University of Portsmouth
Animation BA (Hons)
University of Portsmouth - Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Animation BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Portsmouth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
64 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £21000 £26000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £25500 £16000 - £25000 £20000 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20933 £18108 £21051
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18375 - £24906 £13095 - £22569 £15928 - £26889

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Η οπτική επικοινωνία και η ψυχαγωγία έχουν γίνει κυρίαρχη δύναμη τα τελευταία 20 χρόνια, με το animation στον πυρήνα τους. Οι εμψυχωτές έχουν ζήτηση σε μια σειρά από δημιουργικές βιομηχανίες, όπως η τηλεόραση, ο κινηματογράφος, το διαδίκτυο, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, η εκπαίδευση και το μάρκετινγκ.

Με το πρόγραμμα σπουδών μας Animation, θα αποκτήσετε τις περιζήτητες τεχνικές δεξιότητες, την καλλιτεχνική διορατικότητα και την ποικιλομορφία της πλατφόρμας για να εφαρμόσετε το ταλέντο σας σε οποιαδήποτε μορφή εικαστικών τεχνών, μέσων ή επικοινωνίας. Θα αναπτύξετε προχωρημένες ικανότητες στην εμψύχωση χαρακτήρων, την οπτική αφήγηση, τη σύνθεση και το μοντάζ και θα μάθετε από ενεργούς επαγγελματίες του κλάδου που έχουν σκηνοθετήσει κινούμενα σχέδια για τις Disney, Warner Bros. , και Cartoon Network, και παρήγαγαν ειδικά εφέ για διακεκριμένες κινηματογραφικές σειρές όπως ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, ο Χάρι Πότερ και τα Χρονικά της Νάρνια.

Στο τέλος του μαθήματος, θα είστε έτοιμοι για μια επιτυχημένη καριέρα στο 2D ή 3D animation σε πολλές βιομηχανίες.

Τα κυριότερα σημεία του μαθήματος

 • Εξάσκηση στις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι animators στην κινηματογραφική βιομηχανία, όπως η διαδικασία καταγραφής της απόδοσης που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία Avatar
 • Μάθετε το τυποποιημένο λογισμικό και τις μεθόδους παραγωγής του κλάδου και χρησιμοποιήστε επαγγελματικό εξοπλισμό animation, όπως Adobe Creative Cloud, Autodesk Maya, TV Paint και ψηφιακές οθόνες σχεδίασης Wacom Cintiq
 • Γνωρίστε υποψήφιους εργοδότες και επαφές με τη βιομηχανία, παρουσιάζοντας τη δουλειά σας στην προβολή των φοιτητών μας στο Λονδίνο
 • Αποκτήστε πολύτιμη βιομηχανική εμπειρία και γνώση κάνοντας ένα προαιρετικό έτος πρακτικής άσκησης - είτε σε μια εταιρεία είτε ως αυτοαπασχολούμενοι
 • Αποδείξτε την τεχνική σας επάρκεια στους συναδέλφους σας στον κλάδο, κερδίζοντας τη διαπίστευση Adobe Certified Associate (ACA).
 • Εντυπωσιάστε το κοινό και τους πιθανούς εργοδότες σας παρουσιάζοντας την εργασία σας από το τελευταίο έτος στις ετήσιες εκθέσεις αποφοίτων μας
 • Δοκιμάστε τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες και δεξιότητες με βραβείο, συμμετέχοντας στο ετήσιο University GameJam.

Διαπίστευση

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών Animation είναι διαπιστευμένο από την JAMES (Joint Audio Media Education Services), μια ομάδα επαγγελματιών και εργοδοτών του κλάδου.

Η διαπίστευση JAMES επιτρέπει στους πιθανούς εργοδότες να γνωρίζουν ότι αυτό το μάθημα σας δίνει τις σχετικές δεξιότητες και ικανότητες που χρειάζεστε για να εργαστείτε στη βιομηχανία κινουμένων σχεδίων όταν αποφοιτήσετε. Αυτό σας δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των φοιτητών που δεν έχουν παρακολουθήσει ένα διαπιστευμένο μάθημα όταν κάνετε αίτηση για θέσεις εργασίας.

Η JAMES επανεξετάζει τη διαπίστευση κάθε 3 χρόνια για να διασφαλίσει ότι το περιεχόμενο των μαθημάτων Animation παραμένει ενημερωμένο με τις τάσεις και τις εξελίξεις του κλάδου. Έτσι, θα μαθαίνετε πάντα δεξιότητες σχετικές με την καριέρα σας.

Καριέρες και ευκαιρίες

Η βιομηχανία animation του Ηνωμένου Βασιλείου δημιουργεί πρωτοποριακό περιεχόμενο και οπτικά εφέ παγκοσμίως για διαφημίσεις, ιστότοπους, παιχνίδια και διαδραστικές τεχνολογίες. Τα κινούμενα σχέδια για εκδηλώσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και θεματικά πάρκα βρίσκονται επίσης σε άνοδο (Animation UK). Με την ταχεία ανάπτυξη μελλοντικών τεχνολογιών, όπως η εικονική, η μικτή και η επαυξημένη πραγματικότητα, τα κινούμενα σχέδια συνεχίζουν να αποτελούν έναν αναπτυσσόμενο τομέα της παγκόσμιας αγοράς μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών μας στο τμήμα Animation, μπορείτε να γίνετε μέρος αυτού του ζωτικού κλάδου που υπερβαίνει όλους τους τομείς.

Ρόλοι πτυχιούχων

Οι απόφοιτοί μας έχουν εργαστεί σε ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών ρόλων, όπως:

 • εμψυχωτές
 • καλλιτέχνες ιδεών
 • σκηνοθέτες
 • συνθέτες
 • δημιουργικοί διευθυντές
 • καλλιτεχνικοί διευθυντές
 • μοντελιστές
 • σχεδιαστές διεπαφής χρήστη (UI)
 • τεχνικοί διευθυντές μετά την παραγωγή

Προορισμοί αποφοίτων

Οι απόφοιτοί μας έχουν εργαστεί σε γνωστές εταιρείες όπως:

 • Κλίμακα
 • Framestore
 • Ο μύλος
 • Sony Pictures Animation
 • Kuju Games
 • Centroid 3d στα Pinewood Studios
 • Cartoon Network

Παραγωγές αποφοίτων

Μερικοί από τους αποφοίτους μας έχουν εργαστεί σε ταινίες μεγάλου μήκους και κινούμενα σχέδια, όπως:

 • Avatar
 • Η ζωή του Πι
 • Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων του Τιμ Μπάρτον
 • The Amazing World of Gumball

Μετά την αποφοίτησή σας, μπορείτε να λάβετε βοήθεια, συμβουλές και υποστήριξη για έως και 5 χρόνια από την υπηρεσία μας για την επαγγελματική σταδιοδρομία και την απασχολησιμότητα, καθώς προχωράτε στην καριέρα σας.

Διαπιστευμένο από την Joint Audio Media Education Services (JAMES) για λογαριασμό των βιομηχανιών τεχνολογίας ήχου, μουσικής, ηχογράφησης, μουσικής παραγωγής, παιχνιδιών, μέσων ενημέρωσης και μεταπαραγωγής ήχου.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Animation BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Portsmouth

40% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
10% Επαγγέλματα σχεδιασμού
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Θα αξιολογηθείτε μέσω σχεδίων σχεδιασμού κινουμένων σχεδίων, ενός showreel και χαρτοφυλακίου, γραπτών εργασιών (μία ενότητα ανά έτος) και μιας διπλωματικής εργασίας. Θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας ανεπίσημα πριν κάνετε αξιολογήσεις που υπολογίζονται στον τελικό σας βαθμό. Μπορείτε να λάβετε ανατροφοδότηση για όλες τις πρακτικές και επίσημες αξιολογήσεις, ώστε να μπορείτε να βελτιωθείτε στο μέλλον. Ο τρόπος με τον οποίο θα αξιολογηθείτε μπορεί να εξαρτάται από τα μαθήματα που επιλέγετε. Ως οδηγός, οι φοιτητές αυτού του μαθήματος πέρυσι αξιολογήθηκαν συνήθως ως εξής: **[Φοιτητές του έτους 1]:** 100% με εργασίες- [Φοιτητές του έτους 2]: 17% με πρακτικές εξετάσεις και 83% με εργασίες- [φοιτητές του έτους 3]: 17% με πρακτικές εξετάσεις και 83% με εργασίες μαθημάτων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Γνώση της αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον στο IELTS band 6.0, χωρίς καμία βαθμολογία σε κανένα συστατικό κάτω από 5.5.

PTE Academic 54

Συνολική βαθμολογία 54 με ελάχιστο 51 σε κάθε δεξιότητα.

TOEFL (iBT) 79

79 με ελάχιστη βαθμολογία 18 στην ανάγνωση, 17 στην ακρόαση, 20 στον προφορικό λόγο και 17 στον γραπτό λόγο.

Cambridge English Advanced

Cambridge English: Advanced (CAE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 169, χωρίς καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 162.

Cambridge English Proficiency

Cambridge English: Proficiency (CPE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 169 με καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 162.

Trinity ISE

Trinity College Integrated Skills in English (ISE) Level III με επιτυχία και στα 4 στοιχεία

IELTS (Academic) 6

Γνώση της αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον στο IELTS band 6.0, χωρίς καμία βαθμολογία σε κανένα συστατικό κάτω από 5.5.

PTE Academic 54

Συνολική βαθμολογία 54 με ελάχιστο 51 σε κάθε δεξιότητα.

TOEFL (iBT) 79

79 με ελάχιστη βαθμολογία 18 στην ανάγνωση, 17 στην ακρόαση, 20 στον προφορικό λόγο και 17 στον γραπτό λόγο.

Cambridge English Advanced

Cambridge English: Advanced (CAE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 169, χωρίς καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 162.

Cambridge English Proficiency

Cambridge English: Proficiency (CPE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 169 με καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 162.

Trinity ISE

Trinity College Integrated Skills in English (ISE) Level III με επιτυχία και στα 4 στοιχεία

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAnimation, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Animation BA (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Διεθνή £18800 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Φοιτητές που κατοικούν σε χώρες της ΕΕ: παρακαλούμε σημειώστε ότι το καθαρό κόστος περιλαμβάνει την υποτροφία μετάβασης

Έτος τοποθέτησης και έτος στο εξωτερικό:

Φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου/Νήσων της Μάγχης και της Νήσου Μαν - £925 |

EU - £925 (συμπεριλαμβανομένης της υποτροφίας μετάβασης)|

Διεθνής (εκτός ΕΕ) - £2.000

Τα τέλη είναι ακριβή κατά τη στιγμή της δημοσίευσης και μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Τα τέλη μπορεί επίσης να αυξηθούν τα επόμενα έτη, σύμφωνα με τον πληθωρισμό

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Portsmouth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 31 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ βρίσκεται στη μοναδική νησιωτική πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, το Πόρτσμουθ. Αυτό το δημόσιο πανεπιστήμιο, το οποίο προηγουμένως ήταν γνωστό ως Portsmouth Polytechnic, αποτελεί μέρος της Πανεπιστημιακής Συμμαχίας, ενός οργανισμού που έχει ως στόχο την προώθηση της ανάπτυξης και της καινοτομίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, δίνοντας έμφαση στους δεσμούς με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία.

Λίστα με 234 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Portsmouth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Portsmouth

προπτυχιακοί φοιτητές:
18085
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5005
:
23090
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Παραστατική Κινηματογραφία (Animation)": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Societies - Student Life #5
 • Why our graduates love the University of Portsmouth.
 • Modern Languages at the University of Portsmouth
 • Psychology BSc - Students - University of Portsmouth
 • Business and Management at the University of Portsmouth
 • Dental Nursing, Dental Hygiene and Dental Therapy - University of Portsmouth

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εικονογράφηση και κινούμενα σχέδια BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
20% 5% 0% £19250 144 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνικές τέχνες Computer Animation BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £18800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψηφιακό animation με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
72% 0% 15% £16085 131 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
71% 7% 11% £16750 131 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
61% 7% 5% £17500 134 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 5% 5% £15000 £16125 105 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (σε απευθείας σύνδεση) BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- 5% 10% £15000 126 Χάι Ουίκαμ Online πλήρους απασχόλησης
Animation BA (Hons) Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich
(Norwich University of the Arts)
70% 20% 4% £18000 145 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινουμένων σχεδίων με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με ολοκληρωμένα έτη θεμελίωσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
61% 7% 5% £17500 134 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης