University of East Anglia
Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και Δίκαιο Ανταγωνισμού LLM
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 55 αποφοίτους International Commercial and Competition Law LLM κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
55 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £38500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £40000 £28000 - £40000 £31000 - £42000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25018 £24761 £30546
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22509 - £29964 £18767 - £33282 £22522 - £40793

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Δεδομένου ότι ο αριθμός των χωρών με νομοθεσία περί ανταγωνισμού ή αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας αυξήθηκε από 31 σε πάνω από 140 μεταξύ 1985 και 2020, υπάρχει αυξανόμενη ανάγκη για νομικούς ειδικούς σε αυτόν τον συναρπαστικό και συνεχώς διευρυνόμενο τομέα. Ειδικότερα, υπάρχει ανάγκη για άτομα που ασκούν το επάγγελμα σε δικηγορικά γραφεία, εφαρμόζουν την πολιτική στις αρχές ανταγωνισμού και διδάσκουν στα πανεπιστήμια. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να καλύψετε αυτή τη ζήτηση και να προχωρήσετε σε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα.

Σε αυτό το διεπιστημονικό μάθημα στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και Δίκαιο Ανταγωνισμού, θα εξετάσετε τα ζητήματα, τις έννοιες και τις αρχές που διέπουν το ουσιαστικό δίκαιο για τον έλεγχο και την πολιτική ανταγωνισμού. Θα εξερευνήσετε τις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που συνεχίζουν να διαμορφώνουν την ανάπτυξη του δικαίου του ανταγωνισμού και θα ανακαλύψετε το ρόλο που διαδραματίζουν οι νόμοι περί ανταγωνισμού στο πλαίσιο των εμπορικών σχέσεων. Θα μελετήσετε επίσης τον τρόπο με τον οποίο η πολιτική ανταγωνισμού αντιμετωπίζει τις νέες ρυθμιστικές προκλήσεις στις ψηφιακές και παγκοσμιοποιημένες αγορές.

Η Νομική Σχολή του UEA διαθέτει αρκετούς ειδικούς στο δίκαιο του ανταγωνισμού, οι οποίοι είναι όλοι μέλη του Κέντρου Πολιτικής Ανταγωνισμού (CCP), ενός κορυφαίου διεπιστημονικού ερευνητικού κέντρου που εδρεύει στο UEA. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον δικτυακό τόπο του CCP και ακολουθώντας @ccp_uea στο Twitter.

Περί αυτού του μαθήματος

Σπουδάστε στη Νομική Σχολή του UEA και θα ενταχθείτε σε μια Σχολή που διακρίνεται για την αφοσίωσή της στο να προσφέρει πνευματικά ποικίλα, ποικίλα και διεγερτικά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα οποία υποστηρίζονται από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ή ενοτήτων που διδάσκονται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες. Η Σχολή εδρεύει στο Earlham Hall, ένα κτίριο σημαντικής ιστορικής σημασίας, που χτίστηκε το 1642 αλλά ανακαινίστηκε πρόσφατα.

Κάθε χρόνο, υποδεχόμαστε περίπου 100 μεταπτυχιακούς φοιτητές από μια μεγάλη ποικιλία γεωγραφικών και προσωπικών καταβολών, και είναι η ζωντανή και δυναμική κοινότητα που δημιουργούν που ολοκληρώνει την εμπειρία των φοιτητών.

Δίνουμε σημαντική έμφαση στην επιλογή, στην οικοδόμηση της αυτοπεποίθησής σας, στη μεγιστοποίηση της απασχολησιμότητάς σας και στην ανάπτυξη μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων. Πιστεύουμε ότι η διδασκαλία σε μικρές ομάδες σε μεταπτυχιακό επίπεδο είναι σημαντική, και στοχεύουμε να διατηρούμε τα μεγέθη των τάξεων χαμηλά, προσφέροντάς σας ένα απαράμιλλο προσωπικό περιβάλλον διδασκαλίας με πρόσβαση στην ομάδα μας διεθνών ειδικών που προέρχονται από τον ακαδημαϊκό χώρο και την πράξη.

Πιστεύουμε επίσης ότι η πρακτική εμπειρία και η εμπειρία σταδιοδρομίας είναι εξαιρετικά πολύτιμη και έχουμε αναπτύξει ένα πρόγραμμα ευκαιριών ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μεταπτυχιακών φοιτητών μας, συμπεριλαμβανομένων ευκαιριών πρακτικής άσκησης τόσο για φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και από το εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μία από τις 50 θέσεις πρακτικής άσκησης. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε πάνελ επαγγελματικής σταδιοδρομίας, εργαστήρια εμπορικής ευαισθητοποίησης, εικονικές συνεντεύξεις εργασίας και πολλές άλλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τη Νομική Σχολή του UEA και την Υπηρεσία Σταδιοδρομίας.

Οι εργοδότες θεωρούν ότι τα πτυχία Law Masters (LLM) αποτελούν ολοένα και περισσότερο μέσο διάκρισης των υποψηφίων. Οι απόφοιτοί μας έχουν προχωρήσει σε μια ευρεία ποικιλία επιτυχημένων σταδιοδρομιών, από την ιδιωτική πρακτική μέχρι τις κυβερνητικές νομικές υπηρεσίες και τους διεθνείς οργανισμούς, και από τα πανεπιστήμια μέχρι τη βιομηχανία και το εμπόριο.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους International Commercial and Competition Law LLM από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
25% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες μηχανικοί

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας www.uea.ac.uk για περισσότερες πληροφορίες

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

με ελάχιστο βαθμό 6,0 στο γραπτό λόγο και την ομιλία και 5,5 στην ακρόαση και την ανάγνωση.

Διατίθενται υποτροφίες για φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου/ΕΕ και διεθνείς φοιτητές- αυτές χορηγούνται με βάση την ακαδημαϊκή αξία.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Commercial and Competition Law, LLM, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κατάταξη πτυχίου Ηνωμένο Βασίλειο Πτυχίο Bachelor - 22 ή ισοδύναμο.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ Νομική ή συναφές πτυχίο

έξοδα

Δίδακτρα Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και Δίκαιο Ανταγωνισμού LLM

Channel Islands £9975
Αγγλία £9975
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9975
Σκωτία £9975
Ουαλία £9975
Διεθνή £21200

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα μεταβάλλονται σύμφωνα με τις συμβουλές της. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Νομικά

  • #22 
  • #28 
  Νομικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #32 
  • #42 
  Νομικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νομική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of East Anglia
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νομικές σπουδές και πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 5% £21900 £20800 194 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικές και νομικές σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
74% 10% 2% £21900 £20800 183 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομικές σπουδές και φιλοσοφία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 196 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική πολιτική και δίκαιο MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
76% 0% 0% £26500 191 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομικές σπουδές και ισπανικές και λατινοαμερικανικές σπουδές (5 έτη) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 196 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς σχέσεις και νομικές σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 0% £21900 £20800 190 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γερμανικά και νομικές σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 203 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομικές Σπουδές και Ισπανικές και Λατινοαμερικανικές Σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 196 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γαλλικές και νομικές σπουδές (5 έτη) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 192 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομικές σπουδές και ψυχολογία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
96% 1% 3% £21900 £20800 185 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης