University of Keele
Μαιευτική BSc (Hons)
University of Keele - Πανεπιστήμιο του Keele

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μαιευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μαιευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £22000 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £26000 £17500 - £29000 £18500 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μαιευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25157 £26472 £28191
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24014 - £30036 £18696 - £32216 £19778 - £35482

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Μέσα σε 600 στρέμματα εξοχής στο Βόρειο Staffordshire, διαθέτουμε ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα πανεπιστήμια στη Βρετανία. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Νο 2 στην Αγγλία όσον αφορά την ικανοποίηση των φοιτητών από το μάθημα (Guardian University League Table, 2020), επενδύοντας περισσότερα από 140 εκατομμύρια λίρες στην πανεπιστημιούπολη μας τα τελευταία δέκα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων νέων επιστημονικών εργαστηρίων αξίας 45 εκατομμυρίων λιρών. Το 2021 ήμασταν υπερήφανοι που βραβευτήκαμε ως Ίδρυμα της Χρονιάς για την Αειφορία στα περίφημα Green Gown Awards, στο πλαίσιο της αποστολής μας να γίνουμε μια πανεπιστημιούπολη με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα έως το 2030. Δεσμευόμαστε να σας υποστηρίξουμε για να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και διαθέτουμε μια ειδική ομάδα Σταδιοδρομίας και Απασχολησιμότητας που μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στις επιλογές σας πέρα από το Keele.

Το να είσαι μαία είναι ένας ιδιαίτερα ανταποδοτικός ρόλος, καθώς θα είσαι υπεύθυνη για την εξασφάλιση ενός ασφαλούς και θετικού περιβάλλοντος σε όλες τις καταστάσεις τοκετού. Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να σας εφοδιάσει με τις γνώσεις, τις κλινικές δεξιότητες και την κριτική και αναστοχαστική σκέψη που απαιτούνται για την παροχή άριστης φροντίδας στις γυναίκες και τα νεογέννητα μωρά. Θα εξελιχθείτε σε έναν ανεξάρτητο μαθητή μέσω ενός προγράμματος σπουδών που συνδυάζει τη διδασκαλία στην τάξη, την κατευθυνόμενη και αυτοκατευθυνόμενη μάθηση με την πλήρη εμπλοκή στην κλινική φροντίδα, υπό επίβλεψη, σε γυναίκες κατά τη διάρκεια της εμπειρίας του τοκετού.

Κατά το πρώτο έτος, θα αναπτύξετε τα θεμέλια για μια ολοκληρωμένη κατανόηση των φυσιολογικών, ψυχολογικών, κοινωνικών διαστάσεων και των διαστάσεων της δημόσιας υγείας της φυσιολογικής εγκυμοσύνης και του φυσιολογικού τοκετού. Θα αποκτήσετε εικόνα της σημασίας της επικοινωνίας για αποτελεσματικές σχέσεις φροντίδας και επαγγελματικές σχέσεις και θα αρχίσετε να διερευνάτε τα ερευνητικά στοιχεία ως βάση για την παροχή βέλτιστης φροντίδας. Αυτή η αρχική βάση θα οικοδομηθεί καθώς το μάθημα θα εξελίσσεται και θα αναπτύσσονται γνώσεις σχετικά με τις παθήσεις που μπορεί να περιπλέξουν την εγκυμοσύνη, τις επιπτώσεις τους στις γυναίκες, τα μωρά και τα άλλα μέλη της οικογένειας και τις δεξιότητες και τη διεπιστημονική ομαδική εργασία που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείρισή τους. Το τελευταίο μέρος του προγράμματος θα σας προετοιμάσει για την ανάληψη πλήρους ευθύνης ως ειδικευμένη μαία.

Πρόκειται για πρόγραμμα εγκεκριμένο από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC). Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή στο NMC ως μαίες.

Οι φοιτήτριες μαίες μπορούν να λάβουν ετήσια επιχορήγηση ύψους τουλάχιστον 5.000 λιρών για την κάλυψη των εξόδων διαβίωσής τους. Πρόσθετες οικονομικές επιχορηγήσεις είναι επίσης διαθέσιμες για τις επιλέξιμες φοιτήτριες. Περισσότερες πληροφορίες και τα πλήρη κριτήρια επιλεξιμότητας μπορείτε να βρείτε στην ενότητα "Σταδιοδρομία στην υγεία και την κοινωνική φροντίδα" του κυβερνητικού ιστότοπου.

Recognised by the Nursing and Midwifery Council (NMC) for the purpose of registration as a qualified midwife.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Midwifery, BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Αυτό το μάθημα θα παρέχει το περιεχόμενο του πρώτου έτους του προγράμματος BSc (Hons) Midwifery, για να εισαγάγει τη γνώση και τη βάση τεκμηρίωσης για τη μαιευτική πρακτική. Θα ενσωματώσει τις γνώσεις των επιστημών, το κοινωνικό πλαίσιο της τεκνοποίησης και τα ηθικά και νομικά πλαίσια για την επαγγελματική πρακτική. Θα διευκολύνει το στοιχείο της κλινικής πρακτικής, όπως απαιτείται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) για την εξέλιξη στο 2ο έτος του προγράμματος BSc Midwifery, εισάγοντας τη γνώση και την τεκμηριωμένη βάση για τη μαιευτική πρακτική. Θα θέσει τα θεμέλια για τις δεξιότητες επικοινωνίας και προβληματισμού που θα υποστηρίξουν την ικανότητα της φοιτήτριας να παρέχει φροντίδα με επίκεντρο τη γυναίκα. Θα εισάγει τους φοιτητές στις αρχές και τις γνώσεις της τέχνης και της επιστήμης που απαιτούνται για την παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής μαιευτικής φροντίδας σε διάφορα περιβάλλοντα και θα διερευνήσει το κοινωνικό πλαίσιο της τεκνοποίησης και της φροντίδας της μητρότητας στο πλαίσιο του ρόλου της γυναίκας στην κοινωνία. Θα δώσει στους φοιτητές τη δυνατότητα να ασκούν την πρακτική τους μέσα στα ηθικά και νομικά πλαίσια της επαγγελματικής πρακτικής.

Έτος 2

Έτος 3

Το μάθημα αυτό θα εδραιώσει τις γνώσεις και τη βάση τεκμηρίωσης των φοιτητών για τη μαιευτική πρακτική και την ικανότητά τους να παρέχουν υψηλού επιπέδου μαιευτική φροντίδα σε όλα τα περιβάλλοντα, ανταποκρινόμενοι κατάλληλα στις κοινωνικές, οικονομικές, συναισθηματικές και σωματικές ανάγκες των γυναικών. Τα συνδυασμένα θεωρητικά και πρακτικά στοιχεία του μαθήματος θα ενισχύσουν την ικανότητα των φοιτητών να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πρακτικής και της επαγγελματικής ηγεσίας και θα τους επιτρέψουν να ασκούν την πρακτική τους εντός των ηθικών και νομικών πλαισίων της επαγγελματικής πρακτικής, ενώ παράλληλα θα διευκολύνουν το στοιχείο της κλινικής πρακτικής, όπως απαιτείται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) για την εγγραφή μαιών.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Midwifery BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Keele

90% Επαγγελματίες νοσηλευτές

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτείται ένα μάθημα υγείας ή θετικών επιστημών. Απαιτήσεις GCSE: Μαθηματικά και Αγγλική Γλώσσα με βαθμό C/ Grade 4 ή ανώτερο ή ισοδύναμο ή 12 μονάδες στο επίπεδο 2 ή 3 στα Αγγλικά και 12 μονάδες στο επίπεδο 2 ή 3 στα Μαθηματικά. Οι τίτλοι μαθηματικών και αγγλικών μπορούν να εκκρεμούν εάν σπουδάζονται παράλληλα με ένα εκκρεμές δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMidwifery, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μαιευτική BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
EU £24000 έτος 1
Διεθνή £24000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτήτριες μαίες δικαιούνται να λάβουν ετήσια επιχορήγηση τουλάχιστον 5.000 λιρών για την κάλυψη των εξόδων διαβίωσής τους. Πρόσθετες οικονομικές επιχορηγήσεις είναι επίσης διαθέσιμες για τους επιλέξιμους φοιτητές. Περισσότερες πληροφορίες και τα πλήρη κριτήρια επιλεξιμότητας μπορείτε να βρείτε στην ενότητα "Καριέρα στην υγεία και την κοινωνική φροντίδα" του κυβερνητικού ιστότοπου.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Keele στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 26 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Keele

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Keele

Το Πανεπιστήμιο Keele ιδρύθηκε το 1949 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον της μεγάλης πόλης Newcastle under Lyme. Όλες οι εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πανεπιστημιούπολης, συμπεριλαμβανομένης της Union Square, όπου οι φοιτητές μπορούν να βρουν φαρμακείο, τη βιβλιοθήκη, ακόμη και ένα φοιτητικό ταχυδρομείο. Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε μια εντυπωσιακή ποικιλία μαθημάτων τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές σύγχρονες και ευρύχωρες εστίες.

Λίστα με 291 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Keele - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Keele

  • Campus life at Keele
  • You NEED to know this about Keele...
  • How would you describe your time at Keele?
  • MA in Education at Keele
  • Reasons to choose Keele

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Keele University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bedfordshire
(University of Bedfordshire)
53% 5% 19% £13200 140 Λούτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική (Ιανουάριος) BSc Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
44% 0% 4% £12000 137 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική (Μακροχρόνια) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
52% 1% 1% £14000 124 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
52% 0% 5% £17550 145 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
66% 0% 5% £14045 135 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτικές Σπουδές BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
65% 0% 3% £17000 164 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική με έτος θεμελίωσης BMid (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
75% 0% 0% £19800 150 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
68% 0% 5% £15300 139 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
75% 0% 0% £24000 150 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BMid (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
86% 0% 0% £24000 146 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης