University of Oxford
Νανοτεχνολογία PgCert
University of Oxford - Πανεπιστήμιο του Oxford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό (PGCert) στη Νανοτεχνολογία προσφέρει μια δεκάμηνη εισαγωγή στο αντικείμενο για όσους επιθυμούν να θεμελιώσουν σε βάθος την επιστήμη και την εφαρμογή της νανοτεχνολογίας.

Το PGCert στη Νανοτεχνολογία είναι ένα μοναδικό, κυρίως διαδικτυακό πρόγραμμα μερικής απασχόλησης που απευθύνεται σε επαγγελματίες από ένα ευρύ φάσμα υποβάθρων που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τα θεμέλια της νανοτεχνολογίας, τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις εφαρμογές που αυτή επιτρέπει.

Το μάθημα αναπτύχθηκε για να εισαγάγει θεμελιώδες υλικό που είναι απαραίτητο για την κατανόηση της νανοτεχνολογίας. Το περιεχόμενό του έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ανάπτυξη σταδιοδρομίας που αναγνωρίζεται και γίνεται αποδεκτή στη βιομηχανία, ενώ υπάρχουν ευκαιρίες πρόσβασης στην έρευνα αιχμής και την τρέχουσα πρακτική σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων νανοτεχνολογίας.

Τα διαδικτυακά στοιχεία αυτού του μαθήματος μπορούν να εξεταστούν από οπουδήποτε στον κόσμο από όσους αναζητούν στέρεες βάσεις στη νανοτεχνολογία. Η σπονδυλωτή δομή του παρέχει ευελιξία, ενώ η καθοδηγούμενη από τον καθηγητή προσέγγιση προσδίδει συνοχή και βάθος στην εμπειρία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, η οποία έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να μπορούν να σπουδάσουν πολυάσχολοι άνθρωποι με πλήρη απασχόληση.

Αυτό το ευέλικτο πρόγραμμα παρέχεται από το Begbroke Science Park και το Τμήμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης. Τα διαδικτυακά στοιχεία παρέχονται μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου εικονικού περιβάλλοντος μάθησης, του Microsoft Teams και του Adobe Connect, τα οποία υποστηρίζονται από ειδικό γραφείο υποστήριξης πληροφορικής.

Δομή του μαθήματος

Το PGCert στη νανοτεχνολογία περιλαμβάνει τρεις ενότητες που παρουσιάζουν δύσκολες έννοιες με ελκυστικό τρόπο και εισάγουν τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες και πιο σημαντικές αναλυτικές, ποσοτικές και πειραματικές μεθόδους στη νανοτεχνολογία. Το περιεχόμενο κάθε θεματικής ενότητας περιέχει σύγχρονες σκέψεις και αντανακλά την κορυφαία παγκοσμίως έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στη νανοτεχνολογία.

Κάθε ενότητα διαρκεί επτά έως δέκα εβδομάδες, που αντιστοιχούν περίπου στο ημερολόγιο εξαμήνων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Η διδασκαλία των ενοτήτων γίνεται μέσω ενός συνδυασμού ανεξάρτητης μελέτης του διαδικτυακού εκπαιδευτικού υλικού και ομαδικής εργασίας που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια συζητήσεων και έρευνας, καθώς και εβδομαδιαίων ζωντανών διαδικτυακών φροντιστηρίων. Στο τέλος της τρίτης θεματικής ενότητας θα παρακολουθήσετε ένα Σαββατοκύριακο διαμονής στον χαρακτηρισμό υλικών σε νανοκλίμακα με έδρα το Begbroke Science Park του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Οι τρεις ενότητες είναι:

Το ευρύτερο πλαίσιο της νανοτεχνολογίας

Η ενότητα αυτή εισάγει τις βασικές αρχές και το υπόβαθρο της νανοτεχνολογίας, καθώς και το κοινωνικό, περιβαλλοντικό και ρυθμιστικό πλαίσιο εντός του οποίου λειτουργούν οι επιχειρήσεις νανοτεχνολογίας.

Η θεμελιώδης επιστήμη της νανοτεχνολογίας

Η ενότητα αυτή καλύπτει τις βασικές βασικές αρχές που καθορίζουν τα φαινόμενα κλίμακας μήκους που συνιστούν τα φαινόμενα της νανοκλίμακας.

Βασικός χαρακτηρισμός για τη νανοτεχνολογία

Αυτή η ενότητα παρέχει μια εισαγωγή στις τεχνικές χαρακτηρισμού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό των ιδιοτήτων και την επιτυχή παραγωγή υλικών και δομών στη νανοκλίμακα, με αποκορύφωμα ένα Σαββατοκύριακο στην Οξφόρδη.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 7.0
  • Undergraduate Degrees
  • (no subscore less than 6.0)
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNanotechnology, PgCert, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Oxford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 39 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Oxford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Oxford

Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης είναι ένα διάσημο ερευνητικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην Οξφόρδη της Αγγλίας και είναι το παλαιότερο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο στον κόσμο. Αποτελείται από 39 εν μέρει αυτόνομες συστατικές σχολές, έξι ιδιωτικές αίθουσες και μια ποικιλία ακαδημαϊκών τμημάτων που χωρίζονται σε τέσσερα τμήματα: Ανθρωπιστικές επιστήμες, Μαθηματικές, Φυσικές και Βιολογικές Επιστήμες, Ιατρικές Επιστήμες και Κοινωνικές Επιστήμες.

Λίστα με 389 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Oxford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Oxford

προπτυχιακοί φοιτητές:
12425
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
9785
:
22210
 • Official Guide for an Oxford Applicant: Undergraduate (1/3) – What Oxford is Like
 • The Master of Public Policy at Oxford (MPP)
 • How has Oxford changed you?
 • Our student stories – finding a place
 • Aula Education: Anders' advice for Economics & Management students
 • I am African, and Oxford was for me: Oxford MBA

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of Oxford
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νανοτεχνολογία PgCert Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus μερική απασχόληση