University of East Anglia
Αρχές της κολοπροκτολογίας MS
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Περί

Το μάστερ μάθημά μας e-learning, που αναπτύχθηκε με την υποστήριξη του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών (Αγγλία), προσφέρει ένα ευέλικτο και καινοτόμο πρόγραμμα κατάρτισης που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Επί του παρόντος, το πρόγραμμα αυτό είναι το μοναδικό πρόγραμμα για την απόκτηση προσόντων ειδικού στη χειρουργική του παχέος εντέρου.

Η φιλοσοφία μας είναι να προωθούμε τη θέσπιση προτύπων σε αυτό το εξειδικευμένο επίπεδο, προσαρμοσμένων στις δικές σας ατομικές συνθήκες. Στόχος μας είναι να σας προετοιμάσουμε και να σας αξιολογήσουμε για το έτος -1 επίπεδο εξειδικευμένης πρακτικής συμβούλου. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενός συνδυασμού αυστηρών και ελκυστικών διαδικτυακών δραστηριοτήτων και αξιολόγησης των χειρουργικών σας δεξιοτήτων, των δεξιοτήτων επικοινωνίας και λήψης αποφάσεων.

Επισκόπηση

Ευέλικτη εκπαίδευση

Η υποστήριξη ευέλικτων τρόπων μελέτης είναι πιο σημαντική από ποτέ όταν εξισορροπείτε τις οδηγίες για το χρόνο εργασίας με την κατάρτιση υψηλής ποιότητας. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του University of East Anglia (UEA) στην κολοπροκτολογία ανταποκρίνεται σε αυτή την πρόκληση και προσφέρει πρόσθετα πλεονεκτήματα σε σχέση με τη δια ζώσης παράδοση: η προσαρμοσμένη, ευέλικτη προσέγγισή μας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για εκπαίδευση και αξιολόγηση βάσει προβλημάτων, πρόσβαση σε ένα μεγάλο εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό, απρόσκοπτη επικοινωνία με ηλεκτρονικούς καθηγητές/καθηγητές, πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς πόρους, απόδειξη της προόδου και της εξέλιξης.

Το πρόγραμμα σπουδών μας

Το πρόγραμμά μας συνδέεται άμεσα με το Διασυλλογικό Πρόγραμμα Σπουδών Χειρουργικής και είναι σε πιο προχωρημένο επίπεδο από το FRCS εξόδου. Το επιτυγχάνουμε αυτό μέσω μιας ολοκληρωμένης διδακτέας ύλης με καθορισμένα αποτελέσματα που διασφαλίζουν ότι αποκτάτε εξειδικευμένες γνώσεις. Για το μεταπτυχιακό δίπλωμα (PGDip) και το επίπεδο Masters, μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σπουδών ώστε να ταιριάζει στην πορεία της καριέρας σας. Η εκπαίδευση χειρουργικών δεξιοτήτων σε συνδυασμό με την ηλεκτρονική διδασκαλία και την πρόσβαση στους εξειδικευμένους πόρους της σχολής που θα προσφέρει αυτό, παρέχει μια εξαιρετικά πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία, που συμπληρώνει και ξεπερνά τις απαιτήσεις γνώσεων για την έξοδο από τις εξετάσεις FRCS.

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στην επαγγελματική ανάπτυξη

Η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί από την εξειδικευμένη ομάδα καθηγητών μας για να συμπληρώσει την πραγματική επαγγελματική σας ανάπτυξη. Υπάρχουν τέσσερις κλινικές ενότητες που καλύπτουν όλες τις πτυχές της κολοπροκτολογίας. Η ενότητα "Κλινική ηγεσία και διαχείριση" αναπτύσσει την κλινική ηγεσία, τις διαπροσωπικές δεξιότητες, την επίλυση συγκρούσεων, την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και την καινοτομία, την αξιολόγηση και την εφαρμογή των τελευταίων κυβερνητικών πολιτικών. Η ενότητα "Ολοκληρωμένη έρευνα" ενδυναμώνει τους εκπαιδευόμενους να διεξάγουν και να επιβλέπουν την έρευνα στο πλαίσιο του NHS, να γράφουν και να πετυχαίνουν την υποβολή ερευνητικών πρωτοκόλλων, να αξιολογούν ερευνητικές μεθοδολογίες και βιβλιογραφικές ανασκοπήσεις.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPrinciples of Coloproctology, MS, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

TBC από την Ομάδα Εισαγωγών

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 355 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

  • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
  • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
  • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
  • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
  • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
  • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - University of East Anglia
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αρχές της κολοπροκτολογίας MS Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - - - Νόργουιτς Oncampus μερική απασχόληση
Γαστρεντερολογία MSc Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γαστρεντερολογία PhD Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus μερική απασχόληση