University of Huddersfield
Μηχανική Συστήματα ελέγχου και όργανα MSc
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 50 αποφοίτους Engineering Control Systems and Instrumentation MSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Χημεία από το Πανεπιστήμιο του Huddersfield για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Χημεία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
88 /100
50 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χημεία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Χημεία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24500 £21500 £25500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £28000 £16000 - £25500 £18000 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χημεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26087 £25084 £30411
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23037 - £30143 £20483 - £31674 £24333 - £37866

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας ως επαγγελματίας της μηχανικής παραγωγής με ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield. Το πρόγραμμά μας Engineering Control Systems and Instrumentation σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τις βασικές δεξιότητες για να λειτουργείτε αποτελεσματικά σε ένα σύγχρονο περιβάλλον μηχανολογικής παραγωγής.

Αυτό το προχωρημένο μάθημα είναι ιδανικό για εσάς αν τα ενδιαφέροντά σας για σπουδές ή έρευνα περιλαμβάνουν:

 • Η κατασκευή ή η χρήση εργαλειομηχανών και αυτοματοποιημένου εξοπλισμού για την παραγωγή εξαρτημάτων μηχανικής ακριβείας
 • Συστήματα ελέγχου διεργασιών και όργανα μέτρησης
 • Έλεγχος παραγωγής, έλεγχος μετρήσεων και εφαρμογές μηχανικής με τη βοήθεια υπολογιστή.

Μπορείτε να προσβλέπετε στην τελειοποίηση των δεξιοτήτων σας στην ανάπτυξη και τη διαχείριση έργων, ώστε να μπορείτε να αναλάβετε ρόλους στον τεχνικό σχεδιασμό, τα συστήματα ελέγχου και τα όργανα και πολλά άλλα.

Γιατί να σπουδάσετε Μηχανική Συστημάτων Ελέγχου και Οργανολογίας στο Huddersfield;

Το ΠΜΣ "Συστήματα ελέγχου και όργανα μηχανικής" σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε και να αναπτυχθείτε ως επαγγελματίας μηχανικός, αναπτύσσοντας τις τεχνικές και διοικητικές σας δεξιότητες για μελλοντική εργασία στον τομέα της μηχανικής κατασκευής.

Μια ζωντανή πόλη που περιβάλλεται από όμορφη ύπαιθρο, το Huddersfield είναι ένα φιλικό και ποικίλο μέρος για σπουδές, προσφέροντας πολλά πράγματα να κάνετε ανάμεσα στις διαλέξεις. Πιείτε έναν καφέ με φίλους από το μάθημά σας ή γευματίστε σε ένα από τα πολλά εστιατόρια της πόλης.

Top 3 λόγοι για να σπουδάσετε Μηχανική Συστημάτων Ελέγχου και Οργανολογίας στο Huddersfield

 1. Γνώση - Μάθετε από την ομάδα μας επαγγελματιών μηχανικών και τεχνικών με εμπειρία στον κλάδο της μηχανολογικής κατασκευής.

 2. Έρευνα - Η ομάδα μας θα υποστηρίξει τα ερευνητικά σας ενδιαφέροντα, με πολύ ευέλικτες διαδρομές για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος και εργαστήρια επαγγελματικά εξοπλισμένα για έργα ελέγχου, ηλεκτρολογίας, ηλεκτρονικής και επικοινωνιών.

 3. Διαπίστευση - Για όσους επιδιώκουν την ιδιότητα του διπλωματούχου μηχανικού (CEng), το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από το Institution of Mechanical Engineers (IMechE).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Engineering Control Systems and Instrumentation MSc από Πανεπιστήμιο του Huddersfield

20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
20% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5%
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Το μάθημα αυτό διδάσκεται μέσω διαλέξεων, φροντιστηρίων και εργαστηριακών πρακτικών συνεδριών και επιδείξεων. Οι υπολογιστικές, πρακτικές και φροντιστηριακές εργασίες πραγματοποιούνται σε ένα από τα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια της Σχολής. Οι εργασίες σχεδίων συχνά πραγματοποιούνται με τη χρήση του ίδιου εξοπλισμού και των δοκιμαστικών διατάξεων που χρησιμοποιούνται για προηγμένη έρευνα στο Πανεπιστήμιο. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να εκτελέσετε το μεγάλο σας έργο υπό την επίβλεψη ερευνητών που είναι αναγνωρισμένοι σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο στον τομέα τους. Οι ενότητες διδάσκονται σε περίοδο δώδεκα εβδομάδων και η αξιολόγηση πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια ή στο τέλος της περιόδου αυτής. Η αξιολόγηση γίνεται μόνο μέσω εργασιών ή μέσω συνδυασμού εξετάσεων και εργασιών. Οι προδιαγραφές της ενότητας/το εγχειρίδιο μαθημάτων σας θα παρέχουν πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τα κριτήρια αξιολόγησης που ισχύουν για το μάθημά σας. Η αξιολόγηση θα περιλαμβάνει εργασίες και αξιολόγηση από ομότιμους και θα αντικατοπτρίζει την έμφαση του μαθήματος στην ικανότητα εφαρμογής γνώσεων και δεξιοτήτων. Η ανατροφοδότηση (είτε γραπτή είτε προφορική) παρέχεται κανονικά για όλες τις υποβολές μαθημάτων εντός τριών εβδομάδων - εκτός εάν η υποβολή έγινε προς το τέλος της περιόδου, οπότε η ανατροφοδότηση θα είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος μετά την επίσημη δημοσίευση των αποτελεσμάτων. Η ανατροφοδότηση των τελικών εργασιών είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων. **Περαιτέρω πληροφορίες** Το διδακτικό έτος αρχίζει συνήθως τον Σεπτέμβριο με διακοπές τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, και ολοκληρώνεται με την κύρια περίοδο εξετάσεων/αξιολόγησης γύρω στον Μάιο/Ιούνιο. Τα ωρολόγια προγράμματα είναι συνήθως διαθέσιμα ένα μήνα πριν από την εγγραφή.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Χημεία

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEngineering Control Systems and Instrumentation, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Οι απαιτήσεις εισόδου για αυτό το μάθημα είναι κανονικά:

* Πτυχίο με βαθμό άριστα (2:2 ή ανώτερο) στην Ηλεκτρολογία, τη Μηχανική Ελέγχου, τη Μηχανολογία, τη Μηχανική Συστημάτων ή παρόμοιο, ή σε στενά συνδεδεμένο επιστημονικό αντικείμενο, όπως η φυσική ή τα μαθηματικά, ή ισοδύναμο επαγγελματικό προσόν.

Σας ενθαρρύνουμε επίσης να υποβάλετε αίτηση εάν έχετε άλλα προσόντα ή/και εμπειρία και μπορείτε να αποδείξετε ότι διαθέτετε γνώσεις και δεξιότητες ισοδύναμες με το επίπεδο πτυχίου Honours.

έξοδα

Δίδακτρα Μηχανική Συστήματα ελέγχου και όργανα MSc

Αγγλία £7900 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £7900 έτος 1
Σκωτία £7900 έτος 1
Ουαλία £7900 έτος 1
Channel Islands £7900 έτος 1
Ιρλανδία £7900 έτος 1
EU £18700 έτος 1
Διεθνή £18700 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα δίδακτρα για τα επόμενα έτη σπουδών ενδέχεται να αυξηθούν σύμφωνα με τον πληθωρισμό (RPI-X).

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Huddersfield σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #36 
  • #864 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

προπτυχιακοί φοιτητές:
11075
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3010
:
14085
 • Student life at the University of Huddersfield
 • Why choose the University of Huddersfield?
 • University of Huddersfield - Meet some of our students
 • My first day | University of Huddersfield International Study Centre
 • The international experience | University of Huddersfield International Study Centre
 • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανική οργάνων και ελέγχου (με προαιρετικό έτος στη βιομηχανία) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
89% 0% 14% £15000 126 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική ελέγχου και οργάνων MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
75% 10% 15% - 142 Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Έλεγχος και όργανα MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14700 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ραδιομετρία: Ραδιομετρία: Οργανολογία και Μοντελοποίηση MSc Πανεπιστήμιο του Liverpool
(University of Liverpool)
- - - £23550 - Λίβερπουλ Oncampus μερική απασχόληση
Μηχανική Συστήματα ελέγχου και όργανα MSc Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £18700 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συστήματα Ελέγχου και Όργανα Μηχανικής (με πρακτική άσκηση) MSc Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £18000 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλυτικές επιστήμες και όργανα MSc Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
- - - - - Κόβεντρι Oncampus μερική απασχόληση
Σιδηροδρομικά συστήματα ασφάλειας και ελέγχου PgDip Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική οργάνων και ελέγχου MSc Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- - - - - Μίντλεσμπρο Oncampus μερική απασχόληση