University of Gloucestershire
Εφαρμοσμένες σπουδές αθλητισμού και άσκησης (επίπεδο 6) BSc (Hons)
University of Gloucestershire - Πανεπιστήμιο του Gloucestershire

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί Εφαρμοσμένες Σπουδές Αθλητισμού και Άσκησης (Επίπεδο 6);

Το πρόγραμμα σπουδών Εφαρμοσμένες Σπουδές Αθλητισμού και Άσκησης (Επίπεδο 6) σας δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε το υπάρχον προσόν σας επιπέδου 5 (όπως ένα βασικό πτυχίο ή ένα HND) σε ένα πλήρες πτυχίο με άριστα. Καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του διαδικτυακού μαθήματος θα διδάσκεστε από τους έμπειρους στον κλάδο καθηγητές μας και θα μαθαίνετε από τους σημερινούς επαγγελματίες από διάφορα αθλητικά περιβάλλοντα.

Βασιζόμενοι στις υπάρχουσες γνώσεις σας, θα εξερευνήσετε τον αντίκτυπο του αθλητισμού στη ζωή των ανθρώπων, στις κοινότητές μας και στην ευρύτερη κοινωνία. Οι προαιρετικές ενότητες σας δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στα δικά σας ιδιαίτερα πάθη και τις φιλοδοξίες σας για καριέρα, καθώς εξετάζετε το σχεδιασμό και την υλοποίηση αθλητικών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών. Με ευκαιρίες για την απόκτηση συναφούς εμπειρίας κατά την πρακτική άσκηση, σε οργανισμούς όπως ο Sport England, το Youth Sports Trust, η Ποδοσφαιρική Ένωση, το Gloucestershire Sport, το Physical Activity Trust, οι τοπικές αρχές και τα σχολεία, οι απόφοιτοί μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Θα βασιστείτε στην τεχνογνωσία έμπειρων καθηγητών και θα μάθετε από επαγγελματίες - προηγούμενοι προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο David Palmer, προπονητής της Μεγάλης Βρετανίας για το ποδόσφαιρο κωφών κάτω των 23 ετών, και εκπρόσωποι του UK Coaching. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις ολοκαίνουργιες αθλητικές εγκαταστάσεις στην πανεπιστημιούπολη Oxstalls, όπως μια αθλητική αρένα διεθνών προδιαγραφών, γήπεδα 3G, ειδικά γήπεδα για ράγκμπι, χόκεϊ και ποδόσφαιρο και ένα περίπτερο και γήπεδο κρίκετ. Αυτά είναι επιπλέον των υπερσύγχρονων εργαστηρίων αθλητισμού και επιστήμης της άσκησης, των χώρων γυμναστικής και των εγκαταστάσεων ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης.

Γιατί το Πανεπιστήμιο του Gloucestershire; Χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας για να υποστηρίξουμε και να εμπνεύσουμε τους φοιτητές από το 1847. Ελάτε μαζί μας και θα επωφεληθείτε από εγκαταστάσεις επαγγελματικών προδιαγραφών στο όμορφο, ιστορικό περιβάλλον του Cheltenham και του Gloucester. Η ζωντανή και δεμένη κοινότητά μας με περισσότερους από 10.000 φοιτητές και προσωπικό σε συνδυασμό με μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων σημαίνει ότι θα έχετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους - μια ποικιλόμορφη κοινότητα αθλητικών συλλόγων, εταιρειών και δραστηριοτήτων, ενώ παράλληλα θα επωφελείστε από εξειδικευμένους καθηγητές που σας εκτιμούν ως άτομο.

Ποιος νοιάζεται; Εμείς. Νοιαζόμαστε για τους μαθητές μας και τον πλανήτη. Ακούσαμε τι εκτιμούν περισσότερο οι μαθητές μας, μετατρέποντας το ενημερωτικό μας δελτίο σε ψηφιακό και παρέχοντας τους ευκαιρίες να προστατεύσουν τον πλανήτη και να προχωρήσουν σε σπουδές σε ένα περιβάλλον που εργάζεται σκληρά για να στηρίξει τις μελλοντικές γενιές. Ως αποτέλεσμα, είμαστε υπερήφανοι που το Πανεπιστήμιο του Gloucestershire έχει κριθεί ως το πιο βιώσιμο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι μαθητές μας δεν κουράζονται ποτέ να βρίσκουν έμπνευση εδώ, στη δυναμική κομητεία του Gloucestershire, όπου διοργανώνονται πάνω από 45 φεστιβάλ κάθε χρόνο, όπως το 2000trees, το Wychwood και το παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ λογοτεχνίας Cheltenham. Πολλοί φοιτητές αποκτούν πολύτιμες δεξιότητες και εμπειρία εργαζόμενοι σε αυτές τις εκδηλώσεις παράλληλα με τις σπουδές τους.

Μετά το μάθημα Η ιστορία σας μαζί μας δεν τελειώνει με την αποφοίτηση. Είμαστε υπερήφανοι για το ρεκόρ μας ότι το 92% των αποφοίτων του University of Gloucestershire εργάζονται ή σπουδάζουν περαιτέρω μέσα σε έξι μήνες από την ολοκλήρωση των σπουδών τους, και καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε μαζί σας για να αναπτύξετε το μελλοντικό σας σχέδιο.

Έρευνα για τα αποτελέσματα των αποφοίτων που δημοσιεύεται το 2021 και βασίζεται στους αποφοίτους του 2018/19.

Εμπειρία μιας ημέρας ανοιχτής ημέρας Κλείστε μια θέση σε μια ανοικτή ημέρα του Πανεπιστημίου του Gloucestershire στο www.glos.ac.uk/BookAnOpenDay. Οι ανοικτές ημέρες μας έχουν σχεδιαστεί για να σας ενημερώσουν, να σας εμπνεύσουν και να σας βοηθήσουν να πάρετε τη σωστή απόφαση για το επόμενο βήμα σας. Είναι η ευκαιρία σας να δείτε το πανεπιστήμιο από κοντά, να πάρετε μια πραγματική εικόνα για το τι είμαστε και να γνωρίσετε τους πιθανούς καθηγητές και διδάσκοντες των μαθημάτων σας. Οι φιλικοί πρεσβευτές των φοιτητών μας θα είναι επίσης διαθέσιμοι για να σας ξεναγήσουν στην πανεπιστημιούπολη.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το μάθημα, επισκεφθείτε το www.glos.ac.uk/OurCourses, στείλτε μας email στο [email protected] ή καλέστε στο 03330 14 14 14.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Applied Sport and Exercise Studies (Level 6), BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Επίπεδο 6

Η διπλωματική εργασία είναι ένα κομμάτι διαρκούς ανεξάρτητης πνευματικής εργασίας που παρέχει στον φοιτητή την ευκαιρία να μελετήσει σε βάθος μια εγκεκριμένη μελέτη κοινωνικών επιστημών ή ένα φιλοσοφικό θέμα. Στους φοιτητές θα ανατεθεί ένας επιβλέπων καθηγητής με τον οποίο η τακτική επαφή αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο αυτής της ενότητας.

Αυτή η ενότητα έχει ως στόχο να εισάγει τους φοιτητές στις πολιτικές που σχετίζονται με την ισότητα, την πολυμορφία και την ένταξη στο αθλητικό περιβάλλον. Η ενότητα επιδιώκει να αναπτύξει την κατανόηση των φοιτητών για τις ανάγκες ενός διαφορετικού πληθυσμού και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους όταν συμμετέχουν στον αθλητισμό, τη σωματική δραστηριότητα και τη φυσική αγωγή. Οι φοιτητές θα μάθουν την κατάλληλη ορολογία και γλώσσα όταν εργάζονται με διαφορετικό πληθυσμό. Επιπλέον, οι φοιτητές θα πρέπει να εξετάσουν το δικό τους υπόβαθρο και τη συμμετοχή τους στον αθλητισμό για να αναγνωρίσουν πιθανές συνειδητές/ασυνείδητες προκαταλήψεις. Η ενότητα θα καλύψει σχετικές θεωρίες που θα βοηθήσουν στην ανάλυση των θεμάτων και των συζητήσεων.

Αυτή η ενότητα στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που χρειάζεστε για να εκφραστείτε μέσω του λόγου και του γραπτού λόγου σε μια ποικιλία ακαδημαϊκών πλαισίων που θα συναντήσετε κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο μάθημα. Ειδικότερα, η ενότητα αναπτύσσει τις δεξιότητες κριτικής σκέψης σας, ώστε να είστε σε θέση να προβάλλετε λογικά, τεκμηριωμένα επιχειρήματα και να αξιολογείτε και να κριτικάρετε τα ακαδημαϊκά γραπτά των άλλων στην ίδια βάση. Θα αποκτήσετε επίσης μεγαλύτερη επίγνωση των συμβάσεων της ακαδημαϊκής γραφής, της αναφοράς, της αναζήτησης βιβλιογραφίας, της χρήσης της ανατροφοδότησης και θα αναπτύξετε την ικανότητά σας να εκτελείτε όλους τους τρόπους αξιολόγησης που θα συναντήσετε στο πρόγραμμα.

Αυτή η ενότητα παρέχει ευκαιρίες στους φοιτητές να αναπτύξουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους μέσα σε ένα εφαρμοσμένο πλαίσιο μέσω της μάθησης με βάση την εργασία, της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης (CPD) ή/και ενός συνδυασμού και των δύο. Η ενότητα στοχεύει στην ανάπτυξη της βιωματικής μάθησης των φοιτητών σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Όλοι οι φοιτητές αναμένεται να πραγματοποιήσουν 50 ώρες επαγγελματικής ή/και εφαρμοσμένης μάθησης. Εάν είναι σχετικό με την πρακτική άσκηση ή την επιμόρφωση, θα απαιτηθεί τρέχουσα εκκαθάριση DBS μέσω του Πανεπιστημίου.

Το μάθημα αποσκοπεί στο να παρέχει στους φοιτητές κριτική επίγνωση των εφαρμοσμένων σύγχρονων θεμάτων στους τομείς του αθλητισμού, της εκπαίδευσης και της άσκησης. Οι φοιτητές θα εξετάσουν μια σειρά θεμάτων από τους τομείς του αθλητισμού, της εκπαίδευσης και της άσκησης ενισχύοντας έτσι το βάθος και το εύρος των γνώσεών τους στον τομέα. Τα θέματα θα επικεντρωθούν στα ενδιαφέροντα της ομάδας των φοιτητών μέσω μιας συνεργατικής προσέγγισης στο σχεδιασμό του προγράμματος σπουδών. Οι φοιτητές θα ενθαρρύνονται να κάνουν εποικοδομητικές, τεκμηριωμένες, πρακτικές συστάσεις για πραγματικές προκλήσεις.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.0
  • All Degrees

Καλωσορίζουμε διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο. Οι σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να είναι μια σπουδαία εμπειρία που σας επιτρέπει να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να γνωρίσετε μια νέα χώρα. Ελάτε να μας ακολουθήσετε. Παρακαλούμε δείτε τις πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςApplied Sport and Exercise Studies (Level 6), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εφαρμοσμένες σπουδές αθλητισμού και άσκησης (επίπεδο 6) BSc (Hons)

EU £14700 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £14700 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το κόστος και τα δίδακτρα μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση:
http://www.glos.ac.uk/life/finance/costs/pages/fees-and-additional-costs.aspx

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Gloucestershire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 10 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Gloucestershire

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Gloucestershire

Το University of Gloucester είναι ένα πανεπιστήμιο με τρεις πανεπιστημιουπόλεις, που βρίσκεται στο Gloucester της Αγγλίας. Δύο από τις πανεπιστημιουπόλεις βρίσκονται στο Cheltenham και η άλλη στο ίδιο το Gloucester. Το The Park και το Francis Close Hall ανήκουν στο Cheltenham, ενώ το Oxstalls είναι το όνομα της πανεπιστημιούπολης του Gloucester. Κάθε τοποθεσία χρησιμοποιείται για ξεχωριστές λειτουργίες που πραγματοποιεί το πανεπιστήμιο.

Λίστα με 211 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Gloucestershire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Gloucestershire

 • International Postgraduate Merit Scholarship
 • Leonora - School of Health and Social Care – Nursing
 • Media School - we're here, we're ready
 • Architecture, Construction & Environment courses at UoG
 • Sport Malawi
 • University of Gloucestershire - much more than a degree

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Park Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας και αθλητισμός και φυσική αγωγή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
85% 0% 9% £11400 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητισμός και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
69% 1% 8% £13000 137 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική αγωγή και αθλητική προπονητική με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο York St John
(York St John University)
84% 2% 8% £12750 116 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία του αθλητισμού και της άσκησης BSc (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
72% 5% 2% £25700 157 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητικές σπουδές με προαιρετικό έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Ulster
(Ulster University)
64% 3% 5% £15360 149 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
ΜΜΕ και επικοινωνίες και αθλητισμός και φυσική αγωγή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
85% 0% 9% £11400 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή στον αθλητισμό και την άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο St Mary's, Twickenham
(St Mary's University, Twickenham)
78% 0% 20% £12250 114 Τουίκεναμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Media &- Επικοινωνίες και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 10% £11400 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική Αγωγή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
63% 5% 0% £13500 165 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
82% 0% 20% £16300 94 - Oncampus πλήρους απασχόλησης