University of Chester
Καλλιτεχνική θεραπεία MA
University of Chester - Πανεπιστήμιο του Chester

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το εγκεκριμένο από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) μάθημα Art Therapy θα σας επιτρέψει, με την ολοκλήρωσή του, να ασκήσετε το επάγγελμα του Art Therapist/ Art Psychotherapist και στοχεύει να σας επιτρέψει να αποκτήσετε το υψηλότερο επίπεδο γνώσεων, δεξιοτήτων και συμπεριφοράς που θα σας καθιερώσει στην πρωτοπορία της art therapy μέσα σε ένα σύγχρονο περιβάλλον.

Γιατί να σπουδάσετε Art Therapy μαζί μας;

Η χρήση της θεραπείας τέχνης αναγνωρίζεται ευρέως ως ένας κλάδος που επιτρέπει την έκφραση, πέρα από τις λέξεις, σε διάφορα περιβάλλοντα και προάγει την ψυχολογική και συναισθηματική ευημερία. Το μάθημά μας είναι κατάλληλο για όσους εργάζονται σε χώρους υγείας, εκπαίδευσης, συμβουλευτικής, κοινότητας και κοινωνικής φροντίδας, καθώς και για την προώθηση της ατομικής προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Οι ψυχοθεραπευτές τέχνης εργάζονται με ένα ευρύ φάσμα ασθενών και κλινικών πλαισίων. Εργάζονται με παιδιά, εφήβους, άτομα με ψυχικές ασθένειες, άτομα με μαθησιακές δυσκολίες, ηλικιωμένους και άτομα που έχουν βιώσει τραύματα - σε εγκληματολογικά και κοινοτικά περιβάλλοντα.

Πώς θα διδαχθώ;

Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία στρατηγικών διδασκαλίας, όπως διαλέξεις, βιωματικές συνεδρίες καλλιτεχνικής δημιουργίας, εργασία σε μικρές ομάδες και διδασκαλία με βάση σενάρια.

Οι περισσότερες ενότητες διαρκούν 15 εβδομάδες με έως και 40 ώρες επαφής ανά ενότητα. Θα πρέπει επίσης να αναλάβετε κατά προσέγγιση τουλάχιστον επτά ώρες αυτοδιδασκαλίας ανά εβδομάδα, ανά ενότητα.

Χρησιμοποιείται μια ποικιλία μεθόδων αξιολόγησης, όπως γραπτές εργασίες, παρουσιάσεις σεμιναρίων, οπτικά ημερολόγια, αρχεία πρακτικής άσκησης και σχόλια αναστοχασμού.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςArt Therapy, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Αγγλοι/Ευρωπαίοι υποψήφιοι: Ωριμότητα προσωπικότητας και αυτογνωσίας συμβατή με την εκπαίδευση ως θεραπευτής. Προπτυχιακός τίτλος σπουδών στην τέχνη και τον σχεδιασμό ή άλλο συναφές αντικείμενο. Ένα χαρτοφυλάκιο πρόσφατων έργων τέχνης (κατά τη συνέντευξη). Ο φάκελος θα πρέπει να καταδεικνύει την εξερεύνηση του εαυτού του υποψηφίου μέσω της διαδικασίας καλλιτεχνικής δημιουργίας. Τουλάχιστον ετήσια εμπειρία εργασίας σε περιβάλλον φροντίδας με πελάτες σχετικούς με το μάθημα. Αυτή μπορεί να είναι αμειβόμενη ή εθελοντική εργασία. Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας Επίπεδο 7. Οι σπουδαστές θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε προσωπική θεραπεία κατά τη διάρκεια του μαθήματος, η οποία χρηματοδοτείται από τους ίδιους.

**Διεθνείς υποψήφιοι: Δείτε την ιστοσελίδα των παρόχων**

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Chester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Chester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Chester

Το Πανεπιστήμιο του Τσέστερ, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, είναι ένα πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Τσέστερ. Το πανεπιστήμιο είναι επίσημα συνδεδεμένο με τη χριστιανική πίστη, αλλά ξεκαθαρίζει στη δήλωση αποστολής του ότι στο πανεπιστήμιό του είναι ευπρόσδεκτοι φοιτητές όλων των θρησκειών ή και καθόλου θρησκείας. Το Τσέστερ λειτουργεί από έξι συνολικά πανεπιστημιουπόλεις, πέντε από τις οποίες βρίσκονται στο Τσέστερ, η άλλη στο Γουόρινγκτον, με το κεντρικό κτίριο της πανεπιστημιούπολης να είναι γνωστό ως Parkgate Road Campus.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Chester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Chester

προπτυχιακοί φοιτητές:
8005
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3300
:
11305
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Ψυχοθεραπεία Τέχνης": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life - University of Chester
  • Meet Our Students
  • Settling in at the University of Chester
  • Sport: meet the students
  • A City for Students: Behind the Photoshoot
  • Business and Management: meet the students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Καλλιτεχνική Θεραπεία MA Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχοθεραπεία τέχνης MA Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- - - - - - Oncampus μερική απασχόληση
Καλλιτεχνική θεραπεία MA Πανεπιστήμιο του Chester
(University of Chester)
- - - - - Τσέστερ Oncampus μερική απασχόληση