University of Huddersfield
Οπτομετρία BSc (Hons)
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 45 αποφοίτους του προγράμματος Optometry BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Οφθαλμολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
91 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων συναφής υγεία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Οφθαλμολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £21500 £24000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £16000 - £25000 £18000 - £29000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε συναφής υγεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £19509 £30380 £30601
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17920 - £24369 £20878 - £37050 £19887 - £39184

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου για την Οπτομετρία, το Γενικό Συμβούλιο Οπτικών (General Optical Council - GOC), δημοσίευσε αναθεωρημένα πρότυπα για όλους τους παρόχους οπτομετρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ως αποτέλεσμα, το τρέχον πρόγραμμα σπουδών BSc(Hons) προσαρμόζεται και θα αντικατασταθεί από ένα 4ετές ολοκληρωμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών το 2024. Η επικύρωση αυτού του νέου μαθήματος βρίσκεται σε εξέλιξη. Το τρέχον πρόγραμμα σπουδών BSc(Hons) θα παραμείνει σε ισχύ για τους φοιτητές που ξεκινούν το ακαδημαϊκό έτος 2023-24.

Ετοιμαστείτε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα σε ένα συναρπαστικό ταξίδι προς μια καριέρα στην Οπτομετρία. Θα σας δώσουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε την επαγγελματική σας κατάρτιση και να γίνετε ιδιαίτερα απασχολήσιμοι. Ως ένα από τα νεότερα τμήματα Οπτομετρίας του Ηνωμένου Βασιλείου, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε μια μαθησιακή εμπειρία που είναι μοναδική, και τα μικρά μεγέθη των τάξεων σημαίνουν μια προσωπική προσέγγιση στη διδασκαλία μας, όπου θα έχετε την κατάλληλη υποστήριξη για να επιτύχετε τους στόχους σας.

 • Έχουμε καταταγεί 2οι στην Αγγλία και καλύτεροι στο Γιορκσάιρ για το αντικείμενο της οφθαλμολογίας, επιτυγχάνοντας συνολική βαθμολογία ικανοποίησης 91,3% στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2022. (Οι κατατάξεις των θεμάτων αναφέρονται στο επίπεδο 3 της Κοινής Ιεραρχίας Συγκέντρωσης και φιλτράρονται περαιτέρω για να συμπεριλάβουν τα αγγλικά ΑΕΙ με έσοδα άνω των 100 εκατ. λιρών το ακαδημαϊκό έτος 20/21).
 • Αυτό το μάθημα έχει πλήρη έγκριση από το Γενικό Συμβούλιο Οπτικής.
 • Συνδυάζουμε τις επιστημονικές αρχές της Οπτομετρίας και των επιστημών της όρασης με πρακτικές κλινικές δεξιότητες από το πρώτο έτος.
 • Η ευκαιρία να μάθετε κλινικές δεξιότητες και να αναπτύξετε την ικανότητά σας να ανταποκριθείτε στις ικανότητες του Γενικού Συμβουλίου Οπτικών για την Οπτομετρία είναι ενσωματωμένες σε όλο το μάθημά μας.
 • Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να μάθετε σε ένα νέο, ειδικά κατασκευασμένο εργαστήριο Οπτομετρίας, εξοπλισμένο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις σπουδές σας. Στο τελευταίο σας έτος θα αποκτήσετε πραγματική εμπειρία βλέποντας ασθενείς με ποικίλες οφθαλμικές παθήσεις σε ένα πραγματικό ιατρείο οπτομετρίας, την οφθαλμολογική κλινική της κοινοπραξίας μας, University Valli Opticians, εδώ στην πανεπιστημιούπολη. Οι σπουδές σας θα ενισχυθούν επίσης μέσω της πρακτικής άσκησης σε οφθαλμολογικά τμήματα τοπικών νοσοκομείων, στο τελευταίο έτος, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε μαζί με συναδέλφους σας στο NHS.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα που σχετίζονται με αυτό το μάθημα, ανατρέξτε στη σελίδα Coursefinder και αναζητήστε την καρτέλα "Πρόσθετα έξοδα" στην ενότητα "Δίδακτρα και χρηματοδότηση".

Επαγγελματικοί σύνδεσμοι και διαπιστεύσεις:

Η διαπίστευση αυτή επανεξετάζεται σε τακτική βάση

Ως φοιτητής της Οπτομετρίας απαιτείται να αποκτήσετε και να διατηρήσετε την εγγραφή σας στο Γενικό Συμβούλιο Οπτικών (GOC) καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας. (Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα Πρόσθετες δαπάνες).

Διαπιστευμένο από το Γενικό Συμβούλιο Οπτικών (GOC).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Optometry BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Huddersfield

40% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
40% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
4% Διοικητικά επαγγέλματα
2% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
2% Επαγγελματίες πληροφορικής
2% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
1% Διδάσκοντες επαγγελματίες
1% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
1% Στοιχειώδη επαγγέλματα
1% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών

Η αξιολόγηση θα περιλαμβάνει εργασίες, εργασίες και εξετάσεις. Η ερευνητική εργασία του τελευταίου έτους συμβάλλει στην κατάταξη του πτυχίου σας. Οι προδιαγραφές της ενότητας/το εγχειρίδιο μαθημάτων σας θα παρέχουν πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τα κριτήρια αξιολόγησης που ισχύουν για το μάθημά σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες - http://www.hud.ac.uk/undergraduate/fees-and-finance/undergraduate-scholarships/
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςOptometry, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Οπτομετρία BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £17600 έτος 1
Διεθνή £17600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

προπτυχιακοί φοιτητές:
11075
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3010
:
14085
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Οπτομετρία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student life at the University of Huddersfield
 • Why choose the University of Huddersfield?
 • University of Huddersfield - Meet some of our students
 • My first day | University of Huddersfield International Study Centre
 • The international experience | University of Huddersfield International Study Centre
 • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Οπτομετρία (απευθείας είσοδος) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
92% 0% 5% £14500 £15200 215 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οπτομετρία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
91% 3% 0% £17600 127 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οπτομετρία BSc (Hons) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £22180 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οπτομετρία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης