University of East Anglia
Γεωφυσική BSc (Hons)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Geophysics BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιστήμες της Γης από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιστήμες της Γης.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
76 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμες της Γης

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμες της Γης στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £24500 £30000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £27000 £19000 - £32000 £22500 - £36000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμες της Γης (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24981 £24496 £28785
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21491 - £29019 £19181 - £30313 £22339 - £36076

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Τι συμβαίνει μέσα σε ένα ηφαίστειο; Πώς μπορούμε να προβλέψουμε τους σεισμούς; Γιατί βιώνουμε ακραία καιρικά φαινόμενα και μπορούμε να τα ελέγξουμε; Πώς μπορούμε να κάνουμε τη μετάβαση σε βιώσιμη και ασφαλή ενέργεια; Με ένα πτυχίο γεωφυσικής στο UEA, θα εξερευνήσετε τη γεωφυσική στο πλαίσιο ολόκληρου του γήινου συστήματος. Θα μελετήσετε τις πολλές διεργασίες της Γης, από τις θάλασσες και τον ουρανό μέχρι το βαθύ εσωτερικό, και θα μάθετε για τον τρόπο με τον οποίο ελέγχουν το περιβάλλον μας. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από ένα σημαντικό εύρος μαθημάτων χάρη στην ποικιλόμορφη τεχνογνωσία μας, με ιδιαίτερη έμφαση στους γεωφυσικούς κινδύνους και στους γεωπόρους για ένα βιώσιμο μέλλον.

Θα αναπτύξετε ποικίλες δεξιότητες στο εξαιρετικά επιθυμητό πτυχίο γεωεπιστημών. Το αντικείμενο μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές διαφορετικές βιομηχανικές, κυβερνητικές και ακαδημαϊκές σταδιοδρομίες. Το UEA είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να το σπουδάσετε - έχουμε παγκόσμια φήμη για την αριστεία στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες.

Περί αυτού του μαθήματος

Αυτό το τριετές μάθημα θα εμπνεύσει μια δια βίου κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της Γης. Θα εξερευνήσετε πώς ολόκληρο το γήινο σύστημα και οι αλληλεπιδράσεις του ελέγχουν το περιβάλλον μας. Θα αναπτύξετε επίσης μια κατανόηση των ζητημάτων που απειλούν το μέλλον μας.

Περίπου το ένα τρίτο του χρόνου σας στο UEA θα αφιερωθεί στη μελέτη μαθηματικών τεχνικών και στην απόκτηση των απαραίτητων δεξιοτήτων για την ανάλυση του φυσικού περιβάλλοντος. Θα αναπτύξετε μια κριτική αντίληψη των θεμάτων που βρίσκονται στα όρια της έρευνας, μαζί με μια ολοκληρωμένη κατανόηση των ερευνητικών μεθόδων και των περιορισμών τους. Θα μάθετε την αυτοκαθοδήγηση και την πρωτοτυπία στην εφαρμογή της γνώσης, την επίλυση προβλημάτων και τη διεξαγωγή έρευνας.

Θα συμμετάσχετε σε σημαντικό αριθμό εργασιών πεδίου σε πολλά διαφορετικά γεωλογικά περιβάλλοντα. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων πεδίου, θα μάθετε να χρησιμοποιείτε μια ποικιλία τεχνολογικού εξοπλισμού και τεχνικών, συμπεριλαμβανομένων σεισμικών και βαρυτικών ερευνών, μαγνητικών και ηλεκτρικών μετρήσεων και ερευνών με ραντάρ διείσδυσης στο έδαφος.

Τα πτυχία γεωφυσικής που προσφέρουμε λειτουργούν από κοινού από τη Σχολή Περιβαλλοντικών Επιστημών και τη Σχολή Μαθηματικών, και σε συνεργασία με τη Σχολή Επιστημών Πληροφορικής, οπότε θα επωφεληθείτε από μια ευρεία επιλογή θεματικής ύλης και θα έχετε την ευκαιρία να εξειδικευτείτε στον τομέα που σας ενδιαφέρει σε προχωρημένο επίπεδο. Μπορείτε να προσαρμόσετε το πτυχίο σας προς τη γεωλογική γεωφυσική, τους γεωκινδύνους, τη μετεωρολογία και την κλιματολογία ή την ωκεανογραφία - ή να σπουδάσετε έναν συνδυασμό όλων αυτών. Μπορείτε επίσης να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε μεγάλα δεδομένα από τεχνικές όπως η τηλεπισκόπηση, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές όπως η μηχανική μάθηση και η τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Όταν αποφοιτήσετε, θα είστε ιδιαίτερα απασχολήσιμοι, με ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων που είναι επιθυμητές από τους εργοδότες. Πολλοί από τους αποφοίτους μας έχουν εργαστεί σε τοπικές και πολυεθνικές εταιρείες σε τομείς όπως η γεωφυσική εξερεύνηση και οι υπηρεσίες, η γεωτεχνική μηχανική, η ανάλυση κινδύνων και η περιβαλλοντική συμβουλευτική.

Αποποίηση ευθυνών

Διαπιστευμένο από τη Geological Society για τη μερική κάλυψη της απαίτησης εμπειρίας για Chartered Geologist.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Geophysics BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο East Anglia

20% Διοικητικά επαγγέλματα
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Επιστήμες της Γης

Απαιτήσεις προσόντων

104 -112 βαθμοί UCAS Παραστατικές τέχνες ή παρόμοιο αντικείμενο. Εάν δεν έχουν σπουδάσει σχετικά θέματα, η προσωπική δήλωση πρέπει να δείχνει ότι έχουν παραστατικό/δραματικό/κωμωδικό/μεσικό υπόβαθρο/εμπειρία.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

IELTS: 6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGeophysics, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Γεωφυσική BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £26100 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #20 
  • #47 
  Γεωγραφία

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #18 
  • #101 
  Γεωγραφία
  QS World Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2023]
  • #27 
  • #176 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Φυσικές Επιστήμες

  • #17 
  • #22 
  Γεωλογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #19 
  • #25 
  Γεωλογία

  [Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #13 
  • #101 
  Γεωλογία
  QS World Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2023]
  • #21 
  • #350 
  Γεωλογία
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Γεωφυσική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γεωφυσική BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
79% 0% 0% £35000 149 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωφυσική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
93% 5% 5% £34800 193 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωφυσική και Μετεωρολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
93% 5% 5% £34800 193 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωφυσική με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
76% 0% 0% £26100 122 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωφυσική BSc (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
91% 10% 0% £40940 164 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωφυσική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
76% 0% 0% £26100 122 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ωκεανός και Γεωφυσική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
72% 10% 5% - 88 Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωλογία (Εφαρμοσμένη Γεωφυσική) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
76% 5% 5% - 111 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωφυσική (Γεωλογία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Liverpool
(University of Liverpool)
- - - - - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωφυσική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Leeds
(University of Leeds)
66% 0% 20% - 166 Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης