University of East Anglia
Οικονομικά των επιχειρήσεων με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 130 αποφοίτους Business Economics with a Placement Year BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Οικονομικά.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
130 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Οικονομικά

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Οικονομικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £33500 £42500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £35000 £26000 - £40500 £31000 - £51000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Οικονομικά (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30101 £31974 £42762
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25019 - £35263 £24892 - £42048 £30343 - £57314

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Το BSc Business Economics παρέχει μια άρτια κατάρτιση στην οικονομική ανάλυση με πρόσθετη εστίαση στις επιχειρηματικές στρατηγικές στη σύγχρονη αγορά. Σε αυτό το πτυχίο, θα ανακαλύψετε πώς οι γνώσεις από τα οικονομικά μπορούν να καθοδηγήσουν τόσο τις εταιρείες όσο και τις ρυθμιστικές αρχές, για να αυξήσουν τα κέρδη και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των καταναλωτών. Θα γίνετε ειδικός στις τεχνικές οικονομικής και χρηματοοικονομικής μοντελοποίησης και στατιστικής ανάλυσης. Θα επωφεληθείτε ιδιαίτερα από τη φήμη και την τεχνογνωσία του UEA στις ειδικότητες της βιομηχανικής οργάνωσης και της πολιτικής ανταγωνισμού. Στο τρίτο έτος σπουδών σας, θα περάσετε εννέα έως 12 μήνες σε μια πρακτική άσκηση πλήρους απασχόλησης, αποκτώντας πολύτιμη εργασιακή εμπειρία και δεξιότητες απασχολησιμότητας σε έναν συναφή τομέα της επιλογής σας.

Περί αυτού του μαθήματος

Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών, θα συνδυάσετε μια ολοκληρωμένη κατάρτιση στα οικονομικά με έμφαση στο περιβάλλον της αγοράς και στη στρατηγική των επιχειρήσεων. Εκτός από τις βασικές σπουδές στη μικροοικονομία, τη μακροοικονομία, την οικονομική μοντελοποίηση και τη στατιστική, θα αποκτήσετε επίσης εξειδικευμένες γνώσεις στα οικονομικά της εταιρικής χρηματοδότησης και στη βιομηχανική οργάνωση. Είναι επίσης πιθανό να επιλέξετε μαθήματα που διερευνούν τομείς όπως τα οικονομικά της εργασίας ή ο ανταγωνισμός στην ψηφιακή εποχή. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να εξερευνήσετε άλλες επιχειρηματικές εφαρμογές των οικονομικών, όπως οι επιχειρήσεις και τα οικονομικά του αθλητισμού, ή να διευρύνετε τις γνώσεις σας στα οικονομικά γενικά, επιλέγοντας από την πλήρη σειρά των προσφερόμενων μαθημάτων.

Συνδυάζοντας το μάθημά σας με ένα έτος πρακτικής άσκησης, συνήθως θα περάσετε εννέα έως 12 μήνες του τρίτου έτους σας σε ένα έτος πρακτικής άσκησης πλήρους απασχόλησης. Παρόλο που θα πρέπει να εξασφαλίσετε μόνοι σας την πρακτική σας άσκηση, το εξειδικευμένο προσωπικό της Σχολής και της Υπηρεσίας Σταδιοδρομίας θα σας υποστηρίξει και θα σας βοηθήσει καθ' όλη τη διαδικασία αναζήτησης, υποβολής αιτήσεων και τελικά κατάκτησης μιας θέσης. Επιπλέον, θα σας παρέχεται υποστήριξη κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας άσκησης και όταν επιστρέψετε για να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας στο τέταρτο (τελευταίο) έτος.

Θα λάβετε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και καθοδήγηση μέσω μιας ειδικής ενότητας που ονομάζεται STEPS (δεξιότητες, κατάρτιση, απασχολησιμότητα, εξέλιξη και υποστήριξη), η οποία θα λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, καθώς και μέσω του ακαδημαϊκού σας συμβούλου. Μια πανεπιστημιακή ομάδα βελτίωσης της μάθησης είναι επίσης στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με τα μαθηματικά, τη συγγραφή, την κριτική σκέψη, την αναθεώρηση και τις δεξιότητες διαχείρισης χρόνου.

Η απασχολησιμότητα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της δομής του προγράμματος σπουδών μας. Η διδασκαλία και η αξιολόγησή μας σας παρέχουν ένα πρόγραμμα σπουδών που αναπτύσσει και ενισχύει τις σχετικές με την απασχολησιμότητα δεξιότητες και χαρακτηριστικά σας. Η διδακτέα ύλη του μαθήματος είναι πλούσια σε παραδείγματα από τον πραγματικό κόσμο και με ευκαιρίες για να βιώσετε τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται το αντικείμενο και οι μέθοδοί του. Οι προσκεκλημένες διαλέξεις από πτυχιούχους εργοδότες συμβάλλουν επίσης στο περιεχόμενο ορισμένων ενοτήτων μας. Για να αναπτύξετε και να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο την απασχολησιμότητά σας, η ομάδα μας για την απασχολησιμότητα διοργανώνει μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων, όπως: εβδομαδιαία εργαστήρια απασχολησιμότητας, εκδηλώσεις δικτύωσης και αποφοίτων, κατ' ιδίαν συναντήσεις με κορυφαίους επαγγελματίες, καθοδήγηση και κατάρτιση σε θέματα εργασίας, εθνικοί διαγωνισμοί, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και συμβουλευτικής, καθοδήγηση από πρώην αποφοίτους, μεταξύ πολλών άλλων.

Η Οικονομική Εταιρεία που διοικείται από τους φοιτητές είναι το ιδανικό μέρος για να δικτυωθείτε και να συναναστραφείτε με τους συμφοιτητές σας, ενώ η Επιτροπή Διασύνδεσης Προσωπικού-Φοιτητών σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε λόγο στη μελλοντική κατεύθυνση και την καθημερινή λειτουργία της σχολής. Οι Οικονομικές Εκδόσεις του Norwich (ένας συνδυασμός περιοδικού και Podcast που διευθύνεται από φοιτητές) και το ECO Blog είναι τα μέσα όπου μπορείτε να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας για αυτό που σπουδάζετε.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Business Economics with a Placement Year BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
15% Επαγγελματίες πληροφορικής
15%
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
0% Επαγγελματίες μηχανικοί
0% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: D3 στα Μαθηματικά D3 στη Φυσική

Δεχόμαστε βαθμό διάκρισης σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα: - Σχεδιασμός, τοπογράφηση και προγραμματισμός για κατασκευές - Ψηφιακή παραγωγή, σχεδιασμός και ανάπτυξη - Εκπαίδευση και φροντίδα παιδιών - Μηχανική κτιριακών υπηρεσιών για κατασκευές - Επιτόπιες κατασκευές - Ψηφιακές επιχειρηματικές υπηρεσίες - Ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης - Υγεία - Επιστήμη Υγείας - Επιστήμη

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

IELTS: 6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBusiness Economics with a Placement Year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Οικονομικά των επιχειρήσεων με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £20600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #15 
  • #20 
  Οικονομικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #24 
  • #33 
  Οικονομικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #27 
  • #201 
  Οικονομικά

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #33 
  • #201 
  Οικονομικά
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Οικονομικά των Επιχειρήσεων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Business Economics BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £16150 £17000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Economics BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £16520 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά και Οικονομικά των Επιχειρήσεων BSc Econ (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £21000 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και χρηματοοικονομικά των επιχειρήσεων (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £24000 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά των επιχειρήσεων (με έτος πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
100% 5% 5% £15400 127 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και χρηματοοικονομικά των επιχειρήσεων BSc (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £24000 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά και Οικονομικά των Επιχειρήσεων με ένα έτος στις επιχειρήσεις BSc Econ (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £21000 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Economics BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £20800 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις τροφίμων και μάρκετινγκ BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά των επιχειρήσεων με μάρκετινγκ BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
68% 10% 10% £20900 174 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης