University of Derby
Διαγνωστική ακτινογραφία BSc (Hons)
University of Derby - Πανεπιστήμιο του Derby

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 35 αποφοίτους Diagnostic Radiography BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με ιατρική τεχνολογία από το Πανεπιστήμιο του Derby για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με ιατρική τεχνολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
53 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων ιατρική τεχνολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : ιατρική τεχνολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £27500 £34000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £24000 - £30500 £28000 - £37000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε ιατρική τεχνολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26010 £28146 £31616
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24987 - £27566 £23994 - £32951 £25927 - £37918

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Με την εξαιρετική φήμη του για την ποιότητα της διδασκαλίας, την ικανοποίηση των σπουδαστών και την επιτυχία στην απασχόληση, αυτό το πρόγραμμα σπουδών είναι η διαδρομή σας προς μια ικανοποιητική καριέρα στη διαγνωστική ακτινογραφία. Σας εξοπλίζει με όλες τις δεξιότητες, την πρακτική εμπειρία και την τεχνική τεχνογνωσία που χρειάζεστε για να γίνετε ένας σίγουρος και εξειδικευμένος επαγγελματίας.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

Η ακτινογραφία είναι μια συναρπαστική, προκλητική και ικανοποιητική σταδιοδρομία με ευκαιρίες για διεπαγγελματική συνεργασία με διάφορες κλινικές ομάδες. Θα κάνετε τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων και θα συμβάλλετε στην παροχή άριστης φροντίδας στους ασθενείς με τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητές σας.

Είναι αυτό το μάθημα για εσάς;

Το μάθημα αυτό απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να γίνουν διαγνωστικοί ακτινολόγοι, οι οποίοι εργάζονται σε διάφορα περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης. Οι ακτινολόγοι πραγματοποιούν ακτινογραφίες, αξονικές τομογραφίες, μαγνητικές τομογραφίες και υπερήχους, καθώς και μια σειρά άλλων απεικονιστικών μεθόδων για να βοηθήσουν στη διάγνωση και τη θεραπεία των ασθενών.

Πώς θα μάθετε

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν μια ειδικά κατασκευασμένη σουίτα διαγνωστικής απεικόνισης με τα πιο σύγχρονα συστήματα ακτινογραφίας, ακτινογραφίας, υπερήχων και πυκνομετρίας οστών. Επιπλέον, θα κάνετε χρήση της καθηλωτικής μας σουίτας που προσφέρει επίσης ένα προσομοιωμένο περιβάλλον για να εξασκήσετε τις δεξιότητές σας σε ένα ρεαλιστικό περιβάλλον. Θα διδάσκεστε από μια εξειδικευμένη ομάδα διδασκόντων, οι οποίοι είναι όλοι πτυχιούχοι ακτινολόγοι και εγγεγραμμένοι στο HCPC, και πολλοί από τους οποίους ασχολούνται επίσης με έρευνα διδακτορικού επιπέδου.

Ευκαιρίες και εμπειρίες

Οι κλινικές ασκήσεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των σπουδών σας. Θα τοποθετηθείτε σε μια από τις πόλεις των East Midlands, με τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης να αυξάνεται σε κάθε φάση του προγράμματος. Περίπου ο μισός χρόνος σας δαπανάται για κλινική πρακτική άσκηση σε διαφορετικά περιβάλλοντα, ώστε να έχετε μια εικόνα του διαφορετικού φόρτου εργασίας, των πρακτικών και των ρόλων που θα συναντήσετε στην ακτινογραφία.

Επαγγελματικά διαπιστευμένο

Προετοιμαστείτε για τη σταδιοδρομία σας σε ένα πρόγραμμα σπουδών εγκεκριμένο από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας, ώστε να μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για εγγραφή σε αυτό ως διαγνωστικός ακτινολόγος μετά την αποφοίτησή σας, εφόσον πληροίτε τις απαιτήσεις του HCPC.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Όταν αποφοιτήσετε, θα είστε σε θέση να υποβάλετε αίτηση για εγγραφή στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας του Ηνωμένου Βασιλείου ως διαγνωστικός ακτινολόγος, εφόσον πληροίτε τις απαιτήσεις του HCPC, πλήρως προετοιμασμένοι να εργαστείτε στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα της ιατρικής απεικόνισης. Πολλοί απόφοιτοι συνεχίζουν να εξασφαλίζουν θέσεις εργασίας στα νοσοκομεία της πρακτικής τους άσκησης, ενώ άλλοι εξασφαλίζουν ρόλους σε διάφορα περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης. Θα αναπτύξετε επίσης ηγετικές ικανότητες σε αυτόν τον κύκλο σπουδών, ώστε να προετοιμαστείτε για πιο ανώτερους ρόλους καθώς η καριέρα σας εξελίσσεται.

Εγκρίθηκε από το Society and College of Radiographers (SCoR).

Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) με σκοπό την παροχή επιλεξιμότητας για την υποβολή αίτησης εγγραφής στο HCPC ως ακτινολόγος.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Diagnostic Radiography BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Derby

100% Επαγγέλματα πωλήσεων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

We encourage you to outline all your qualifications and achievements in your application to provide us a full picture. Your offer will typically be based on your predicted and/or achieved grades from full level 3 qualifications or above e.g. A levels, BTEC Ext Diploma, Access to HE, etc. Any subject specifics are outlined below in the Further Information section, and these specifics are applicable across all equivalent qualifications. A strong application/performance and appropriate experience will be taken into account where typical criteria is not met.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για ιατρική τεχνολογία

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDiagnostic Radiography, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διαγνωστική ακτινογραφία BSc (Hons)

EU £14900 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £14900 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Derby στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Derby

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Derby

Το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται στο Allestree, μια προαστιακή ζώνη του ίδιου του Ντέρμπι, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημοφιλές πάρκο Markeaton, όπου πολλοί φοιτητές απολαμβάνουν να πηγαίνουν για βόλτα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Λίστα με 218 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Derby - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Derby

προπτυχιακοί φοιτητές:
13155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2515
:
15670
 • A place called home: Living with the University of Derby
 • Derby Uni Vlogger - Tamzin Lena- 10 reasons feedback is important
 • Tamzin's favourite places to visit in Derby city
 • What inspired me to study Zoology/Biology
 • University of Derby - You all make a difference
 • Tyra Tucker - International Relations and Diplomacy Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαγνωστική ακτινογραφία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
72% 0% 2% £15000 134 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαγνωστική ακτινογραφία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Suffolk
(University of Suffolk)
64% 0% 4% £17162 106 Ίπσουιτς (Ίπσγουιτς) Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαγνωστική ακτινογραφία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
53% 5% 5% £14900 138 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαγνωστική ακτινογραφία με βάση την υπερηχογραφία BSc Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
79% 6% 0% £13000 119 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαγνωστική ακτινογραφία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church
(Canterbury Christ Church University)
67% 0% 9% £14500 145 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαγνωστική ακτινογραφία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
62% 2% 2% £22180 158 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαγνωστική απεικόνιση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
86% 2% 3% £14500 £15200 205 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική απεικόνιση (διαγνωστική ακτινογραφία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
61% 0% 7% £29700 145 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαγνωστική ακτινογραφία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
55% 0% 15% £15000 £15450 151 Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαγνωστική ακτινογραφία με ολοκληρωμένο έτος ίδρυσης BSc Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
79% 6% 0% £13000 119 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης