University of East Anglia
Φυσική αγωγή, αθλητισμός και υγεία με ένα έτος στο εξωτερικό BSc (Hons)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 35 αποφοίτους Physical Education, Sport and Health with a Year Abroad BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
88 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20000 £22500 £28000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £12000 - £26000 £18000 - £24500 £24000 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22438 £20448 £24818
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18849 - £25991 £15981 - £24541 £19498 - £30391

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Εκπαιδευτείτε για μια καριέρα που θα θέσει νέα όρια στη Φυσική Αγωγή, τον Αθλητισμό και την Υγεία. Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στο ποικίλο και συναρπαστικό τοπίο του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας, αλλά δεν είστε ακόμα σίγουροι για το πώς αυτό μοιάζει, τότε αυτό το πτυχίο είναι για εσάς.

Με την υποστήριξη της αναγνωρισμένης Σχολής Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης, θα αναπτύξετε θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες, μέσω ενός καινοτόμου συνδυασμού μεθόδων διδασκαλίας και πρακτικής έρευνας.

Το μάθημα εμπλουτίζεται με μια ενσωματωμένη ευκαιρία πρακτικής άσκησης και μια εμπειρική ερευνητική εμπειρία. Οι δραστηριότητες αυτές θα σας εξοπλίσουν περαιτέρω με όλα όσα θα χρειαστείτε για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα της σωματικής δραστηριότητας και της προαγωγής της υγείας μετά την αποφοίτησή σας.

Προκαλέστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Να είστε θαρραλέοι και να αγκαλιάσετε έναν τομέα που είναι ποικιλόμορφος, με γρήγορους ρυθμούς και έχει ανάγκη από μελλοντικούς επαγγελματίες που μπορούν να προσαρμοστούν στις αλλαγές.

Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών, θα περάσετε το τρίτο έτος σπουδών σας στο εξωτερικό πριν επιστρέψετε στο UEA για το τελευταίο έτος.

Περί αυτού του μαθήματος

Το UEA SportsPark είναι μια αθλητική εγκατάσταση πολλών εκατομμυρίων λιρών και είναι αυτό που αποκαλούμε σπίτι μας τόσο για την τάξη όσο και για την πρακτική διδασκαλία.

Το προσωπικό μας είναι ενεργοί ερευνητές και επαγγελματίες στον τομέα αυτό. Η εμπειρογνωμοσύνη τους ενημερώνει το περιεχόμενο των ενοτήτων και αναδεικνύει τις βασικές εξελίξεις στον τομέα.

Στο έτος 1, θα εξερευνήσετε τις θεμελιώδεις αρχές που διέπουν τη μελέτη της φυσικής αγωγής, του αθλητισμού και της υγείας. Οι ενότητες έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την ομαλή μετάβαση στις σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για όλους.

Λειτουργούμε μια κοινή σειρά μαθημάτων του έτους 1 στο σύμπλεγμα Φυσική Αγωγή, Αθλητισμός και Υγεία (PESH), που σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να μεταφερθείτε σε ένα από τα ακόλουθα μαθήματα μετά το έτος 1, εάν έχετε ανακαλύψει μια εναλλακτική πορεία σταδιοδρομίας:

 • BSc Σωματική Δραστηριότητα και Υγεία
 • BSc Φυσική Αγωγή
 • BSc Αθλητική Ανάπτυξη

Στα έτη 2 και 4, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτόνομα από ένα μενού επιλογών μαθημάτων που καλύπτουν διάφορες πτυχές του τοπίου της Φυσικής Αγωγής, του Αθλητισμού και της Υγείας.

Το τρίτο έτος θα περάσετε σε ένα από τα ιδρύματα-εταίρους μας στη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε πώς άλλες χώρες και πολιτισμοί προσεγγίζουν τη σωματική δραστηριότητα, την υγεία, τη φυσική αγωγή και την αθλητική ανάπτυξη.

Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, θα αναλάβετε ένα εμπειρικό ερευνητικό έργο που θα σας επιτρέψει να εμβαθύνετε σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει. Μέχρι το έτος 4, θα έχετε αποκτήσει μια σειρά από δεξιότητες απασχολησιμότητας, επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες, που θα μπορούν να εφαρμοστούν στον χώρο εργασίας που επιθυμείτε.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος αυτού, θα έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε μια σειρά από εθνικά διαπιστευμένα βραβεία προπονητή και ενεργοποιητή φυσικής δραστηριότητας. Όλα αυτά θα ενισχύσουν την απασχολησιμότητά σας και θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας.

Διαθέτουμε υποστήριξη από έναν εξαιρετικό κεντρικό σύμβουλο σταδιοδρομίας, ο οποίος θα σας υποστηρίξει με την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη και τις αιτήσεις σας σε σχετικούς ρόλους στον τομέα.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Physical Education, Sport and Health with a Year Abroad BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
20% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
15% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Επαγγελματίες πληροφορικής

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Συνολική βαθμολογία IELTS 6,0 με ελάχιστο βαθμό 5,5 σε κάθε τμήμα

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhysical Education, Sport and Health with a Year Abroad, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Φυσική αγωγή, αθλητισμός και υγεία με ένα έτος στο εξωτερικό BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £20600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αθλητική Επιστήμη

  • #3 
  • #3 
  Αθλητική Επιστήμη
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αθλητικές Σπουδές": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας και αθλητισμός και φυσική αγωγή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητισμός και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - £15000 £16000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητισμός και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £17800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία του αθλητισμού και της άσκησης BSc (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Αθλητισμός και Φυσική Αγωγή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Media &- Επικοινωνίες και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υγεία και ευεξία και αθλητισμός και φυσική αγωγή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική Αγωγή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης