University of Bradford
Μηχανική λογισμικού (με έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons)
University of Bradford - Πανεπιστήμιο του Bradford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 60 αποφοίτους Software Engineering (with placement year) BEng (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιστήμη υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Bradford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιστήμη υπολογιστών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
69 /100
60 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμη υπολογιστών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμη υπολογιστών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27000 £22500 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £28000 £18500 - £30500 £19000 - £35000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμη υπολογιστών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29508 £25180 £29878
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24622 - £35312 £18838 - £32904 £21658 - £40986

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η Μηχανική Λογισμικού βρίσκεται στην καρδιά κάθε σύγχρονης τεχνολογίας και διαδραματίζει βασικό ρόλο σε κάθε βιομηχανία. Ενσωματώνει κλάδους όπως:

 • Μαθηματικά
 • Πληροφορική
 • Τεχνολογία λογισμικού
 • Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Θα μελετήσετε θέματα όπως:

 • σχεδιασμός και δοκιμή συστημάτων λογισμικού
 • συστήματα βάσεων δεδομένων μεγάλης κλίμακας
 • διαχείριση της ασφάλειας του συστήματος
 • κινητές εφαρμογές
 • επιχείρηση-προς-επιχείρηση
 • τεχνητή νοημοσύνη

Αν έχετε πάθος για την τεχνολογία, το πρόγραμμα BEng in Software Engineering θα σας διδάξει να δημιουργείτε και να καινοτομείτε μέσω των τεχνολογιών της πληροφορικής και του προγραμματισμού υπολογιστών. Είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που επιλύουν προβλήματα και επιθυμούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της διασυνδεδεμένης, τεχνολογικά προσανατολισμένης κοινωνίας μας.

Αρχικά θα μάθετε τις αρχές που διέπουν την επιστήμη των υπολογιστών, δίνοντάς σας μια ισχυρή τεχνική βάση πάνω στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. Το πρόγραμμα έχει κοινό πρώτο έτος με τα προγράμματά μας πληροφορικής, επιτρέποντάς σας να μετακινηθείτε μεταξύ των προγραμμάτων στο τέλος του πρώτου έτους, εάν προκύψουν ενδιαφέροντα ή επαγγελματικές φιλοδοξίες σε άλλους τομείς.

Στη συνέχεια, η έμφαση μεταφέρεται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων προγραμμάτων μηχανικής λογισμικού και θα μελετήσετε θέματα όπως:

 • κινητές εφαρμογές
 • διαχείριση της ασφάλειας του συστήματος
 • επαλήθευση λογισμικού
 • συστήματα βάσεων δεδομένων

Έτος τοποθέτησης

Αυτό το τετραετές πρόγραμμα BEng (Hons) Software Engineering σας προσφέρει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα έτος πρακτικής άσκησης στη βιομηχανία κατά το τρίτο έτος.

Το έτος πρακτικής άσκησης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αναπτύξετε την επαγγελματική σας εμπειρία, να δημιουργήσετε επαφές στον κλάδο και να αποκτήσετε εικόνα της καθημερινής εργασίας ενός επαγγελματία μηχανικού λογισμικού. Πρόκειται για απασχόληση πλήρους απασχόλησης σε έναν τομέα σχετικό με τις σπουδές σας και μπορεί να είναι μισθωτή θέση.

Μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής σας άσκησης θα επιστρέψετε για να ολοκληρώσετε το τελευταίο έτος του προγράμματος και να εφαρμόσετε όλα όσα έχετε μάθει στην τελική σας εργασία. Πολλοί φοιτητές συνεχίζουν τη σχέση τους με τους εργοδότες της πρακτικής τους άσκησης, εργαζόμενοι σε αυτούς με μερική απασχόληση ή επιστρέφοντας σε θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Τα τελευταία χρόνια οι φοιτητές έχουν περάσει από πρακτική άσκηση σε διάφορους εργοδότες, όπως: μεγάλες εταιρείες όπως οι Hewlett Packard, Intel, IBM, Rolls Royce, GE, Goldman Sachs, JP Morgan. Υπάρχουν επίσης πολλές θέσεις εργασίας σε τοπικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως Citizens Advice, τοπικές εταιρείες λογισμικού και μικρές επιχειρήσεις στην τοπική περιοχή.

Αν και οι περισσότερες τοποθετήσεις πραγματοποιούνται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες σε διάφορες χώρες με ορισμένες εταιρείες ή ειδικές τοποθετήσεις στο εξωτερικό με ορισμένες εταιρείες. Πρόσφατα παραδείγματα περιλαμβάνουν πρακτική άσκηση στη Γερμανία, τη Βουλγαρία και την Εσθονία.

Επαγγελματική διαπίστευση

Το μάθημα αυτό είναι διαπιστευμένο από το BCS, The Chartered Institute for IT, για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered IT Professional.

Διαπιστευμένο από το BCS, The Chartered Institute for IT για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για Incorporated Engineer και τη μερική κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για Chartered Engineer.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Software Engineering (with placement year) BEng (Hons) από Πανεπιστήμιο του Bradford

65% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
0% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
0% Επαγγέλματα πωλήσεων

Οι περισσότερες ενότητες χρησιμοποιούν ένα μείγμα επίσημων διαλέξεων, πρακτικών εργαστηριακών ασκήσεων, φροντιστηρίων και σεμιναρίων. Ορισμένες ενότητες περιλαμβάνουν εποπτευόμενη ομαδική εργασία, συνήθως με ορισμένο μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού για κάθε ομάδα. Όλες οι ενότητες απαιτούν από τους σπουδαστές ανεξάρτητη μελέτη, η οποία υποστηρίζεται μέσω τεχνολογιών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όπως το Εικονικό Περιβάλλον Μάθησης. Οι κατάλογοι ανάγνωσης και οι προτεινόμενες πηγές για ανεξάρτητη μελέτη παρέχουν περαιτέρω καθοδήγηση στους σπουδαστές για την ανάληψη αυτής της εργασίας, ενώ οι τακτικές ώρες επικοινωνίας και η άτυπη ανατροφοδότηση καθ' όλη τη διάρκεια των μαθημάτων παρέχουν ευκαιρίες για περαιτέρω καθοδήγηση των σπουδαστών. Οι αξιολογήσεις για τις ενότητες λαμβάνουν κυρίως τη μορφή πρακτικών εργασιών, εργαστηριακών δοκιμασιών και γραπτών εξετάσεων, με όλες τις μορφές να εκπροσωπούνται επαρκώς σε όλα τα έτη σπουδών σε όλες τις ενότητες.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 5.0
  • A-level Humanities
  • General Test
  • (no subscore less than 7.0)
  • 5.0
  • A-level Sciences
  • General Test
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 5.0
  • Foundation Law
  • 6.0
  • Graduate Degrees
  • (no subscore less than 5.0)
  • 7.0
  • Graduate Degrees Education, Law
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
  • (no subscore less than 5.0)
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees Law etc.
  • (no subscore less than 5.0)
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSoftware Engineering (with placement year), BEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μηχανική λογισμικού (με έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £22180 έτος 1
Διεθνή £22180 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Bradford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Bradford σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #17 
  • #201 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 24 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Bradford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Bradford

Το Πανεπιστήμιο του Bradford είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και εδρεύει στη μητροπολιτική πόλη Bradford της Αγγλίας. Αν και το πανεπιστήμιο είναι περισσότερο γνωστό για τον πολύ μεγάλο όγκο ερευνητικής παραγωγής του, είναι επίσης γνωστό για τις σημαντικές προσπάθειές του να γίνει "οικολογικό κέντρο", αποτελώντας παράδειγμα για άλλα ιδρύματα στο θέμα της βιωσιμότητας και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Λίστα με 168 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Bradford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Bradford

προπτυχιακοί φοιτητές:
7650
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2505
:
10155
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μηχανική Λογισμικού": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • what’s the student experience like at bradford? | student life at bradford
 • what advice would you give new students? | student life at bradford
 • what things can you not live without at university? | student life at bradford
 • what advice would you give your first-year self? | student life at bradford
 • why did you choose to study at bradford? | student life at bradford
 • how did you feel before coming to university? | student life at bradford

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανική λογισμικού BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
81% 10% 25% £16150 £17000 127 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
69% 5% 0% £22180 127 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού με έτος θεμελίωσης υπολογιστών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 10% 15% £13020 £14000 128 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού (με ενσωματωμένο έτος στη βιομηχανία) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
100% 0% 5% £18830 145 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού με βιομηχανική πρακτική άσκηση BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bolton
(University of Bolton)
92% 5% 0% £43170 102 Μπόλτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών (Μηχανική λογισμικού) με ένα έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
85% 0% 0% £29110 151 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού BSc (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- - - £15750 £16250 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάπτυξη λογισμικού BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
74% 10% 8% £14500 £15200 154 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού με έτος στη βιομηχανία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο York St John
(York St John University)
72% 5% 0% £14000 126 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Μηχανική Λογισμικού) με βιομηχανική πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
80% 25% 0% £18300 £19500 118 - Oncampus πλήρους απασχόλησης