University of Exeter
Μάστερ Δημόσιας Υγείας (MPH) MSc
University of Exeter - Πανεπιστήμιο του Exeter

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

 • Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Exeter και συνδυάζει την τεχνογνωσία των παγκοσμίου φήμης ειδικών μας στον τομέα της δημόσιας υγείας με ειδικούς στην ηγεσία και τη διοίκηση και στοχεύει στην παροχή υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένης, διεπιστημονικής μάθησης για την ηγεσία και την επίλυση προβλημάτων στον ευρύ τομέα της δημόσιας υγείας.
 • Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει να σας εφοδιάσει με τις ικανότητες και τις δυνατότητες να αξιολογείτε, να αναλύετε και να αναλαμβάνετε δράση κατά των ασθενειών, να παρατείνετε τη ζωή και να προάγετε την υγεία. Αντιμετωπίζει τα ευρύτερα ζητήματα που συμβάλλουν στην υγεία και την ευημερία των ατόμων, των οικογενειών, των κοινοτήτων, των πληθυσμών και των κοινωνιών.
 • Συνεργαζόμαστε στενά με συνεργάτες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην περιοχή και σε όλο τον κόσμο, για να διασφαλίσουμε ότι ανταποκρινόμαστε στις πολύπλοκες ανάγκες ενός μεταβαλλόμενου τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.
 • Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί με αναφορά στις απαιτήσεις κατάρτισης της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, στις απαιτήσεις πιστοποίησης του CPH και πληροί τις κοινές βασικές απαιτήσεις της Ένωσης Σχολών και Προγραμμάτων Δημόσιας Υγείας (ASPPH), ώστε να μεγιστοποιηθεί η μελλοντική σας απασχολησιμότητα στον κλάδο των επιστημών περιβάλλοντος και ανθρώπινης υγείας.
 • Το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζει την ανάπτυξή σας ως ηγέτη της Δημόσιας Υγείας μέσω της σταδιακής ενασχόλησης τόσο με τις θεμελιώδεις όσο και με τις πιο προηγμένες έννοιες, στο πλαίσιο της παροχής υγειονομικής περίθαλψης σε επίπεδο ομάδας και συστήματος για την κατανόηση της οργανωτικής πολυπλοκότητας και την πραγματοποίηση αλλαγών σε μεγάλη κλίμακα.

- Το πρόγραμμα παρέχεται μέσω μικτής μάθησης. Προσφέρει ένα συνδυασμό δια ζώσης και διαδικτυακής διδασκαλίας που παρέχει εξαιρετική ευελιξία στους σπουδαστές.

 • Οι ενότητες περιλαμβάνουν εμβάθυνση, δια ζώσης μάθηση στην αρχή και στο τέλος των διδακτικών στοιχείων του προγράμματος. Στις περισσότερες από τις υπόλοιπες βασικές ενότητες, οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν μερικές ή όλες τις διαλέξεις και τα εργαστήρια είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω διαδικτύου.

  Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ενότητες, τις μεθόδους αξιολόγησης, τις εγκαταστάσεις και την ερευνητική εμπειρία του προσωπικού μας, επισκεφθείτε τη σελίδα μαθημάτων μας.

**Παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του μαθήματός μας για τις τρέχουσες μεθόδους αξιολόγησης**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Η Υπηρεσία Υποστήριξης Διεθνών Φοιτητών μπορεί να σας βοηθήσει με όσα πρέπει να κάνετε πριν από την άφιξή σας και όταν φτάσετε εδώ ως νέος διεθνής φοιτητής. Προσφέρουν συνεχή υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, είτε πρόκειται για τη δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού είτε για τη διευθέτηση υγειονομικής περίθαλψης. Το πρόγραμμα Global Chums Buddy Scheme και το Intercultural Cafe παρέχουν ευκαιρίες για να γνωρίσετε το προσωπικό και να συνδεθείτε με τους φοιτητές. Το INTO University of Exeter παρέχει προ-επιμορφωτικά μαθήματα αγγλικών για τους διεθνείς φοιτητές, καθώς και δωρεάν υποστήριξη κατά τη διάρκεια των σπουδών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τις υποτροφίες και τις υποτροφίες και τον τρόπο υποβολής αίτησης, επισκεφθείτε τη σελίδα μαθημάτων μας.

Επενδύουμε σημαντικά σε υποτροφίες για ταλαντούχους υποψήφιους φοιτητές μεταπτυχιακών σπουδών. Αυτό γίνεται επιπλέον του προγράμματος μεταπτυχιακών δανείων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να χρηματοδοτήσετε το μεταπτυχιακό σας στο Πανεπιστήμιο του Exeter, επισκεφθείτε τη σελίδα μας για τα μαθήματα.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMaster of Public Health (MPH), MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Καλωσορίζουμε υποψηφίους από ένα ευρύ φάσμα υποβάθρων. Θα έχετε, ή προβλέπεται να έχετε, τουλάχιστον πτυχίο 2:2 σε σχετικό αντικείμενο, όπως πτυχία Βιολογίας, Υγείας ή Ιατρικών Επιστημών, ή φοιτητές Ιατρικής με διαβαθμισμένη εκπαίδευση, με σχετική εργασιακή εμπειρία στη δημόσια υγεία.

Θα καλωσορίσουμε επίσης αιτήσεις από άτομα που μπορούν να αποδείξουν σημαντική εμπειρία σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ).

Θα απαιτηθεί προσωπική δήλωση, στην οποία θα αναφέρετε λεπτομερώς τους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε να ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο θέμα.

Για πλήρεις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων αγγλικής γλώσσας και των διεθνών ισοτιμιών, επισκεφθείτε τη σελίδα μαθημάτων μας.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Exeter στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 35 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Exeter

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Exeter

Το Πανεπιστήμιο του Έξετερ είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και εδρεύει στο Έξετερ του Ντέβον, στη νοτιοδυτική περιοχή της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο διαθέτει δύο πανεπιστημιουπόλεις στο Έξετερ, οι οποίες είναι γνωστές ως Streatham και St Luke's, ενώ άλλες δύο βρίσκονται στην παραθαλάσσια πόλη της Κορνουάλης, γνωστές ως Truro και Penryn. Κάτι που πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι φοιτητές είναι ότι το Πανεπιστήμιο του Έξετερ συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο του Φάλμουθ στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Combined Universities in Cornwall.

Λίστα με 469 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Exeter - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Exeter

προπτυχιακοί φοιτητές:
22975
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
6895
:
29870
 • Our year at the University of Exeter
 • A Student's Guide to Life at the University of Exeter
 • Why study Sport and Health Sciences at the University of Exeter?
 • Tour of the University of Exeter with our students
 • Advice for new international students
 • University of Exeter Medical School - advice for new students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of Exeter - St Luke's Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μαιευτική με Δημόσια Υγεία (Ιανουάριος) Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημόσια Υγεία MSc Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £93 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Δημόσια Υγεία MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2020 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
MSc Παγκόσμια Δημόσια Υγεία MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Παγκόσμια υγεία των φυτών MSc (PG) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £33150 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημόσια Υγεία MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £16000 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία MPH Πανεπιστήμιο του Liverpool
(University of Liverpool)
- - - £24400 - Λίβερπουλ Oncampus μερική απασχόληση
Δημόσια Υγεία MPH Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £11125 £11950 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Δημόσια Υγεία MPH Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £23800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παγκόσμια Δημόσια Υγεία MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση