University of Leicester
Γενική μηχανική (με ένα έτος στο εξωτερικό) BEng (Hons)
University of Leicester - Πανεπιστήμιο του Leicester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μηχανική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : μηχανική (μη ειδική) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £30000 £36500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £30000 £26500 - £34500 £30500 - £43500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33003 £35380 £40536
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27415 - £38863 £27710 - £44237 £31831 - £51154

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Από προσθετικά άκρα μέχρι εξερευνητικά διαστημόπλοια, οι μηχανικοί κατασκευάζουν εκπληκτικά πράγματα. Αλλά για να γίνει αυτό συχνά χρειάζεται κάτι περισσότερο από εξειδικευμένη τεχνογνωσία. Σε αυτό το πτυχίο γενικής μηχανικής, θα ακολουθήσετε μια ευρεία προσέγγιση επιλέγοντας τους τομείς που σας συναρπάζουν περισσότερο.

Οι μηχανικοί είναι καινοτόμοι που επιφέρουν αλλαγές μέσω της εφευρετικότητας, της εμπειρίας και της περιέργειάς τους για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Το έργο τους έχει κεντρική σημασία για τις ακμάζουσες οικονομίες και τις ανταγωνιστικές βιομηχανίες. Είναι εξίσου σημαντική στις αναπτυσσόμενες χώρες, όπου οι μηχανικοί παρέχουν τις κατάλληλες τεχνολογίες σε δύσκολους καιρούς αλλαγών.

Οι επαγγελματίες μηχανικοί διαθέτουν υψηλό βαθμό εξειδικευμένων γνώσεων, αλλά όλο και περισσότερο χρησιμοποιούν μια ευρεία προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων σε μια σειρά από κλάδους της μηχανικής. Αυτό συνδυάζεται με την επίγνωση των περιβαλλοντικών, κοινωνικών, νομικών, οικονομικών και ρυθμιστικών πτυχών του εκάστοτε προβλήματος.

Είτε σπουδάσετε για το BEng είτε για το MEng, το πτυχίο Γενικής Μηχανικής θα σας δώσει τα εφόδια για μια καριέρα στη σύγχρονη βιομηχανία και το εμπόριο, όπου η ευρεία κατανόηση του αντικειμένου είναι υψίστης σημασίας.

Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα πανεπιστήμια, η Μηχανική στο Leicester θεωρούνταν πάντοτε ως ένα ενιαίο αντικείμενο και όλο το ερευνητικό και διδακτικό προσωπικό της Μηχανικής ανήκει σε μια ενιαία Σχολή. Αυτό έχει σημαντικά πλεονεκτήματα για τους αποφοίτους μας, οι οποίοι φεύγουν από εδώ εξοικειωμένοι με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και τεχνικών στην ηλεκτρική, ηλεκτρονική και μηχανολογική μηχανική. Ενώ αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για όλα τα προγράμματά μας, παρέχει μια ιδιαίτερη ποιότητα στα πτυχία μας Γενικής Μηχανικής.

Θα παρακολουθήσετε μαθήματα επιχειρηματικότητας, ελέγχου, σχεδιασμού, μαθηματικών μηχανικής, πειραματισμού, διαχείρισης και εξειδικευμένες ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές επιλογές. Αυτά τα μαθήματα έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να παρέχουν συνολική συνοχή και ισορροπία, εξασφαλίζοντας μια καλή βάση για διεπιστημονικά έργα σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων. Οι απόφοιτοι Γενικής Μηχανικής είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι από τους εργοδότες μηχανικούς, λόγω του ευρέος φάσματος δεξιοτήτων και της προσαρμοστικότητάς τους. Είναι επίσης σε θέση να κινηθούν σε εξειδικευμένους τομείς όπως η βιοϊατρική μηχανική, η μηχανική συστημάτων ή η πατενταρίστρια.

Οι επιτυχημένοι μηχανικοί πρέπει να είναι σε θέση να αναλύουν και να επιλύουν πολύπλοκα προβλήματα στο βιομηχανικό πλαίσιο, να επικοινωνούν ιδέες σε άλλους, να εργάζονται αποτελεσματικά σε ομάδες και να ασκούν ηγετικές ικανότητες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα πτυχία μηχανικών μας περιλαμβάνουν δραστηριότητες επιχειρηματικής, ολοκληρωμένης σχεδίασης, διαχείρισης και επαγγελματικής ανάπτυξης καθ' όλη τη διάρκεια. Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν χρηματοδότηση επιχειρήσεων, σχεδιασμό και διαχείριση έργων, πνευματική ιδιοκτησία, υγεία και ασφάλεια, θεωρία κινήτρων, μάρκετινγκ, διαχείριση ολικής ποιότητας, ηθική και επαγγελματισμός.

Ποιά είναι η διαφορά;

Κάθε ένα από τα θέματα μηχανικής είναι διαθέσιμο σε έξι μορφές:

BEng (3 έτη), BEng με βιομηχανία (4 έτη), BEng με έτος στο εξωτερικό (4 έτη)

MEng (4 έτη), MEng με βιομηχανία (5 έτη), MEng με έτος στο εξωτερικό (5 έτη)

Το MEng δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην εργασία σε έργα που σχετίζονται με τη βιομηχανία, στο προηγμένο τεχνικό περιεχόμενο και στην ηγεσία και πληροί αυτόματα τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την ιδιότητα του διπλωματούχου μηχανικού (CEng). Το MEng μοιράζεται τα τρία πρώτα έτη με το αντίστοιχο BEng.

Διαπιστευμένο από το Institution of Engineering and Technology (IET) για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Incorporated Engineer και τη μερική κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Διαπιστευμένο από το Institute of Measurement and Control (InstMC) για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Incorporated Engineer και τη μερική κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Το διαπιστευμένο BEng (Hons) θα πληροί, εν μέρει, τις υποδειγματικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις αναφοράς για την εγγραφή ως διπλωματούχος μηχανικός (Chartered Engineer) και οι φοιτητές θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια εγκεκριμένη μορφή περαιτέρω μάθησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του UKSPEC. Το διαπιστευμένο BEng (Hons) θα πληροί επίσης αυτομάτως πλήρως τις υποδειγματικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις αναφοράς για την εγγραφή ως Incorporated Engineer (IEng).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους General Engineering (with a year abroad) BEng (Hons) από Πανεπιστήμιο του Leicester

40% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
20% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
0% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
0% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
0% Επαγγέλματα πωλήσεων
0% Διοικητικά επαγγέλματα
0% Διδάσκοντες επαγγελματίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους αξιολόγησης σε αυτό το μάθημα, επισκεφθείτε τη σελίδα πληροφοριών για το μάθημα στον ιστότοπό μας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για μηχανική (μη ειδική)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGeneral Engineering (with a year abroad), BEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Γενική μηχανική (με ένα έτος στο εξωτερικό) BEng (Hons)

Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα για τους εγχώριους φοιτητές αναθεωρούνται ετησίως και για το ακαδημαϊκό έτος 2024/5 ανέρχονται σε 9.250 λίρες Αγγλίας. Τα δίδακτρα για τα επόμενα έτη δεν έχουν ακόμη αποφασιστεί, αλλά είναι πιθανό να αυξάνονται κάθε χρόνο σύμφωνα με τον πληθωρισμό, με την επιφύλαξη των κυβερνητικών κανονισμών. Το ποσοστό πληθωρισμού που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι το RPIX, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία του Δείκτη Τιμών Λιανικής Πώλησης, εξαιρουμένων των πληρωμών στεγαστικών δανείων. Για την ενημέρωσή σας, ο ρυθμός πληθωρισμού που χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση κατά την αύξηση των διδάκτρων από £9.000 σε £9.250 ήταν 2. 8%

Τα τέλη για τους ξένους φοιτητές μπορείτε να τα βρείτε στις σελίδες των επιμέρους μαθημάτων. https://le.ac.uk/courses Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση, ανατρέξτε στην ακόλουθη σελίδα του δικτυακού τόπου του Πανεπιστημίου: https://le.ac.uk/student-life/undergraduates/fees-funding

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Leicester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Leicester σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #27 
  • #587 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Leicester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Leicester

Το Πανεπιστήμιο του Leicester είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από δημόσιες πηγές και βρίσκεται στο Leicester της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολή του βρίσκεται περίπου ένα μίλι νότια του κέντρου της πόλης, κοντά στο Victoria Park και το Wyggeston και το Queen Elizabeth I College. Όσον αφορά τις υπόλοιπες πανεπιστημιουπόλεις, το Fielding Johnson Building στεγάζει τα γραφεία διοίκησης του πανεπιστημίου, ενώ το Attenborough Tower και το Engineering Building στεγάζουν το College of Social Sciences και τα εργαστήρια αντίστοιχα.

Λίστα με 142 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Leicester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Leicester

προπτυχιακοί φοιτητές:
10870
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4215
:
15085
 • Life on campus at the University of Leicester
 • International Students pre-arrival advice - University of Leicester
 • Jamelah Hersh Testimonial, University of Leicester Law School
 • Engineering at the University of Leicester
 • Medicine at the University of Leicester
 • University of Leicester

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γενική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- 5% 1% £29110 174 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ολοκληρωμένη μηχανική (με ένα έτος στη βιομηχανία) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- 10% 15% £25450 £28200 137 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
- 16% 5% £13920 90 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ολοκληρωμένη μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- 10% 15% £25450 £28200 137 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενική μηχανική (με έτος θεμελίωσης) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- 10% 45% £16750 62 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενικός μηχανικός με έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- 5% 1% £29110 182 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενική Μηχανική BEng (Hons) King's College του Λονδίνου
(King's College London)
- 10% 4% - 173 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενική μηχανική (με ένα έτος στο εξωτερικό) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- 2% 7% - 110 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενικός μηχανικός (με έτος στη βιομηχανία) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- 2% 7% - 110 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- 2% 10% - 105 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης