οι βασικές ενότητες αυξάνουν τις εις βάθος γνώσεις σας και συνεχίζουν την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας, ενώ οι προαιρετικές ενότητες σας επιτρέπουν να εξειδικευτείτε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν.

Διαπιστευμένο από το Chartered Management Institute (CMI).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Business with Supply Chain and Project Management with Foundation Year BSc από Πανεπιστήμιο του Salford

24% Στοιχειώδη επαγγέλματα
20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
8% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
8% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
3% Επαγγελματίες στον τομέα της διατήρησης και του περιβάλλοντος
3% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
3% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
3% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

From a minimum of 1 A Level or equivalent

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική)

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBusiness with Supply Chain and Project Management with Foundation Year, BSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Σάντουιτς) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
88% 8% 6% £12300 106 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Διοίκηση Τουρισμού) - Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
76% 3% 23% £15750 124 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής διαχείριση τουρισμού με αεροπορικά ταξίδια με έτος ίδρυσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
75% 8% 23% £15100 108 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £18628 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων και υγεία και ευεξία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Welsh in the Professional Workplace, Business and Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £16520 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά, λογιστική και διοίκηση με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £20500 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης