University of Huddersfield
Παραγωγή κινουμένων σχεδίων MA
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 50 αποφοίτους Animation Production MA κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Χημεία από το Πανεπιστήμιο του Huddersfield για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Χημεία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
88 /100
50 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χημεία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Χημεία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24500 £21500 £25500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £28000 £16000 - £25500 £18000 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χημεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26087 £25084 £30411
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23037 - £30143 £20483 - £31674 £24333 - £37866

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Animation Production αποτελεί μέρος της Σχολής Καλών Τεχνών και Ανθρωπιστικών Επιστημών MA Art & Design Suite, μιας καινοτόμου προσέγγισης στη μεταπτυχιακή διδασκαλία που φέρνει σε επαφή κλάδους από όλη την τέχνη και το σχεδιασμό για την παραγωγή ενός συνεργατικού προγράμματος μαθημάτων που αναδεικνύει τις κοινές πρακτικές, διαδικασίες και αξίες της τέχνης και του σχεδιασμού στον 21ο αιώνα.

Η παραγωγή κινουμένων σχεδίων βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αφήγησης ιστοριών, δημιουργώντας μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση με ένα παγκόσμιο κοινό. Τα κινούμενα σχέδια αποτελούνται από πολλές διαφορετικές δημιουργικές διαδικασίες και κατοικούν σε ένα πλήθος πλαισίων. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας προσεγγίσεις στον κλάδο. Κατά τη δημιουργία κινούμενων σχεδίων για διάφορες εμπορικές και καλλιτεχνικές πλατφόρμες, ο κόσμος του animator καταλαμβάνει τόσο φυσικές όσο και ψηφιακές αρένες και θεωρείται όλο και περισσότερο ως ένα καινοτόμο και δυναμικό εργαλείο επικοινωνίας του μέλλοντος. Το μάθημά μας προσφέρει στους συνεχιζόμενους σπουδαστές ή στους απόφοιτους των αντικειμένων δημιουργικής τέχνης και σχεδιασμού την ευκαιρία να ενισχύσουν τις γνώσεις, τις δημιουργικές δεξιότητες και τις προοπτικές απασχόλησής τους.

Το μάθημά μας έχει ως στόχο να σας δώσει τη δυνατότητα να:

 • Κριτική αξιολόγηση της σημασίας των κοινωνικών, ηθικών, τεχνολογικών και πολιτιστικών διαστάσεων της παραγωγής κινουμένων σχεδίων, όπως εφαρμόζονται στην προσωπική σας πρακτική και σε αυτή άλλων.
 • Αποδεικνύουν προηγμένες γνώσεις και κατανόηση της παραγωγής κινούμενων σχεδίων και των σημερινών και αναδυόμενων παγκόσμιων εφαρμογών της, όπως, ενδεικτικά, 2D και 3D αναλογικά, ψηφιακά και ηλεκτρονικά κινούμενα σχέδια, κινούμενα γραφικά, τέχνη και σχεδιασμός παιχνιδιών.
 • Συστηματικός σχεδιασμός, διαπραγμάτευση και εφαρμογή επίκαιρης έρευνας για την τεκμηρίωση μιας συνεκτικής πρακτικής στην προηγμένη παραγωγή κινουμένων σχεδίων.
 • Συμβολή στις αρχές και τις διαδικασίες της παραγωγής κινουμένων σχεδίων για την υποστήριξη της καινοτομίας σε εμπορικές ή δημιουργικές βιομηχανίες.
 • Αποδεικνύουν την επίγνωση και τη συνάφεια της πρακτικής και των δεξιοτήτων σας σε σχέση με τα επαγγελματικά πρότυπα στην παραγωγή κινουμένων σχεδίων, όπως μέσω κατάλληλα αναπτυγμένων διαδικασιών παραγωγής κινουμένων σχεδίων.

Στόχος του μαθήματός μας είναι να σας ενθαρρύνει να διευρύνετε τα όρια της πρακτικής των κινούμενων σχεδίων με την ανάπτυξη καινοτόμων και ευφάνταστων εννοιών και ιδεών που σχετίζονται με το σχεδιασμό προϊόντων και αντικειμένων κινουμένων σχεδίων. Θα σας παρουσιάσουμε μια ποικιλία από πλατφόρμες και μια σειρά από καταστάσεις και πλαίσια στα οποία εντάσσεται η εμψύχωση, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να πειραματιστείτε, να επεκτείνετε, να προχωρήσετε και να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας μέσω διαφορετικών μορφών και διαδικασιών, τόσο ψηφιακών όσο και αναλογικών.

Πρόσθετες δαπάνες - Υλικά:

Θα πρέπει να καλύψετε το κόστος κατασκευής και εκτύπωσης του έργου σας κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Θα πρέπει να εξετάσετε τον τρόπο τεκμηρίωσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας της εργασίας σας. Θα πρέπει επίσης να προμηθεύεστε τα δικά σας υλικά, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν υλικά ζωγραφικής (τετράδια, στυλό, ειδικά χαρτιά) ή χειροτεχνίας και ειδικά εργαλεία. Το κατά προσέγγιση κόστος αυτών των ειδών τα τελευταία χρόνια ήταν περίπου 500 λίρες Αγγλίας. Ωστόσο, δεδομένης της φύσης του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών, όπου ο σχεδιασμός του δικού σας έργου αποτελεί την κινητήρια δύναμη για την επίτευξη συγκεκριμένων αποτελεσμάτων, το κόστος αυτό είναι μόνο κατά προσέγγιση. Δεν υπάρχει όριο στο ποσό που μπορείτε να δαπανήσετε. Ενδέχεται, ανάλογα με τη φύση αυτού που σκοπεύετε να παράγετε, το κόστος να αυξηθεί ή να μειωθεί. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τα υλικά που επιλέγετε, την ειδικότητα που επιδιώκετε και τον τρόπο παρουσίασης του έργου σας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Animation Production MA από Πανεπιστήμιο του Huddersfield

20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
20% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5%
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Οι προδιαγραφές της ενότητάς σας/το εγχειρίδιο μαθημάτων σας θα παρέχει πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τα κριτήρια αξιολόγησης που ισχύουν για το μάθημά σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Χημεία

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAnimation Production, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Οι απαιτήσεις εισόδου για αυτό το μάθημα είναι κανονικά:

* Πτυχίο με βαθμό άριστα (2:2 ή ανώτερο) σε σχετικό αντικείμενο ή ισοδύναμο επαγγελματικό προσόν.

 • Εναλλακτικά προσόντα ή/και σημαντική εμπειρία μπορούν να γίνουν δεκτά, κατόπιν έγκρισης.
 • Οι αλλοδαποί φοιτητές με τίτλους σπουδών σε "δημιουργικά" ή "πρακτικά" θέματα θα πρέπει να υποβάλουν μαζί με την αίτησή τους ψηφιακό φάκελο (pdf) εργασιών.
 • Όλοι οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα καλούνται συνήθως για μια ανεπίσημη συζήτηση με ένα χαρτοφυλάκιο ή εξετάζονται για την εισαγωγή τους με εναλλακτικούς τρόπους, όπως μια συνομιλία μέσω skype.

έξοδα

Δίδακτρα Παραγωγή κινουμένων σχεδίων MA

Αγγλία £7900 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £7900 έτος 1
Σκωτία £7900 έτος 1
Ουαλία £7900 έτος 1
Channel Islands £7900 έτος 1
Ιρλανδία £7900 έτος 1
EU £17600 έτος 1
Διεθνή £17600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα δίδακτρα για τα επόμενα έτη σπουδών ενδέχεται να αυξηθούν σύμφωνα με τον πληθωρισμό (RPI-X).

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Huddersfield σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #44 
  • #501 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

προπτυχιακοί φοιτητές:
11075
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3010
:
14085
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Παραστατική Κινηματογραφία (Animation)": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student life at the University of Huddersfield
 • Why choose the University of Huddersfield?
 • University of Huddersfield - Meet some of our students
 • My first day | University of Huddersfield International Study Centre
 • The international experience | University of Huddersfield International Study Centre
 • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Computer Animation MA Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £15800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
3D Computer Animation MA Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £17500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Computer Animation και οπτικά εφέ MSc Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £17500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation MA Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με ολοκληρωμένο διεθνές προ-μεταπτυχιακό) MA Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παραγωγή κινουμένων σχεδίων MA Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £17600 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με ολοκληρωμένο Pre-Masters) MA Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation MA Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- - - £14000 - Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εικονογράφηση και animation MA Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Animation και VFX (MSc) MSc Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - - - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης