University of Portsmouth
Κοινωνική εργασία MSc
University of Portsmouth - Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22481 £20177 £23660
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20119 - £25653 £15142 - £24804 £17699 - £30158

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Αυτό το διετές μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Κοινωνική Εργασία θα σας εφοδιάσει με τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζεστε για να γίνετε επαγγελματίας κοινωνικός λειτουργός και να κάνετε πραγματική διαφορά στη ζωή των παιδιών και των οικογενειών, των ασθενών με ψυχική υγεία, των ατόμων με αναπηρία ή των ευάλωτων ενηλίκων.

Το μάθημα συνδυάζει θεωρία και πρακτική και θα υποστηρίζεστε από παθιασμένους εμπειρογνώμονες του κλάδου με πολυετή εμπειρία στην κοινωνική εργασία. Θα μάθετε για την τελευταία νομοθεσία, το σχεδιασμό και την πολιτική και θα τα εφαρμόσετε όλα αυτά στην πράξη σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, με πραγματικούς ανθρώπους.

Θα πραγματοποιήσετε δύο ξεχωριστές πρακτικές ασκήσεις - μία στο πρώτο έτος και μία στο δεύτερο έτος.

Η υποτροφία του NHS για μεταπτυχιακούς φοιτητές κοινωνικής εργασίας μπορεί να βοηθήσει στο κόστος των διδάκτρων, στα έξοδα διαβίωσης και περιλαμβάνει συνεισφορά στα έξοδα μετακίνησης για την πρακτική σας άσκηση.

Όταν ολοκληρώσετε επιτυχώς το πρόγραμμα, θα έχετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να υποβάλετε αίτηση εγγραφής ως κοινωνικός λειτουργός στον επαγγελματικό ρυθμιστικό φορέα Social Work England.

Τι θα ζήσετε

 • Το προσωπικό μας είναι νυν και πρόσφατοι επαγγελματίες της κοινωνικής εργασίας
 • Πάρτε μέρος σε ημέρες δεξιοτήτων - ολοήμερα εργαστήρια με επαγγελματίες κοινωνικούς λειτουργούς που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για την πρακτική σας άσκηση
 • Εξασκήστε τις δεξιότητές σας στο Κέντρο Προσομοίωσης που διαθέτει ένα ρεαλιστικό διαμέρισμα, υπνοδωμάτιο και νοσοκομειακό θάλαμο, όπου θα προετοιμαστείτε για επισκέψεις στο σπίτι και για τη φροντίδα σε νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας.
 • Συνεργάζεστε στενά με την Ομάδα Κοινωνικής Εργασίας Ένταξης - τοπικούς χρήστες κοινωνικών υπηρεσιών από ποικίλα υπόβαθρα που βοηθούν τους φοιτητές μας να κατανοήσουν τις ανάγκες διαφορετικών ατόμων και κοινοτήτων
 • Αναπτύξτε τις κριτικές και αναλυτικές σας δεξιότητες με ένα σχέδιο διπλωματικής εργασίας σε ένα θέμα του δικού σας τομέα ενδιαφέροντος
 • Πραγματοποιήστε δύο πρακτικές ασκήσεις σε χώρους επαγγελματικής πρακτικής, οι οποίοι μπορεί να είναι σχολεία, εγκαταστάσεις υποστηριζόμενης διαβίωσης, νοσοκομεία ή κέντρα υγείας.

Καριέρες και ευκαιρίες

Όταν αποφοιτήσετε από το πρόγραμμα σπουδών MSc Κοινωνική Εργασία, θα έχετε τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες για να εργαστείτε σε οποιονδήποτε κλάδο της κοινωνικής εργασίας.

Ποιες δουλειές μπορείς να κάνεις με πτυχίο Κοινωνικής Εργασίας;

Οι ευκαιρίες καριέρας περιλαμβάνουν:

 • κοινωνικός λειτουργός
 • δάσκαλος πρακτικής άσκησης
 • διαχειριστής φροντίδας
 • συντονιστής επίμονων παραβατών
 • λειτουργός οικογενειακής υποστήριξης
 • σύμβουλος στέγασης
 • φιλανθρωπικές οργανώσεις για άστεγους/κατάχρηση ουσιών
 • Διδακτορική μελέτη

Θα σας παρέχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη υποστήριξη για την εύρεση εργασίας μέσω στενών επαφών στη βιομηχανία, εκδηλώσεων για την επαγγελματική σταδιοδρομία, εκθέσεων πρόσληψης και ατομικών συμβουλών.

Όλοι οι υποψήφιοι που έχουν επιλεγεί υπόκεινται σε μια ολιστική και πολυδιάστατη διαδικασία αξιολόγησης, η οποία έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα της Social Work England και περιλαμβάνει αίτηση, ομαδική συζήτηση, ατομική παρουσίαση και συνέντευξη. Σε περίπτωση επιτυχίας, οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν εάν έχουν υποβληθεί σε πειθαρχικές διαδικασίες για την καταλληλότητα άσκησης επαγγέλματος από οποιαδήποτε άλλη ρυθμιστική αρχή, επαγγελματικό φορέα, εργοδότη ή εκπαιδευτικό ίδρυμα. Οι αλλοδαποί υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν ικανοποιητικό αστυνομικό έλεγχο/πιστοποιητικό καλής συμπεριφοράς από τη χώρα καταγωγής τους (με επικυρωμένη μετάφραση στην αγγλική γλώσσα, εάν είναι απαραίτητο), προτού επιβεβαιωθεί η αποδοχή τους στο πρόγραμμα. Όλες οι προσφορές εξαρτώνται από τη διευρυμένη εκκαθάριση της Υπηρεσίας Αποκάλυψης και Φραγής (DBS) και την εκκαθάριση της Υπηρεσίας Υγείας της Εργασίας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7

Γνώση της αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον στο IELTS band 7.0 με βαθμολογία σε κανένα συστατικό κάτω από 6.5.

PTE Academic 68

Συνολική βαθμολογία 68 με ελάχιστη βαθμολογία 61 σε κάθε δεξιότητα.

TOEFL (iBT) 100

100 με ελάχιστη βαθμολογία 24 στην ανάγνωση, 23 στην ακρόαση, 25 στον προφορικό λόγο και 24 στον γραπτό λόγο.

Cambridge English Advanced

Cambridge English: Advanced (CAE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 185, χωρίς καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 176.

Cambridge English Proficiency

Cambridge English: Proficiency (CPE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 185, χωρίς καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 176.

IELTS (Academic) 7

Γνώση της αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον στο IELTS band 7.0 με βαθμολογία σε κανένα συστατικό κάτω από 6.5.

PTE Academic 68

Συνολική βαθμολογία 68 με ελάχιστη βαθμολογία 61 σε κάθε δεξιότητα.

TOEFL (iBT) 100

100 με ελάχιστη βαθμολογία 24 στην ανάγνωση, 23 στην ακρόαση, 25 στον προφορικό λόγο και 24 στον γραπτό λόγο.

Cambridge English Advanced

Cambridge English: Advanced (CAE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 185, χωρίς καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 176.

Cambridge English Proficiency

Cambridge English: Proficiency (CPE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 185, χωρίς καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 176.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSocial Work, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο ανώτερης δεύτερης τάξης με άριστα σε σχετικό αντικείμενο ή πτυχίο σε συναφές γνωστικό αντικείμενο (Ανθρωπολογία, Εγκληματολογία, Κριτική σκέψη, Αγγλικά, Υγεία & Κοινωνική Φροντίδα, Δίκαιο, Φιλοσοφία, Πολιτική, Ψυχολογία, Ε.Ε., Κοινωνιολογία, Κοινωνική Πολιτική, Θεολογία). Οι υποψήφιοι με χαμηλότερη κατάταξη (δεύτερη τάξη) θα εξεταστούν σε ατομική βάση, λαμβάνοντας υπόψη τη σχετική εμπειρία και τις ακαδημαϊκές επιδόσεις.

Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να έχουν σχετική εργασιακή εμπειρία, άνω των 3 μηνών σε εθελοντική ή αμειβόμενη απασχόληση σε περιβάλλον υγείας, εκπαίδευσης ή κοινωνικής φροντίδας.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν αποδεκτό τίτλο GCSE στα Αγγλικά με βαθμό C/4 ή ανώτερο.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν δεν είστε σίγουροι αν το προπτυχιακό σας αντικείμενο είναι σχετικό με αυτό το πτυχίο.

Θα ληφθούν επίσης υπόψη ισοδύναμες επαγγελματικές εμπειρίες ή/και προσόντα, όπως προηγούμενες σπουδές, απασχόληση, εθελοντική εργασία και μαθήματα κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων και προσόντων που δεν ολοκληρώσατε. Μάθετε περισσότερα για την αναγνώριση προηγούμενης μάθησης (RPL).

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν επιτυχώς θα κληθούν σε μια σταδιακή, ολιστική και πολυδιάστατη ημέρα επιλογής, η οποία έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα της Social Work England. Η ημέρα αξιολόγησης θα ξεκινήσει με την εκπόνηση γραπτής εργασίας από όλους τους επιλεγέντες υποψηφίους, η οποία αξιολογείται ως επιτυχής ή αποτυχημένη. Σύμφωνα με τα πρότυπα της Social Work England, στο γραπτό μέρος θα αξιολογηθεί η γνώση της αγγλικής γλώσσας των υποψηφίων, η ικανότητα ανάλυσης και παρουσίασης γραπτών πληροφοριών, το κίνητρο να γίνουν κοινωνικοί λειτουργοί, η γνώση του επαγγέλματος της κοινωνικής εργασίας και των σχετικών πολιτικών και της νομοθεσίας και οι δεξιότητες ΤΠΕ. Οι υποψήφιοι που θα επιτύχουν στη γραπτή αξιολόγηση θα κληθούν να συμμετάσχουν σε ατομική συνέντευξη την ίδια ημέρα.

Οι διεθνείς υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν ικανοποιητικό αστυνομικό έλεγχο/πιστοποιητικό καλής συμπεριφοράς από τη χώρα καταγωγής τους (με επικυρωμένη μετάφραση στην αγγλική γλώσσα, εάν είναι απαραίτητο), πριν επιβεβαιωθεί η αποδοχή τους στο πρόγραμμα.

Όλες οι προσφορές υπόκεινται σε ενισχυμένη εκκαθάριση της Υπηρεσίας Αποκάλυψης και Φραγής (DBS) και εκκαθάριση της Υπηρεσίας Επαγγελματικής Υγείας.

έξοδα

Δίδακτρα Κοινωνική εργασία MSc

EU £12000 έτος 1
Αγγλία £12000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £12000 έτος 1
Σκωτία £12000 έτος 1
Ουαλία £12000 έτος 1
Channel Islands £12000 έτος 1
Ιρλανδία £12000 έτος 1
Διεθνή £18100 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Φοιτητές που κατοικούν σε χώρες της ΕΕ: παρακαλούμε σημειώστε ότι το καθαρό κόστος περιλαμβάνει την υποτροφία μετάβασης.

Τα τέλη είναι ακριβή κατά τη στιγμή της δημοσίευσης και μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Τα τέλη μπορεί επίσης να αυξηθούν τα επόμενα έτη, σύμφωνα με τον πληθωρισμό

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Portsmouth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Portsmouth σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #52 
  • #451 
  Κοινωνικές επιστήμες
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]
  • #19 
  • #25 
  Κοινωνική Εργασία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #22 
  • #30 
  Κοινωνική Εργασία
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 31 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ βρίσκεται στη μοναδική νησιωτική πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, το Πόρτσμουθ. Αυτό το δημόσιο πανεπιστήμιο, το οποίο προηγουμένως ήταν γνωστό ως Portsmouth Polytechnic, αποτελεί μέρος της Πανεπιστημιακής Συμμαχίας, ενός οργανισμού που έχει ως στόχο την προώθηση της ανάπτυξης και της καινοτομίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, δίνοντας έμφαση στους δεσμούς με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία.

Λίστα με 234 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Portsmouth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Portsmouth

προπτυχιακοί φοιτητές:
18085
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5005
:
23090
 • Societies - Student Life #5
 • Modern Languages at the University of Portsmouth
 • Psychology BSc - Students - University of Portsmouth
 • Business and Management at the University of Portsmouth
 • Dental Nursing, Dental Hygiene and Dental Therapy - University of Portsmouth
 • Why our graduates love the University of Portsmouth.

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μάστερ στην Κοινωνική Εργασία MSW Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
62% 0% 5% £23700 161 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική Εργασία (προπτυχιακά) MSc Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
67% 0% 5% £17600 157 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία (μεταπτυχιακό) MSc (PG) Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
- - - £14350 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία (μεταπτυχιακό) MA (PG) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £12000 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία (μεταπτυχιακές σπουδές) MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική πολιτική και κοινωνική εργασία PhD Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £9450 £11100 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Κοινωνική Εργασία MA Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία (μεταπτυχιακό) MA (PG) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £10000 £12000 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία MA (μεταπτυχιακό) MA (PG) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £18566 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης