University of Portsmouth
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και εγκληματολογική πληροφορική BSc (Hons)
University of Portsmouth - Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 65 αποφοίτους του προγράμματος Cyber Security and Forensic Computing BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Portsmouth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
71 /100
65 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χρήση υπολογιστή

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27500 £25000 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £32000 £19500 - £32000 £22500 - £40500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χρήση υπολογιστή (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27961 £25489 £30091
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23885 - £33047 £18348 - £32603 £21339 - £39812

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Οι παραβιάσεις της ψηφιακής ασφάλειας μπορούν να καταστρέψουν τράπεζες, νοσοκομεία και κυβερνήσεις. Αλλά μπορείτε να συμμετάσχετε στον αγώνα κατά του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο.

Διερευνήστε επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, αποκαλύψτε αδυναμίες στα συστήματα ασφαλείας και σταματήστε τους χάκερς στα ίχνη τους. Χρησιμοποιήστε ηθικό χάκινγκ για να ασφαλίσετε τα λειτουργικά συστήματα παγκόσμιων εταιρειών. Γίνετε ειδικοί στην εγκληματολογία κακόβουλου λογισμικού και την κρυπτογραφία σε έναν κόσμο που βασίζεται στην πληροφορική για να ευημερήσει.

Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών BSc (Hons) Cyber Security and Forensic Computing, θα αναπτύξετε τεχνικές και ερευνητικές δεξιότητες για να διασπάσετε τα συστήματα ασφαλείας, να αποκαλύψετε τα κενά στην ασφάλεια και να εντοπίσετε τους εισβολείς στον κυβερνοχώρο. Θα μάθετε επίσης πώς να διερευνάτε εγκλήματα στον κυβερνοχώρο για την αστυνομία και να φτάνετε μια υπόθεση μέχρι το δικαστήριο.

Τα κυριότερα σημεία του μαθήματος

 • Επωφεληθείτε από τη στενή μας σχέση με τη Μονάδα Εγκλημάτων Υψηλής Τεχνολογίας της Αστυνομίας του Χαμπσάιρ μέσω μιας προαιρετικής πρακτικής άσκησης
 • Σχεδιάστε και αναπτύξτε λογισμικό, υλικό και δίκτυα, σε τομείς όπως η ψηφιακή εγκληματολογία και η τεχνητή νοημοσύνη.
 • Επωφεληθείτε από τις λέσχες και τους συλλόγους πληροφορικής της Φοιτητικής Ένωσης, όπως ο σύλλογος τεχνητής νοημοσύνης και ρομποτικής, ο σύλλογος πληροφορικής και ο σύλλογος παιχνιδιών.
 • Αποκτήστε γνώσεις από προσκεκλημένους ειδικούς εισηγητές από τον τομέα της εγκληματολογίας και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο
 • Διδαχθείτε από επαγγελματίες του κλάδου, όπως ο Fudong Li, ο οποίος εργάζεται επί του παρόντος για το Foresight, ένα οικοσύστημα από πλατφόρμες κατάρτισης και προσομοίωσης που θα προωθήσει τις δεξιότητες των επαγγελματιών της κυβερνοασφάλειας

Διαπίστευση

Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο από τη Βρετανική Εταιρεία Υπολογιστών, καλύπτοντας εν μέρει τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για το CITP.

Καριέρες και ευκαιρίες

Το κόστος του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο εκτιμάται σε 1 τρισεκατομμύριο δολάρια το 2020 - 50% υψηλότερο από ό,τι το 2018. Σύμφωνα με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, το 64% των μεγάλων επιχειρήσεων και το 51% των φιλανθρωπικών οργανώσεων υψηλού εισοδήματος ανέφεραν παραβιάσεις ή επιθέσεις στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε διάστημα 12 μηνών.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, με την αυξανόμενη απειλή του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, οι ανώτεροι αναλυτές ασφάλειας στον κυβερνοχώρο μπορούν να αναμένουν μισθούς από 35.000 έως 60.000 λίρες, ενώ μπορείτε να κερδίζετε έως και 80.000 λίρες ετησίως ως ανώτερος εγκληματολογικός αναλυτής υπολογιστών. Και η ζήτηση είναι δεδομένη - το 100% των φοιτητών μας από αυτό το πρόγραμμα σπουδών που εργάζονται 15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους εργάζονται σε θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης.

Οι απόφοιτοί μας έχουν εργαστεί σε εταιρείες όπως:

 • Μητροπολιτική Αστυνομία
 • Lockheed Martin
 • Capgemini
 • Adatis
 • F-Secure
 • Dynamics Consultants

Οι ρόλοι που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε με ένα πτυχίο Cyber Security and Forensic Computing περιλαμβάνουν:

 • εξεταστής ψηφιακής εγκληματολογίας
 • κυνηγός απειλών
 • αναλυτής πληροφοριών στον κυβερνοχώρο
 • Σύμβουλος υποδομών cloud
 • αναλυτής ασφάλειας στον κυβερνοχώρο
 • σύμβουλος ανάλυσης δεδομένων

Ευκαιρίες για ένα έτος τοποθέτησης

Η παρακολούθηση ενός προαιρετικού έτους πρακτικής άσκησης θα σας δώσει την εμπειρία που χρειάζεστε για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να βρείτε τον ιδανικό ρόλο μετά την αποφοίτησή σας.

Θα σας δώσουμε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για να βρείτε μια θέση πρακτικής άσκησης που θα σας προετοιμάσει για την καριέρα σας και θα συνεχίσουμε να σας καθοδηγούμε καθ' όλη τη διάρκεια της πρακτικής σας άσκησης.

Προηγούμενοι φοιτητές έχουν αναλάβει ρόλους πρακτικής άσκησης όπως:

 • αναλυτής στον κυβερνοχώρο
 • προπτυχιακός αναλυτής εγκληματολογικών αναλύσεων στον κυβερνοχώρο
 • αναλυτής επιχειρήσεων ασφαλείας
 • Προπτυχιακός αναλυτής ανάπτυξης και υποστήριξης λογισμικού
 • φοιτητής βιομηχανικής πρακτικής άσκησης τεχνολογίας

Έχουν ολοκληρώσει πρακτική άσκηση σε οργανισμούς όπως:

 • InTandem
 • Nomura
 • BAE Systems
 • IBM
 • Pfizer

Διαπιστευμένο από το BCS, the Chartered Institute for IT για τη μερική κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered IT Professional.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Cyber Security and Forensic Computing BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Portsmouth

60% Επαγγελματίες πρόνοιας
30% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα

**** Θα αξιολογηθείτε μέσω:**** - δοκίμια κριτικής αξιολόγησης - γραπτές εξετάσεις - ερευνητικές εργασίες - μίνι έργα - παρουσιάσεις Θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας ανεπίσημα πριν από τις αξιολογήσεις που υπολογίζονται στον τελικό βαθμό σας. Μπορείτε να λαμβάνετε ανατροφοδότηση για όλες τις πρακτικές και επίσημες αξιολογήσεις, ώστε να μπορείτε να βελτιωθείτε στο μέλλον. Ο τρόπος αξιολόγησης μπορεί να εξαρτάται από τις ενότητες που επιλέγετε. Ως οδηγός, οι φοιτητές αυτού του μαθήματος πέρυσι αξιολογήθηκαν συνήθως ως εξής: **- Μαθητές του έτους 1:** 27% με γραπτές εξετάσεις και 73% με εργασίες μαθημάτων **- Μαθητές του έτους 2:** 52% με γραπτές εξετάσεις, 3% με πρακτικές εξετάσεις και 45% με εργασίες. **- Μαθητές του έτους 3:** 30% με γραπτές εξετάσεις και 70% με εργασίες μαθημάτων

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Γνώση της αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον στο IELTS band 6.0, χωρίς καμία βαθμολογία σε κανένα συστατικό κάτω από 5.5.

PTE Academic 54

Συνολική βαθμολογία 54 με ελάχιστο 51 σε κάθε δεξιότητα.

TOEFL (iBT) 79

79 με ελάχιστη βαθμολογία 18 στην ανάγνωση, 17 στην ακρόαση, 20 στον προφορικό λόγο και 17 στον γραπτό λόγο.

Cambridge English Advanced

Cambridge English: Advanced (CAE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 169, χωρίς καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 162.

Cambridge English Proficiency

Cambridge English: Proficiency (CPE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 169 με καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 162.

Trinity ISE

Trinity College Integrated Skills in English (ISE) Level III με επιτυχία και στα 4 στοιχεία

IELTS (Academic) 6

Γνώση της αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον στο IELTS band 6.0, χωρίς καμία βαθμολογία σε κανένα συστατικό κάτω από 5.5.

PTE Academic 54

Συνολική βαθμολογία 54 με ελάχιστο 51 σε κάθε δεξιότητα.

TOEFL (iBT) 79

79 με ελάχιστη βαθμολογία 18 στην ανάγνωση, 17 στην ακρόαση, 20 στον προφορικό λόγο και 17 στον γραπτό λόγο.

Cambridge English Advanced

Cambridge English: Advanced (CAE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 169, χωρίς καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 162.

Cambridge English Proficiency

Cambridge English: Proficiency (CPE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 169 με καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 162.

Trinity ISE

Trinity College Integrated Skills in English (ISE) Level III με επιτυχία και στα 4 στοιχεία

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCyber Security and Forensic Computing, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και εγκληματολογική πληροφορική BSc (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Διεθνή £20200 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Φοιτητές που κατοικούν σε χώρες της ΕΕ: παρακαλούμε σημειώστε ότι το καθαρό κόστος συμπεριλαμβάνει τη μεταβατική υποτροφία

Έτος τοποθέτησης και έτος στο εξωτερικό:

Φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου/Νήσων της Μάγχης και της Νήσου Μαν - £925 |

EU - £925 (συμπεριλαμβανομένης της υποτροφίας μετάβασης)|

Διεθνής (εκτός ΕΕ) - £2.000

Τα τέλη είναι ακριβή κατά τη στιγμή της δημοσίευσης και μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Τα τέλη μπορεί επίσης να αυξηθούν τα επόμενα έτη, σύμφωνα με τον πληθωρισμό

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Portsmouth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Portsmouth σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #41 
  • #501 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 31 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ βρίσκεται στη μοναδική νησιωτική πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, το Πόρτσμουθ. Αυτό το δημόσιο πανεπιστήμιο, το οποίο προηγουμένως ήταν γνωστό ως Portsmouth Polytechnic, αποτελεί μέρος της Πανεπιστημιακής Συμμαχίας, ενός οργανισμού που έχει ως στόχο την προώθηση της ανάπτυξης και της καινοτομίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, δίνοντας έμφαση στους δεσμούς με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία.

Λίστα με 234 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Portsmouth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Portsmouth

προπτυχιακοί φοιτητές:
18085
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5005
:
23090
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Προστασία και Ασφάλεια Υπολογιστικών Συστημάτων και Δεδομένων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Societies - Student Life #5
 • Why our graduates love the University of Portsmouth.
 • Modern Languages at the University of Portsmouth
 • Psychology BSc - Students - University of Portsmouth
 • Business and Management at the University of Portsmouth
 • Dental Nursing, Dental Hygiene and Dental Therapy - University of Portsmouth

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη των υπολογιστών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
63% 0% 15% £22180 116 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών (ασφάλεια πληροφοριών). BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
67% 5% 0% £25200 151 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια υπολογιστών (συμπεριλαμβανομένου του έτους ίδρυσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
75% 0% 5% £12600 124 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- 5% 26% £16750 127 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης και έτος πρακτικής άσκησης) BSc Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
69% 10% 10% £22180 116 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ασφάλειας στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 0% 0% £15000 £16125 82 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και ψηφιακή εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
69% 5% 30% £15100 105 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο με εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
77% 5% 9% £15860 £16655 124 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και εγκληματολογική πληροφορική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
71% 10% 6% £20200 134 Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο) με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης