University of East Anglia
Κλιματική Αλλαγή MSc
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 55 αποφοίτους Climate Change MSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
55 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £38500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £40000 £28000 - £40000 £31000 - £42000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25018 £24761 £30546
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22509 - £29964 £18767 - £33282 £22522 - £40793

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Αναπτύξτε τις επιστημονικές σας δεξιότητες και γνώσεις και μάθετε για τις φυσικές επιστήμες και τα κοινωνικά ζητήματα που διέπουν την κλιματική αλλαγή, μέσω ενός ΠΜΣ που δεν ήταν ποτέ πιο απαραίτητο. Η κλιματική αλλαγή που οφείλεται στην ανθρώπινη δραστηριότητα θα μας θέσει μπροστά σε απαιτητικές προκλήσεις τις επόμενες δεκαετίες και για την κατανόηση αυτών των προκλήσεων είναι απαραίτητη μια διεπιστημονική προσέγγιση.

Αυτό το ΠΜΣ στην κλιματική αλλαγή έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει σε βάθος διεπιστημονικές γνώσεις σχετικά με την επιστήμη, την κοινωνία και την πολιτική της κλιματικής αλλαγής. Θα έχετε την ελευθερία να κατευθύνετε τις σπουδές σας ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τον επαγγελματικό σας προορισμό.

Ως απόφοιτος αυτού του μαθήματος, θα έχετε ισχυρές δυνατότητες απασχόλησης σε πολλές σταδιοδρομίες, συμπεριλαμβανομένης της ακαδημαϊκής έρευνας, των συμβουλευτικών επιχειρήσεων, της βιομηχανίας, της χάραξης πολιτικής ή των κυβερνητικών ερευνητικών οργανισμών, σε τομείς από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και την προσαρμογή έως το καθαρό μηδέν και τη βιωσιμότητα.

Περί αυτού του μαθήματος

Με βάση τη Σχολή Περιβαλλοντικών Επιστημών (ENV), αυτό το μάθημα θα σας δώσει μια έγκυρη κατανόηση της κλιματικής αλλαγής - συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης ιστορίας του κλίματος, των σημερινών διακυμάνσεων και της πρόβλεψης του κλίματος. Πολλοί από τους διδάσκοντες του μαθήματος ανήκουν στη Μονάδα Κλιματικής Έρευνας (CRU), η οποία αναγνωρίζεται ευρέως ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα παγκοσμίως που ασχολούνται με τη μελέτη της φυσικής και ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής, καθώς και στο Κέντρο Έρευνας για την Κλιματική Αλλαγή Tyndall, το οποίο παρέχει στοιχεία για τη μετάβαση της κοινωνίας σε ένα βιώσιμο μέλλον χαμηλών εκπομπών άνθρακα και ανθεκτικό στο κλίμα.

Μέσα από διάφορες ενότητες, θα ανακαλύψετε τις βασικές αρχές του μεταβαλλόμενου κλίματος, όπως το ενεργειακό ισοζύγιο της Γης, την παγκόσμια κυκλοφορία της ατμόσφαιρας, το φαινόμενο του θερμοκηπίου και τα αίτια της κλιματικής αλλαγής και μεταβλητότητας. Θα μελετήσετε τα στοιχεία και τα αίτια της κλιματικής αλλαγής κατά τις τελευταίες δύο χιλιετίες μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της ατμοσφαιρικής συσσώρευσης των αερίων του θερμοκηπίου και των συνεπειών της στη συμπεριφορά του γήινου συστήματος.

Θα μελετήσετε τις προβλέψεις των κλιματικών μοντέλων για το μέλλον, από τις μεταβολές της θερμοκρασίας και της στάθμης της θάλασσας σε παγκόσμια κλίμακα μέχρι τα ακραία φαινόμενα, όπως η ξηρασία. Θα μάθετε επίσης για τις ερευνητικές μεθόδους, την προετοιμασία και την ανάλυση δεδομένων, τον τρόπο με τον οποίο ανιχνεύουμε τις ανθρωπογενείς αλλαγές στο κλίμα και τις θεωρητικές ή βασισμένες σε μοντέλα προσεγγίσεις για την πρόβλεψη του κλίματος.

Θα εξετάσετε επίσης την κλιματική αλλαγή από την άποψη της παραγωγής και της χρήσης ενέργειας. Θα μάθετε για τις βασικές σχέσεις μεταξύ της ενέργειας, των ορυκτών καυσίμων και της οικονομίας, αξιοποιώντας ιστορικές αναλύσεις για να κατανοήσετε πώς εξελίχθηκαν τα ενεργειακά συστήματα στο παρελθόν και να εξετάσετε το ρόλο που παίζουν τα σενάρια στη διερεύνηση των ενεργειακών μελλοντικών προοπτικών. Θα κατανοήσετε σε βάθος την πολυπλοκότητα των μεταβαλλόμενων ενεργειακών συστημάτων, επιτρέποντάς σας να ασχοληθείτε κριτικά με τις συζητήσεις γύρω από τις μελλοντικές "ενεργειακές μεταβάσεις", τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσουν η καινοτομία και οι αναδυόμενες τεχνολογίες, καθώς και τις διάφορες προκλήσεις της μετάβασης προς ενεργειακά συστήματα με βάση τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Climate Change MSc από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
25% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες μηχανικοί

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας www.uea.ac.uk για περισσότερες πληροφορίες

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

με τουλάχιστον 6,0 στο γραπτό και προφορικό λόγο και 5,5 στην ακρόαση και την ανάγνωση

Το UEA προσφέρει έναν περιορισμένο αριθμό υποτροφιών για διεθνείς φοιτητές ύψους έως και 50% της αξίας των διδάκτρων- τα βραβεία αυτά βασίζονται στην ακαδημαϊκή αξία.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςClimate Change, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

**Κατάταξη πτυχίου: 2**1 ή ισοδύναμο

Θέματα πτυχίου: Περιβαλλοντικές επιστήμες ή συναφείς κλάδους που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν επιστήμες της γης, γεωγραφία, γεωφυσική, μετεωρολογία, ωκεανογραφία, κλιματική επιστήμη και μηχανική, αλλά και πτυχία που εστιάζουν στη διαχείριση των φυσικών πόρων, τις επιπτώσεις της μηχανικής στο περιβάλλον και την αειφορία.

έξοδα

Δίδακτρα Κλιματική Αλλαγή MSc

Channel Islands £11000
Αγγλία £11000
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £11000
Σκωτία £11000
Ουαλία £11000
Διεθνή £22750

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα μεταβάλλονται σύμφωνα με τις συμβουλές της. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #20 
  • #47 
  Γεωγραφία

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #18 
  • #101 
  Γεωγραφία
  QS World Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2023]
  • #27 
  • #176 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Κλιματική Αλλαγή": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of East Anglia
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γεωγραφικές πληροφορίες και κλιματική αλλαγή MSc Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - £7000 £7350 - Σουόνσι Oncampus μερική απασχόληση
Κλιματική Αλλαγή PgDip Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £13220 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλιματική αλλαγή και παγκόσμια ανάπτυξη MSc Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £21200 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλιματική Αλλαγή MSc Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £22750 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβάλλον και κλιματική αλλαγή MSc Πανεπιστήμιο του Liverpool
(University of Liverpool)
- - - £24150 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική δυναμική και κλιματική αλλαγή MSc Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - £21000 £22050 - Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνία, πολιτική και κλιματική αλλαγή MSc Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - - - Μπρίστολ Oncampus μερική απασχόληση
Επιστήμη και πολιτική της κλιματικής αλλαγής MSc Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - - - Μπρίστολ Oncampus μερική απασχόληση
Χρηματοδότηση και επενδύσεις για την κλιματική αλλαγή MSc Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιωσιμότητα: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών: Κλιματική αλλαγή και μετάβαση σε καθαρές μηδενικές οικονομίες MSc Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - - - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης