University of Salford
Μηχανική ακουστικής και ήχου MEng (Hons)
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 15 αποφοίτους Acoustical and Audio Engineering MEng (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Φυσική από το Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Φυσική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
74 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φυσική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φυσική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £23000 £28500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23000 - £28000 £18000 - £28000 £23000 - £35500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φυσική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28994 £29015 £34497
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24988 - £33170 £22931 - £36583 £26874 - £45969

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η ακουστική διερευνά τη φυσική του ήχου και την ψυχολογία πίσω από τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιδρούν στο θόρυβο και τις δονήσεις. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κόσμο με καλύτερο ήχο με το πτυχίο μας MEng Ακουστική και Μηχανική Ήχου με Επαγγελματική Εμπειρία .

Ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με την ακουστική και τον ήχο. Από στιγμές με ακουστικά και ζωντανή μουσική μέχρι τις δονήσεις και τους δυνατούς θορύβους που προκαλούν τα συστήματα μεταφοράς μας, ο ήχος - καλός ή κακός - κάνει τη διαφορά στην ευεξία μας. Μελετώντας τον συναρπαστικό τομέα της ακουστικής, μπορείτε να ανοίξετε συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας όπου μπορείτε να δημιουργήσετε, να διαμορφώσετε και να διαχειριστείτε τον ήχο, τον θόρυβο και τις δονήσεις.

Μάθετε να δημιουργείτε έναν κόσμο με καλύτερο ήχο

Με έδρα την πανεπιστημιούπολη Peel Park, λίγα λεπτά μακριά από το πολυσύχναστο κέντρο του Μάντσεστερ, το πτυχίο ακουστικής και ηχητικής μηχανικής θα σας καθοδηγήσει σε αυτό το δημιουργικό μείγμα επιστήμης και μηχανικής. Χρησιμοποιούμε διδασκαλία σε μικρές ομάδες για να παρέχουμε προσεκτικά σχεδιασμένες ενότητες που ενσωματώνουν θεωρητικές γνώσεις και δημιουργική εφαρμογή και σας βοηθούν να αναπτύξετε τεχνικές και μεταβιβάσιμες δεξιότητες για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία.

Αρχικά, θα αναπτύξετε μια ισχυρή βάση γνώσεων σε θέματα όπως τα αναλογικά ηλεκτρονικά, τα μαθηματικά και η πληροφορική. Καθώς προχωράτε, θα εξερευνήσετε την ψηφιακή επεξεργασία σήματος και το σχεδιασμό μικροφώνων και ηχείων. Θα ολοκληρώσετε επίσης ένα ομαδικό σχέδιο σχεδιασμού για να βρείτε μια δημιουργική λύση σε μια πραγματική πρόκληση.

Στο τελευταίο έτος, μπορείτε να αρχίσετε να διαμορφώνετε το πτυχίο σας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας, επιλέγοντας προαιρετικά μαθήματα σε τομείς όπως η ψυχοακουστική, η ακουστική δωματίου και ο έλεγχος του θορύβου. Θα ολοκληρώσετε επίσης περαιτέρω πειράματα και εργασίες, με αποκορύφωμα την ατομική σας εργασία. Σπουδάζοντας την ολοκληρωμένη πορεία μεταπτυχιακών σπουδών μας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επεκτείνετε τους τομείς των γνώσεών σας στον τομέα της ακουστικής, σπουδάζοντας ένα επιπλέον έτος εξειδικευμένων μαθημάτων.

Αναπτύξτε δεξιότητες χρησιμοποιώντας εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης

Στην πρώτη γραμμή της διδασκαλίας και της έρευνας στον τομέα του ήχου και της ακουστικής για πάνω από 60 χρόνια, διαθέτουμε μερικές πρωτοποριακές εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα αναπτύξετε τις πρακτικές σας δεξιότητες σε εργαστήρια και στούντιο που χρησιμοποιούνται για βιομηχανικές δοκιμές και έρευνα. Αυτά περιλαμβάνουν έναν αντηχητικό θάλαμο και δύο ημι-αντηχητικούς θαλάμους, μια σουίτα μετάδοσης, θαλάμους αντήχησης, μια αίθουσα ακρόασης σύμφωνα με το πρότυπο ITU, ένα θάλαμο ακρόασης 3D Ambisonic και εγκαταστάσεις ακοομετρικών δοκιμών.

Προσεγγίστε τη βιομηχανία

Με τη θρυλική μουσική σκηνή του Μάντσεστερ στο κατώφλι μας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δείτε την ακουστική και τον ήχο σε δράση. Μαζί με ένα δίκτυο μεγάλων εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης που περιβάλλει την πανεπιστημιούπολη MediaCity, θα είστε στο σωστό μέρος για να αποκτήσετε και πρακτική εμπειρία. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε ένα έτος πρακτικής άσκησης στη βιομηχανία μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου έτους. Με την επιτυχή ολοκλήρωση, μπορείτε να προσθέσετε "με επαγγελματική εμπειρία" στο τελικό σας πτυχίο.

Χαρακτηριστικά

 • Μελετήστε ένα συναρπαστικό αντικείμενο που συνδυάζει τη φυσική, την πληροφορική, τη μηχανική, την ψυχολογία
 • Ολοκληρώστε πειράματα και εργασίες στις παγκοσμίου κλάσης εγκαταστάσεις και εργαστήρια ακουστικής που περιλαμβάνουν έναν από τους λίγους πλήρως ανηχοϊκούς θαλάμους στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Εξερευνήστε τις αρχές ακουστικού σχεδιασμού πίσω από τα smartphones, τα αυτοκίνητα και τα ηχεία, καθώς και τα στούντιο ηχογράφησης, τους δημόσιους χώρους και τους χώρους ζωντανών εμφανίσεων.
 • Ανακαλύψτε πώς γίνεται αντιληπτή η μουσική, η ομιλία και άλλοι ήχοι και πώς αυτό επηρεάζει το σχεδιασμό εφαρμογών, προϊόντων και κτιρίων
 • Αποκτήστε γνώσεις και δεξιότητες επαγγελματικού επιπέδου, περιλαμβάνοντας ένα έτος πρακτικής άσκησης για να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας και να αναπτύξετε πρόσθετες μεταβιβάσιμες δεξιότητες
 • Αυτό το πρόγραμμα σπουδών αναγνωρίζεται από το UK Institute of Acoustics ως οδός προς την μελλοντική ιδιότητα του Chartered Engineer.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Acoustical and Audio Engineering MEng (Hons) από Πανεπιστήμιο του Salford

35% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Ιατροί
5% Ιατροί
5% Ιατροί
5% Ιατροί
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Φυσική

Απαιτήσεις προσόντων

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAcoustical and Audio Engineering, MEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3
 • έτος 4

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Salford σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Φυσικές Επιστήμες

  • #13 
  • #19 
  Φυσικη
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 43694 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανικός ακουστικής και ήχου με επαγγελματική εμπειρία MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Salford
(University of Salford)
- - - - - Σάλφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική ακουστικής και ήχου MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Salford
(University of Salford)
- - - - - Σάλφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική ήχου MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14700 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός ήχου MA Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - £17065 - Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός ήχου για την οθόνη MA Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £17000 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός ήχου MSc Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus μερική απασχόληση
Σχεδιασμός ήχου MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός ήχου για κινηματογράφο, τηλεόραση και διαδραστικά μέσα MA Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church
(Canterbury Christ Church University)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός ήχου MA Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan
(Manchester Metropolitan University)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης