University of East Anglia
Πρώιμη Νεότερη Ιστορία MA
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £38500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £40000 £28000 - £40000 £31000 - £42000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25018 £24761 £30546
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22509 - £29964 £18767 - £33282 £22522 - £40793

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Περιλήψεις

Μην μελετάτε απλώς την ιστορία: γράψτε την. Το μεταπτυχιακό μας στην Πρώιμη Νεότερη Ιστορία θα σας εφοδιάσει με τα εργαλεία που χρειάζεστε για να εξετάζετε και να εξετάζετε πρωτογενείς και δευτερογενείς πηγές, έτσι ώστε να αποφοιτήσετε με τις δεξιότητες να αναπτύξετε εκλεπτυσμένη και τεκμηριωμένη πρωτότυπη ιστορική έρευνα.

Το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα εστιάζει στον πολιτισμό, την πολιτική, τη θρησκεία και την κοινωνία της πρώιμης νεωτερικότητας μεταξύ 1500 και 1750. Διδασκόμενοι από τους διακεκριμένους ιστορικούς μας, των οποίων τα σεμινάρια σχετίζονται άμεσα με την έρευνά τους, θα μαθαίνετε στην πρώτη γραμμή της ιστορικής συζήτησης.

Η Σχολή μας διαθέτει μια ζωντανή κοινότητα μεταπτυχιακών φοιτητών, που προσελκύεται από τους εξειδικευμένους ακαδημαϊκούς μας και την ερευνητική μας παραγωγή. Στην πραγματικότητα, διαθέτουμε μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις ιστορικής εμπειρογνωμοσύνης στο Ηνωμένο Βασίλειο, και στο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας του 2021 (REF 2021) η έρευνα του UEA στην Ιστορία αξιολογήθηκε ως τρίτη σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Περί αυτού του μαθήματος

Με επίκεντρο τη Βρετανία, την ηπειρωτική Ευρώπη και τον ατλαντικό κόσμο μεταξύ 1500 και 1750, το ΠΜΣ "Πρώιμη Νεότερη Ιστορία" καλύπτει μια ευρεία ποικιλία θεμάτων, όπως η θρησκεία και η πολιτική, η ιστορία των φύλων, η εξουσία και οι κοινωνικές σχέσεις, οι νοοτροπίες, η προφορικότητα και η κουλτούρα των εντύπων, ζητήματα αυθεντικότητας και πλαστότητας και ο υλικός πολιτισμός.

Το πρόγραμμά μας χαρακτηρίζεται από την ένταση, την αυστηρότητα και τη δημιουργικότητα της μελέτης. Μέσω αυτού, όχι μόνο θα αποκτήσετε μια βαθύτερη και πιο προηγμένη γνώση και κατανόηση της πρώιμης νεότερης ιστορίας, αλλά θα αναπτύξετε και θα βελτιώσετε την κατανόηση των προβλημάτων και των ευκαιριών που θέτουν οι πρωτογενείς πηγές και τα έγγραφα. Θα ανακαλύψετε, επίσης, πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτές τις δεξιότητες στη βιομηχανία πολιτιστικής κληρονομιάς και σε άλλα επαγγελματικά πλαίσια.

Θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε σύνθετες ιστορικές θεωρίες και έννοιες για να ελέγχετε υποθέσεις με βάση λεπτομερή παραδείγματα και μελέτες περιπτώσεων. Θα αποκτήσετε επίσης την ικανότητα να διακρίνετε μεταξύ αντικρουόμενων ερμηνειών και προοπτικών και να συζητάτε τα ευρήματα και να τα κοινοποιείτε με σαφήνεια, τόσο στη συζήτηση όσο και στην εργασία σας. Στο μάθημα της Αγγλικής Παλαιογραφίας, θα μάθετε ακόμη και πώς να αποκρυπτογραφείτε χειρόγραφα του παρελθόντος.

Μέσω των διδακτικών μας ενοτήτων και της δικής σας ανεξάρτητης έρευνας, θα αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να διεξάγετε προηγμένη ανεξάρτητη ιστορική έρευνα, την οποία θα αποδείξετε μέσω της μεταπτυχιακής σας διατριβής. Θα αποφοιτήσετε έτοιμοι να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε διδακτορικό επίπεδο και με ιδιότητες που είναι περιζήτητες στο εργατικό δυναμικό, όπως η επίλυση προβλημάτων, η αυτοπειθαρχία και η διαχείριση του χρόνου, η ικανότητα συνεργασίας με άλλους και οι άριστες προφορικές και γραπτές δεξιότητες.

Αποποίηση ευθυνών

Οι λεπτομέρειες των μαθημάτων ενδέχεται να αλλάξουν. Θα πρέπει πάντα να επιβεβαιώνετε τις λεπτομέρειες στον ιστότοπο του παρόχου: **

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Early Modern History MA από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
25% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες μηχανικοί

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

ελάχιστο 60 στον γραπτό λόγο και την ομιλία και 5,5 στην ακρόαση και την ανάγνωση

Το πανεπιστήμιο προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEarly Modern History, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

UK BA (Hons) 2.1 ή ισοδύναμο στην Ιστορία ή σε συναφές αντικείμενο. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν δείγμα γραπτής εργασίας (στα αγγλικά). Αυτό θα πρέπει να είναι ένα δακτυλογραφημένο δοκίμιο για ένα ιστορικό θέμα, έκτασης 2-3.000 λέξεων, κατά προτίμηση φωτοαντίγραφο μιας αξιολόγησης που έχει βαθμολογηθεί από καθηγητή, συμπληρωμένο με κριτικά σχόλια και ποσοστό ή βαθμό. Το δοκίμιο θα πρέπει να αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο ερώτημα και θα πρέπει να αποδεικνύει την ικανότητα κατασκευής ενός ιστορικού επιχειρήματος, την εξοικείωση με τις συμβάσεις της ακαδημαϊκής συγγραφής και την επάρκεια στην αγγλική γλώσσα. Όλοι οι υποψήφιοι που δεν είναι Βρετανοί υπήκοοι ή/και των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική θα πρέπει να αποδείξουν κατάλληλο επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας. Το επίπεδο αυτό ισοδυναμεί με IELTS 6,5 συνολικά, με ελάχιστο όριο το 5. 5.και στα 4 στοιχεία, αν και δεχόμαστε πολλούς άλλους τύπους προσόντων ή εξετάσεων. Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Υπηρεσίας Συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου για τη θεώρηση Tier 4, θα απαλλάξουμε επίσης από την απαίτηση αγγλικής γλώσσας τους αιτούντες που πληρούν το τεστ καθορισμένης εθνικότητας ή που έχουν ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα σπουδών επιπέδου πτυχίου σε μία από τις χώρες που αναφέρονται στον κατάλογο. Για πλήρη κατάλογο αυτών, καθώς και για τα προσόντα/δοκιμασίες που θα λάβουμε υπόψη μας, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας.

έξοδα

Δίδακτρα Πρώιμη Νεότερη Ιστορία MA

Αγγλία £9500
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9500
Σκωτία £9500
Ουαλία £9500
Διεθνή £19800

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Εάν είστε μεταπτυχιακός φοιτητής σε πρόγραμμα μερικής φοίτησης, παρακαλείσθε να υποθέσετε ότι το τέλος ανέρχεται στο 50% του ισοδύναμου προγράμματος πλήρους φοίτησης ανά έτος, ή το αναλογικό τέλος για

την πιστωτική μονάδα της ενότητας που παρακολουθείτε. Τα δίδακτρα των ενοτήτων υπόκεινται σε σταδιακές αυξήσεις για τα επόμενα έτη σπουδών. Ενημερωθείτε στο πλαίσιο του

γραφείο υποδοχής της σχολής για να μάθετε αν υπάρχει δυνατότητα μερικής απασχόλησης για το μάθημά σας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #14 
  • #16 
  Ιστορία
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #20 
  • #23 
  Ιστορία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #24 
  • #88 
  Ιστορία
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]
  • #22 
  • #151 
  Ιστορία
  QS World Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of East Anglia
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ιστορία της Τέχνης και Νεότερη Ιστορία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 1% 0% £30160 197 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συγκριτική Λογοτεχνία και Σύγχρονη Ιστορία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 1% 0% £30160 201 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονη Ιστορία και Περσικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 0% 0% £30160 210 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μελέτες Μέσης Ανατολής και Σύγχρονη Ιστορία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 0% 0% £30160 210 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονη Ιστορία και Αειφόρος Ανάπτυξη MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 1% 0% £30160 204 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Σύγχρονη Ιστορία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 0% 0% £30160 207 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονη Ιστορία και Ρωσικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 1% 0% £30160 197 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλασικές σπουδές και σύγχρονη ιστορία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 1% 0% £30160 206 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονη Ιστορία και Ισπανικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 5% 0% £30160 201 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γερμανική και Νεότερη Ιστορία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 1% 0% £30160 201 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης