University of East Anglia
Διεθνής Επίλυση Εμπορικών Διαφορών LLM
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 55 αποφοίτους International Commercial Dispute Resolution LLM κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
55 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £38500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £40000 £28000 - £40000 £31000 - £42000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25018 £24761 £30546
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22509 - £29964 £18767 - £33282 £22522 - £40793

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Αυτό το μάθημα LLM στην επίλυση διεθνών εμπορικών διαφορών αφορά τον τρόπο με τον οποίο το δίκαιο μπορεί να βοηθήσει και να διευκολύνει την επίλυση διεθνών ή διασυνοριακών εμπορικών διαφορών και, συνεπώς, το παγκόσμιο εμπόριο. Το διεθνές εμπόριο και οι διεθνείς επιχειρήσεις έχουν αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες και αυτό έχει επιφέρει αντίστοιχη αύξηση των εμπορικών διασυνοριακών διαφορών, η διαχείριση και η επίλυση των οποίων διαφέρει πολύ από την επίλυση αμιγώς εγχώριων διαφορών. Τα περισσότερα διεθνή δικηγορικά γραφεία διαθέτουν ένα τμήμα αφιερωμένο στην επίλυση διεθνών διαφορών και η μελέτη αυτού του αντικειμένου είναι, επομένως, απαραίτητη αν θέλετε να σταδιοδρομήσετε στην επίλυση διασυνοριακών διαφορών ή στο διεθνές εμπόριο και εμπόριο, ή ακόμη και σε μια κυβερνητική υπηρεσία που σχετίζεται με το εμπόριο.

Περί αυτού του μαθήματος

Σπουδάστε στη Νομική Σχολή του UEA και θα ενταχθείτε σε μια Σχολή που διακρίνεται για την αφοσίωσή της να προσφέρει διανοητικά ποικίλα, ποικίλα και διεγερτικά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα οποία υποστηρίζονται από μια ευρεία επιλογή θεμάτων ή ενοτήτων που διδάσκονται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες. Η Σχολή εδρεύει στο Earlham Hall, ένα κτίριο σημαντικής ιστορικής σημασίας, χτισμένο το 1642 αλλά πρόσφατα ανακαινισμένο, όπου πραγματοποιείται το μεγαλύτερο μέρος της διδασκαλίας του μεταπτυχιακού LLM - θα είναι επομένως το σπίτι σας για την περίοδο των σπουδών σας.

Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε να σκέφτεστε από μια διεθνή νομική προοπτική και θα αποκτήσετε συγκριτική γνώση των διαφόρων προσεγγίσεων για την επίλυση διεθνών εμπορικών διαφορών. Εκτός από τις βασικές ενότητες των διεθνών εμπορικών διαφορών και των διεθνών εμπορικών διαιτησιών, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν εξειδικευμένες ενότητες επίλυσης διεθνών εμπορικών διαφορών, όπως το επενδυτικό δίκαιο και η διαιτησία, η διαιτησία της Σαρία και το διεθνές κατασκευαστικό δίκαιο και η επίλυση διαφορών.

Κάθε χρόνο υποδεχόμαστε περίπου 100 μεταπτυχιακούς φοιτητές από μια μεγάλη ποικιλία γεωγραφικών και προσωπικών καταβολών, και είναι η ζωντανή και δυναμική κοινότητα που δημιουργούν που ολοκληρώνει την εμπειρία των φοιτητών.

Δίνουμε σημαντική έμφαση στην επιλογή, στην οικοδόμηση της αυτοπεποίθησής σας, στη μεγιστοποίηση της απασχολησιμότητάς σας και στην ανάπτυξη μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων. Πιστεύουμε ότι η διδασκαλία σε μικρές ομάδες σε μεταπτυχιακό επίπεδο είναι σημαντική και στοχεύουμε να διατηρούμε τα μεγέθη των τάξεων σε χαμηλά επίπεδα, προσφέροντάς σας ένα απαράμιλλο προσωπικό περιβάλλον διδασκαλίας με πρόσβαση στην ομάδα μας διεθνών ειδικών που προέρχονται από τον ακαδημαϊκό χώρο και την πράξη.

Πιστεύουμε επίσης ότι η πρακτική εμπειρία και η εμπειρία σταδιοδρομίας είναι εξαιρετικά πολύτιμη και έχουμε αναπτύξει ένα πρόγραμμα ευκαιριών ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μεταπτυχιακών φοιτητών μας, συμπεριλαμβανομένων ευκαιριών πρακτικής άσκησης τόσο για φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και από το εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μία από τις 50 θέσεις πρακτικής άσκησης. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε πάνελ επαγγελματικής σταδιοδρομίας, εργαστήρια εμπορικής ευαισθητοποίησης, εικονικές συνεντεύξεις για εργασία, την ετήσια Έκθεση Σταδιοδρομίας Νομικής και πολλές άλλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τη Νομική Σχολή του UEA και την Υπηρεσία Σταδιοδρομίας.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους International Commercial Dispute Resolution LLM από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
25% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες μηχανικοί

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας www.uea.ac.uk για περισσότερες πληροφορίες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

με ελάχιστο βαθμό 6,0 στο γραπτό λόγο και την ομιλία και 5,5 στην ακρόαση και την ανάγνωση.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Commercial Dispute Resolution, LLM, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κατάταξη πτυχίου Ηνωμένο Βασίλειο Πτυχίο Bachelor - 22 ή ισοδύναμο.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ Νομική ή συναφές πτυχίο

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Οι υποψήφιοι θα πρέπει κανονικά να έχουν καλό προπτυχιακό πτυχίο νομικής ή, κατ' εξαίρεση, συναφούς αντικειμένου από αναγνωρισμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό. Η Νομική Σχολή θα λάβει επίσης υπόψη της την εργασιακή εμπειρία των υποψηφίων, όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο, και ενθαρρύνει τις αιτήσεις όσων επιθυμούν να επιστρέψουν σε ακαδημαϊκές σπουδές για να διευρύνουν τις γνώσεις τους ή όσων σχεδιάζουν να σπουδάσουν για ένα πτυχίο παραμένοντας σε πλήρη απασχόληση.

έξοδα

Δίδακτρα Διεθνής Επίλυση Εμπορικών Διαφορών LLM

Channel Islands £9975
Αγγλία £9975
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9975
Σκωτία £9975
Ουαλία £9975
Διεθνή £21200

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Νομικά

  • #22 
  • #28 
  Νομικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #32 
  • #42 
  Νομικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επίλυση Διαφορών": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διεθνής Επίλυση Διαφορών με Διπλωματική Εργασία LLM Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £23800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Επίλυση Εμπορικών Διαφορών LLM Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £21200 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επίλυση και αποφυγή διεθνών ενεργειακών διαφορών LLM Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - - - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διακρατική επίλυση διαφορών LLM Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και Δίκαιο Επίλυσης Διαφορών LLM Πανεπιστήμιο του Bedfordshire
(University of Bedfordshire)
- - - - - Λούτον Oncampus μερική απασχόληση
Διεθνής επίλυση διαφορών PgCert Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Online μερική απασχόληση
Συγκριτική και διεθνής επίλυση διαφορών LLM Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης