University of Derby
Μηχανική παραγωγής και μεταποίησης (Top Up) BEng
University of Derby - Πανεπιστήμιο του Derby

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Manufacturing and Production Engineering (Top Up) BEng στο Πανεπιστήμιο του Derby για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
87 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22500 £18500 £21500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19500 - £24000 £14500 - £23000 £15500 - £28000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22910 £20830 £24369
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19839 - £26189 £16042 - £26488 £18552 - £31827

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το πρόγραμμα top-up επιδιώκει να επιτύχει μια δίκαιη ισορροπία μεταξύ των ακαδημαϊκών τεχνολογικών πτυχών, των πρακτικών εφαρμογών και των μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα της μηχανικής κατασκευής ή της παραγωγής. Τέτοιου είδους γνώσεις και δέσμη δεξιοτήτων απαιτούνται από τους εργοδότες και τους επαγγελματικούς φορείς για έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα της αγοράς.

 • ΒΑΣΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΜΑΘΉΜΑΤΟΣ
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Το πτυχίο είναι διαπιστευμένο από το Institution of Mechanical Engineers (IMechE). Με την ολοκλήρωσή του, θα έχετε εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις για την εγγραφή σας ως Incorporated Engineer (IEng) και θα έχετε εκπληρώσει μέρος των απαιτήσεων για την ιδιότητα του Chartered Engineer.
 • ΥΠΟΔΟΜΕΣ: Θα έχετε πρόσβαση σε εξαιρετικά εργαστήρια και εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών σας σε αυτό το πτυχίο. Οι χώροι περιλαμβάνουν το εργαστήριο προσθετικής κατασκευής με διάφορες τεχνολογίες τρισδιάστατης εκτύπωσης, την περιοχή αεροσήραγγας και θερμοδυναμικής που περιλαμβάνει έναν κινητήρα τζετ και έναν δοκιμαστικό κινητήρα, καθώς και το μηχανολογικό εργαστήριο με παραδοσιακούς τόρνους και φρέζες, μαζί με πιο σύγχρονο εξοπλισμό CNC
 • ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙΜΟΤΗΤΑ: Θα αποκτήσετε βασικές δεξιότητες απασχολησιμότητας, όπως πρακτικές δεξιότητες, επίλυση προβλημάτων, ευαισθητοποίηση σε τρέχοντα και αναπτυσσόμενα θέματα μηχανικής και στρατηγικής, μαζί με μεταβιβάσιμες δεξιότητες, όπως δεξιότητες παρουσίασης, ομαδική εργασία και τεχνική/διοικητική γραφή.
 • ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: Μαθαίνετε από την ομάδα εμπειρογνωμόνων του ακαδημαϊκού μας προσωπικού που έχουν εκτεταμένη βιομηχανική εμπειρία στη μηχανική.
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Θα έχετε έναν προσωπικό ακαδημαϊκό καθηγητή που θα σας υποστηρίζει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις σπουδές σας και να νιώσετε αυτοπεποίθηση στο να εργαστείτε για την επίτευξη των στόχων σας
 • ΤΙ ΘΑ ΚΑΛΎΨΕΤΕ

Το μάθημα αυτό σας εφοδιάζει με το ευρύ φάσμα θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων που είναι απαραίτητες για τον σύγχρονο μηχανικό παραγωγής. Θα καλύψετε τομείς όπως ο αυτοματισμός και ο έλεγχος της παραγωγής, η προηγμένη τεχνολογία και τα συστήματα παραγωγής, η διοίκηση επιχειρήσεων και η βιομηχανική μηχανική.

 • ΠΏΣ ΘΑ ΜΆΘΕΤΕ

Υπάρχει ένα μείγμα διαλέξεων, ερευνητικών έργων, σεμιναρίων και εργαστηρίων, καθώς και βιομηχανικών επισκέψεων και προσκεκλημένων διαλέξεων από το Institution of Mechanical Engineers (IMechE). Θα αξιολογηθείτε με διάφορες μεθόδους, όπως εξετάσεις, εργασίες, εργασίες, μελέτες περιπτώσεων, προφορικές και γραφικές παρουσιάσεις και ομαδικά συνεργατικά σχέδια.

 • Η ΚΑΡΙΈΡΑ ΣΑΣ

Οι σημερινοί ρόλοι στις μεταποιητικές βιομηχανίες είναι εξαιρετικά τεχνολογικά απαιτητικοί με συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς αλλαγής και ανάπτυξης, ενώ πολλές από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες λειτουργούν πλέον σε παγκόσμια κλίμακα. Οι πτυχιούχοι πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που θέτει η συνεχής αναζήτηση βελτίωσης και ο αμείλικτος ρυθμός ανάπτυξης που χαρακτηρίζουν αυτές τις βιομηχανίες. Η ανάπτυξη των σπουδών διοίκησης καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική σας διαδικασία. Για να διευρύνετε τη μάθησή σας, θα μπορούσατε να σπουδάσετε το MSc Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Παραγωγής.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Marketing (CIM) με σκοπό την απόκτηση τίτλων CIM μέσω του Graduate Gateway.

Διαπιστευμένο από το Chartered Management Institute (CMI).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Manufacturing and Production Engineering (Top Up) BEng από Πανεπιστήμιο του Derby

45% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
15% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Επαγγέλματα σχεδιασμού
5% Επαγγέλματα πωλήσεων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

You need to have an HND or Foundation degree in a relevant subject. When you apply, please send us a transcript of the modules you have already studied so that we can make sure that the HND or foundation degree is compatible with the top-up programme

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Σχετικό πτυχίο HND ή βασικό πτυχίο στους τομείς της Διοίκησης Μάρκετινγκ, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, των Οικονομικών και των Επιχειρήσεων, με 240 πιστωτικές μονάδες.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςManufacturing and Production Engineering (Top Up), BEng, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μηχανική παραγωγής και μεταποίησης (Top Up) BEng

EU £14900 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £14900 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Derby στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Derby

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Derby

Το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται στο Allestree, μια προαστιακή ζώνη του ίδιου του Ντέρμπι, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημοφιλές πάρκο Markeaton, όπου πολλοί φοιτητές απολαμβάνουν να πηγαίνουν για βόλτα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Λίστα με 218 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Derby - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Derby

προπτυχιακοί φοιτητές:
13155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2515
:
15670
 • A place called home: Living with the University of Derby
 • Derby Uni Vlogger - Tamzin Lena- 10 reasons feedback is important
 • Tamzin's favourite places to visit in Derby city
 • What inspired me to study Zoology/Biology
 • University of Derby - You all make a difference
 • Tyra Tucker - International Relations and Diplomacy Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Κατασκευαστική μηχανική, συμπεριλαμβανομένου ενός βιομηχανικού έτους BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κατασκευαστική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Παραγωγής BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £20200 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική Παραγωγής με Διοίκηση BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
79% 4% 6% £26700 205 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Παραγωγής με έτος θεμελίωσης BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
67% 5% 25% £13500 132 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κατασκευαστική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Central Lancashire
(University of Central Lancashire)
- - - - - Πρέστον, Λανκασάιρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική παραγωγής και μεταποίησης (Top Up) BEng Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Παραγωγής (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) (3 χρόνια) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £2060 - Πόρτσμουθ Online μερική απασχόληση
Μηχανολόγος μηχανικός και μηχανικός παραγωγής (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) (Top-up) (2 έτη) BEngTec (Hons) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £3080 - Πόρτσμουθ Online μερική απασχόληση
Μηχανολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Παραγωγής (Top Up) BEng Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης