University of Chester
Συμπεριφορά και βιολογία των ζώων BSc (Hons)
University of Chester - Πανεπιστήμιο του Chester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 15 αποφοίτους Animal Behaviour and Biology BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με βιολογία (μη ειδική) από το Πανεπιστήμιο του Chester για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με βιολογία (μη ειδική).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
62 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων βιολογία (μη ειδική)

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : βιολογία (μη ειδική) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £21000 £21500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £23000 £14500 - £23500 £18500 - £25500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε βιολογία (μη ειδική) (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23657 £20713 £24244
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20108 - £26684 £15903 - £25534 £19132 - £31083

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πτυχίο Combined Honours στο Τσέστερ σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσετε δύο μαθήματα. Θα αφιερώσετε αρκετά ίσο χρόνο στη μελέτη κάθε θεματικής περιοχής, με πιθανές ευκαιρίες να δηλώσετε μια κύρια - δευτερεύουσα κατεύθυνση προς το τέλος των σπουδών σας.

Συμπεριφορά των ζώων

Εξερευνήστε τη συναρπαστική επιστήμη της συμπεριφοράς των ζώων, εστιάζοντας στα ζώα στα φυσικά τους ενδιαιτήματα, συμπεριλαμβανομένων των οικολογικών συνθηκών, της διατήρησης και της ευζωίας.

Αναπτύξτε ζωτικές δεξιότητες που επιθυμεί ο εργοδότης, ενώ παράλληλα μελετάτε τον πάντα ενδιαφέροντα τομέα της συμπεριφοράς των ζώων. Με έμφαση στα άγρια ζώα που ζουν ελεύθερα, θα παρακολουθήσετε ένα επιστημονικά προσανατολισμένο πρόγραμμα σπουδών που αναπτύσσει τις θεμελιώδεις δεξιότητες και γνώσεις σας και στη συνέχεια τις χρησιμοποιεί σε πρωτοποριακά εφαρμοσμένα πλαίσια, όπως η διατήρηση και η επιστήμη της ευζωίας.

Αν και η έμφαση δίνεται κυρίως στα άγρια ζώα, μπορείτε να μελετήσετε τη συμπεριφορά σε πιο ελεγχόμενα περιβάλλοντα: π.χ. τον καθορισμό της βέλτιστης εκτροφής και της αναπαραγωγής για τη διατήρηση των απειλούμενων ζώων σε ζωολογικούς κήπους, τις βέλτιστες πρακτικές για την καλή διαβίωση των ζώων συντροφιάς και τη διαχείριση των αγροτικών ζώων. Το προσωπικό μας έχει πραγματικό ενθουσιασμό για το αντικείμενό του και φέρνει μεγάλη τεχνογνωσία από τα ερευνητικά του πεδία.

Το μάθημα αυτό έχει γερές ρίζες στις βιολογικές επιστήμες και υιοθετεί μια αυστηρή επιστημονική προσέγγιση στη μελέτη της συμπεριφοράς των ζώων. Εκτός από τη διερεύνηση της συμπεριφοράς των χαρισματικών ζώων, αγκαλιάζουμε ένα ευρύ ταξινομικό φάσμα ειδών και δίνουμε μεγάλη έμφαση σε ορισμένες από τις ομάδες που δεν έχουν δοθεί τόσο μεγάλη έμφαση αλλού, όπως τα αμφίβια και τα ασπόνδυλα. Αυτές οι ομάδες έχουν πραγματικά ενδιαφέρουσα συμπεριφορά από μόνες τους, αλλά αποτελούν επίσης κρίσιμο μέρος των εύκρατων και τροπικών οικοσυστημάτων - η κατανόηση της συμπεριφοράς τους είναι ζωτικής σημασίας για την ευρύτερη διατήρηση των οικοτόπων.

Βιολογία

Αποκτήστε πρακτική εμπειρία σε τομείς που βρίσκονται στην αιχμή της γνώσης σε αυτό το δυναμικό πτυχίο Βιολογίας.

Το μάθημά μας Βιολογία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και μοναδικές εμπειρίες χάρη στους δεσμούς με τον ζωολογικό κήπο του Τσέστερ και άλλα κορυφαία ινστιτούτα, βιομηχανίες και φιλανθρωπικά ιδρύματα. Συμπληρώνουμε τη μάθηση στην τάξη με ευκαιρίες για πρακτική άσκηση ή εργασία πεδίου, ενώ υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για συμμετοχή σε συναρπαστική εργαστηριακή έρευνα.

Το μάθημα αυτό εισάγει μια ποικιλία θεμάτων σε όλο το πεδίο της σύγχρονης βιολογίας και τονίζει ότι πρόκειται για μια επιστήμη που βασίζεται σταθερά στην παρατήρηση και τον πειραματισμό. Θα σας ενθαρρύνουμε να γίνετε μέλος σχετικών, επαγγελματικών εταιρειών, όπως μέλος της Βασιλικής Εταιρείας Βιολογίας, και να συμμετέχετε σε οργανωμένες εκδηλώσεις.

Αναλαμβάνουμε ποικίλες ερευνητικές δραστηριότητες που εξασφαλίζουν την ενθουσιώδη παροχή σύγχρονου περιεχομένου. Αυτές περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου απειλούμενων ειδών με τη χρήση τεχνικών που βασίζονται στο DNA, τη βελτίωση της κατανόησης των διαδικασιών ασθενειών, τη βιολογία του καρκίνου, τη μικροβιολογία, τη συμπεριφορά των ζώων και τη βιολογία διατήρησης.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Animal Behaviour and Biology BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Chester

15% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Νομικοί επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Για τη συμπεριφορά των ζώων, η αξιολόγηση είναι πολύ διαφορετική. Κατά τη διάρκεια του πτυχίου κατανέμεται περίπου 50/50 σε εργασίες και εξετάσεις. Οι εργασίες μαθημάτων περιλαμβάνουν δοκίμια, εργαστηριακές εκθέσεις, εκθέσεις εκδρομών, αφίσες και παρουσιάσεις. Οι εξετάσεις περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και ερωτήσεις τύπου έκθεσης. Για τη Βιολογία, η αξιολόγηση αποτελείται από εργασίες και εξετάσεις στο τέλος της ενότητας (συνήθως 50:50 σε μια ενότητα). Οι εργασίες μαθημάτων μπορεί να περιλαμβάνουν πρακτικές εκθέσεις, εργασίες πεδίου, εκτεταμένες εκθέσεις, παρουσιάσεις, αναρτημένες ανακοινώσεις ή σεμινάρια.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για βιολογία (μη ειδική)

Απαιτήσεις προσόντων

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAnimal Behaviour and Biology, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Συμπεριφορά και βιολογία των ζώων BSc (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Το Πανεπιστήμιο μπορεί να αυξήσει αυτά τα δίδακτρα στην αρχή κάθε επόμενου έτους των σπουδών σας σύμφωνα με τον πληθωρισμό που επικρατεί εκείνη τη στιγμή, όπως μετράται από το Δείκτη Λιανικών Τιμών. Αυτά τα επίπεδα και οι αυξήσεις των διδάκτρων υπόκεινται σε τυχόν απαραίτητες κυβερνητικές και άλλες κανονιστικές εγκρίσεις.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Chester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Chester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Chester

Το Πανεπιστήμιο του Τσέστερ, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, είναι ένα πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Τσέστερ. Το πανεπιστήμιο είναι επίσημα συνδεδεμένο με τη χριστιανική πίστη, αλλά ξεκαθαρίζει στη δήλωση αποστολής του ότι στο πανεπιστήμιό του είναι ευπρόσδεκτοι φοιτητές όλων των θρησκειών ή και καθόλου θρησκείας. Το Τσέστερ λειτουργεί από έξι συνολικά πανεπιστημιουπόλεις, πέντε από τις οποίες βρίσκονται στο Τσέστερ, η άλλη στο Γουόρινγκτον, με το κεντρικό κτίριο της πανεπιστημιούπολης να είναι γνωστό ως Parkgate Road Campus.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Chester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Chester

προπτυχιακοί φοιτητές:
8005
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3300
:
11305
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Συμπεριφορά των Ζώων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life - University of Chester
 • A City for Students: Behind the Photoshoot
 • Business and Management: meet the students
 • Meet Our Students
 • Settling in at the University of Chester
 • Sport: meet the students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Συμπεριφορά και ευημερία των ζώων (κλινική) (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
- 0% 1% £13250 139 Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £29700 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά και ευημερία των ζώων (μόνο για προχωρημένους) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
70% 10% 15% £16600 148 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική νοσηλευτική με συμπεριφορά ζώων συντροφιάς (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
- - - £13250 - Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική νοσηλευτική και συμπεριφορά ζώων συντροφιάς BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £29300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία με συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης