University of Bolton
Τεχνολογία μηχανοκίνητου αθλητισμού με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)
University of Bolton - Πανεπιστήμιο του Bolton

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μηχανική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Βιομηχανική Μηχανική, Μηχανική Παραγωγής & Παραγωγής στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20000 £22500 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18000 - £22500 £15500 - £28500 £21000 - £33500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29504 £31682 £36736
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24565 - £33336 £25601 - £39326 £29731 - £45361

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Βιομηχανικά πρότυπα, ειδικά κατασκευασμένες εγκαταστάσεις, η δυνατότητα συναρπαστικής εμπειρίας στις πίστες και στα συνεργεία με διεθνείς αγωνιστικές ομάδες και καθηγητές που μοιράζονται το πάθος σας, συνδυάζονται για να κάνουν το αναγνωρισμένο από το IMechE πτυχίο μας Τεχνολογία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού με έτος θεμελίωσης ιδανικό αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στον κλάδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού υψηλών οκτανίων.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι συναρπαστικός - για τους οδηγούς, για τους θεατές και για τους μηχανικούς και τους τεχνικούς που εμπλέκονται. Αν η ιδέα μιας καριέρας που θα προσπαθεί να επιτύχει τη βέλτιστη απόδοση και αποδοτικότητα στο σχεδιασμό και τη ρύθμιση των αγωνιστικών αυτοκινήτων σας κάνει να νιώθετε ότι ο κινητήρας σας σφύζει, τότε αυτό είναι το μάθημα για εσάς.

Στο Πανεπιστήμιο του Μπόλτον, μπορείτε να σπουδάσετε στην αίθουσα διδασκαλίας, στο εργαστήριο, στο εργαστήριο και στην πίστα αγώνων. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μια καλή κατανόηση των αρχών και θεωριών μηχανικής που είναι απαραίτητες στην τεχνολογία του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να αναπτύξετε την πρακτική σας εμπειρία στις εγκαταστάσεις μας που πληρούν τα βιομηχανικά πρότυπα και ενώ εργάζεστε με τις συνεργαζόμενες αγωνιστικές ομάδες μας.

Το έτος θεμελίωσης είναι το πρώτο έτος αυτού του πτυχίου, το οποίο προσφέρει εξαιρετικό υπόβαθρο στις βασικές αρχές της μηχανικής, της ηλεκτρονικής και των μαθηματικών. Έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για σπουδές σε επίπεδο πτυχίου.

Στη συνέχεια, θα εξετάσετε όλες τις πτυχές των αγωνιστικών αυτοκινήτων και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι ενότητες καλύπτουν την αεροδυναμική, τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων, πτυχές της ασφάλειας και πολλά άλλα. Εργαζόμαστε για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε δεξιότητες στον σχεδιασμό με τη βοήθεια υπολογιστή (CAD), τη μηχανική, τα μαθηματικά, τις επιχειρήσεις και τη διοίκηση που σχετίζονται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αυτός ο συνδυασμός τεχνικών γνώσεων, πρακτικής εμπειρίας και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για την επιτυχία σε αυτόν τον κλάδο υψηλών οκτανίων.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Motorsport Technology with foundation year, BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Ενότητες

Αυτή η ενότητα αποσκοπεί στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την επιτυχή σχεδίαση ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου. Θα αναπτύξετε προηγμένες δεξιότητες στην επεξεργασία και ανάλυση δεδομένων, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε λογισμικό υπολογιστών για να κατανοήσετε και να αναπτύξετε αγωνιστικές στρατηγικές και να ποσοτικοποιήσετε τις επιπτώσεις των αλλαγών στις ρυθμίσεις του πλαισίου. Αυτή η ενότητα αναπτύσσει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά των αποφοίτων: Επιλύτης προβλημάτων και δια βίου μαθητής.

Αυτή η ενότητα εισάγει βασικές αρχές θεμελίωσης της μηχανικής στις επιστήμες και τα μαθηματικά. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδέει τις εφαρμογές των μαθηματικών με συναφείς τομείς εφαρμογής της μηχανικής. Θα διδαχθούν μαθηματικές έννοιες, διαδικασίες και εφαρμογές και θα αναπτυχθεί η ικανότητα των φοιτητών να σκέφτονται αναλυτικά και να επιλύουν προβλήματα. Τα χαρακτηριστικά των αποφοίτων είναι οι προσωπικές ιδιότητες και δεξιότητες τις οποίες εκτιμά η κοινότητα του Πανεπιστημίου του Bolton και τις οποίες αναμένεται να αναπτύξει ένας φοιτητής κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο Πανεπιστήμιο. Τα χαρακτηριστικά των αποφοίτων λειτουργούν ως σημείο αναφοράς για την προσωπική ανάπτυξη ενός φοιτητή και υποστηρίζουν την άρθρωση της απασχολησιμότητας και των μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων. Συνολικά υπάρχουν 10 χαρακτηριστικά αποφοίτων. Αυτή η ενότητα επιδιώκει να υποστηρίξει την ανάπτυξη των χαρακτηριστικών Resilience, Problem solver και Enterprising.

Στόχος αυτής της ενότητας είναι να σας εισαγάγει στις θεμελιώδεις έννοιες της μηχανολογίας και της ηλεκτρολογίας. Αυτές οι έννοιες θα αναπτύξουν την ικανότητά σας να επιλύετε μηχανικά προβλήματα που σχετίζονται με δυνάμεις και ροπές και τον τρόπο με τον οποίο δρουν σε δομές, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά κυκλώματα, σε εφαρμογές μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αυτή η ενότητα αναπτύσσει τις ακόλουθες ιδιότητες των αποφοίτων: επίλυση προβλημάτων και δια βίου μάθηση.

Το έργο είναι μια έρευνα και έκθεση σχετικά με ένα πρόβλημα, μια θεωρία ή ένα σύστημα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας ή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μια υπόθεση θα καθοριστεί σαφώς στην αρχή, ενδεχομένως σε συνεργασία με έναν βιομηχανικό εταίρο ή άλλο εμπορικό οργανισμό. Τα βασικά χαρακτηριστικά ενός επιτυχημένου έργου περιλαμβάνουν: μια υπόθεση στον τομέα της μηχανικής αυτοκινήτων ή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μια δήλωση υποστηρικτικών στόχων, έρευνα στο υπόβαθρο, ένα πρόγραμμα πρακτικής ερευνητικής εργασίας και μια έκθεση που αναλύει τα αποτελέσματα της έρευνας για την εξαγωγή σαφών συμπερασμάτων και τη σύσταση δράσης ή περαιτέρω εργασίας. Αυτή η ενότητα σας δίνει την ευκαιρία να αποδείξετε την κατανόηση των θεμάτων που καλύφθηκαν προηγουμένως και ταυτόχρονα σε άλλα σημεία του προγράμματος. Αυτή η ενότητα αναπτύσσει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά των αποφοίτων: Αυτογνωσία και ανθεκτικότητα.

Σκοπός αυτής της ενότητας είναι να εισαγάγει βασικές δεξιότητες, ικανότητες και κατανόηση στη χρήση και το ρόλο των τεχνικών γραφικών επικοινωνιών και των συστημάτων μοντελοποίησης με υπολογιστή στη μηχανική. Θα μάθετε για τα διάφορα συστήματα και πρότυπα που χρησιμοποιούνται στο μηχανολογικό σχέδιο και σχεδιασμό. Θα διερευνήσετε επίσης τους παράγοντες που επηρεάζουν τις αποφάσεις σχεδιασμού, όπως η ποιότητα, το κόστος και τα χαρακτηριστικά των υλικών ή των διαδικασιών. Μεγάλο μέρος της μάθησης σε αυτή την ενότητα διευκολύνεται από τη χρήση ενός βιομηχανικού τυποποιημένου πακέτου λογισμικού τρισδιάστατης μοντελοποίησης, για το οποίο θα λάβετε οδηγίες και καθοδήγηση. Αυτή η ενότητα διδάσκει και αξιολογεί (P6) (P2) (P4) (P7) (D5) και αναπτύσσει (D3b) (D6) (P8) (G1) (P3) (EL1) τις απαιτήσεις του AHEP3 για το CEng.

Στόχος αυτής της ενότητας είναι να σας παρέχει τις απαραίτητες μαθησιακές δεξιότητες που απαιτούνται για τη μελέτη των παράλληλων ενοτήτων μηχανικής του προγράμματος και για την εξέλιξη σε ένα πρόγραμμα σπουδών μηχανικής. Θα διδαχθούν Στρατηγικές Δεξιοτήτων Μελέτης και θα αναπτυχθεί και θα παρακολουθείται η εμπλοκή των φοιτητών με αυτές τις τεχνικές. Τα χαρακτηριστικά των αποφοίτων είναι οι προσωπικές ιδιότητες και δεξιότητες τις οποίες εκτιμά η κοινότητα του Πανεπιστημίου του Bolton και τις οποίες αναμένεται να αναπτύξει ένας φοιτητής κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο Πανεπιστήμιο. Τα χαρακτηριστικά των αποφοίτων λειτουργούν ως σημείο αναφοράς για την προσωπική ανάπτυξη ενός φοιτητή και υποστηρίζουν την άρθρωση της απασχολησιμότητας και των μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων. Αυτή η ενότητα επιδιώκει να υποστηρίξει την προσωπική ανάπτυξη και την αυτοπεποίθηση του φοιτητή.

Αυτή η ενότητα αναπτύσσει την κατανόηση της δυναμικής των αγωνιστικών οχημάτων και της απόκτησης και ανάλυσης δεδομένων. Με βάση τις γνώσεις σας στη μηχανολογική επιστήμη, η ενότητα αυτή θα σας εφοδιάσει με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτίμηση και αξιολόγηση της δυναμικής και της απόδοσης των αγωνιστικών οχημάτων. Αυτή η ενότητα αναπτύσσει τις ακόλουθες ιδιότητες των αποφοίτων: επίλυση προβλημάτων και δια βίου μάθηση.

Αυτή η ενότητα αναπτύσσει την κατανόηση δύο σημαντικών τομέων που καθορίζουν τη συνολική απόδοση του οχήματος, το σύστημα κίνησης και την αεροδυναμική. Με βάση τις γνώσεις σας στη θερμοδυναμική και τη μηχανική των ρευστών, αυτή η ενότητα θα σας εφοδιάσει με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αξιολόγηση και την εκτίμηση των αεροδυναμικών τεχνολογιών και των τεχνολογιών του συστήματος κίνησης για εφαρμογές στην αυτοκινητοβιομηχανία και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αυτή η ενότητα αναπτύσσει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά των αποφοίτων: Ανθεκτικός και αποτελεσματικός επικοινωνιολόγος.

Αυτή η ενότητα έχει ως στόχο να διευκολύνει την κριτική σας κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων μηχανοκίνητου αθλητισμού. Θα δοθεί έμφαση στην επιρροή των κατασκευαστών, των χορηγών και ιδιαίτερα της ασφάλειας. Θα συζητηθούν επίσης περιβαλλοντικά ζητήματα και η βιωσιμότητα και θα σας ενθαρρύνουμε να σχολιάσετε πώς θα εξελιχθεί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στο μέλλον. Αυτή η ενότητα αναπτύσσει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά των αποφοίτων: Επιχειρηματικότητα και παγκόσμιος πολίτης.

Στόχος αυτής της ενότητας είναι να αναπτύξετε τις πρακτικές δεξιότητές σας στη μηχανική και στο εργαστήριο. Αυτή η ενότητα θα σας εισαγάγει επίσης στα κύρια συστήματα που συναντώνται στα σύγχρονα αυτοκίνητα δρόμου και στους αγώνες. Στη συνέχεια, θα συνδυάσετε τις πρακτικές σας δεξιότητες και γνώσεις για τη ρύθμιση και λειτουργία ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου. Αυτή η ενότητα αναπτύσσει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά των αποφοίτων: συνεργατικότητα και αυτογνωσία.

Σκοπός του μαθήματος είναι να σας εφοδιάσει με τα εργαλεία, τις τεχνικές και τις μεθοδολογίες που θα σας επιτρέψουν να εφαρμόσετε τεχνικές αριθμητικής μοντελοποίησης σε φυσικά/μηχανικά προβλήματα και συστήματα. Αυτό θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη δεξιοτήτων ανάλυσης σε επίπεδο κατάλληλο για εφαρμογή σε μηχανολογικά προβλήματα, την ανάπτυξη αναλυτικών και αριθμητικών τεχνικών που εφαρμόζονται σε μηχανολογικά προβλήματα, την εισαγωγή στατιστικών μεθόδων για την ανάλυση μηχανολογικών προβλημάτων. Αυτή η ενότητα αναπτύσσει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά των αποφοίτων: αυτοπεποίθηση και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.

Ο στόχος αυτής της ενότητας είναι να σας παράσχει στον φοιτητή τις απαραίτητες εφαρμοσμένες μαθηματικές και επιστημονικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη μελέτη των παράλληλων ενοτήτων μηχανικής του προγράμματος και για την εξέλιξη σε ένα πρόγραμμα σπουδών μηχανικής. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδέει τις επιστήμες και τις εφαρμογές των μαθηματικών με συναφείς τομείς εφαρμογής της μηχανικής. Θα διδαχθούν επιστημονικές και μαθηματικές έννοιες, διαδικασίες και εφαρμογές και θα αναπτυχθεί η ικανότητα των φοιτητών να σκέφτονται αναλυτικά και να επιλύουν προβλήματα. Τα χαρακτηριστικά των αποφοίτων είναι οι προσωπικές ιδιότητες και δεξιότητες τις οποίες εκτιμά η κοινότητα του Πανεπιστημίου του Bolton και τις οποίες αναμένεται να αναπτύξει ένας φοιτητής κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο Πανεπιστήμιο. Τα χαρακτηριστικά των αποφοίτων λειτουργούν ως σημείο αναφοράς για την προσωπική ανάπτυξη ενός φοιτητή και υποστηρίζουν την άρθρωση της απασχολησιμότητας και των μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων. Συνολικά υπάρχουν 10 χαρακτηριστικά αποφοίτων. Αυτή η ενότητα επιδιώκει να υποστηρίξει την ανάπτυξη της Ανθεκτικότητας και της Αυτοπεποίθησης.

Στόχος αυτής της ενότητας είναι να σας εισαγάγει στις θεμελιώδεις έννοιες της θερμοδυναμικής και της μηχανικής των ρευστών. Οι έννοιες αυτές θα αναπτύξουν την ικανότητά σας να επιλύετε προβλήματα μηχανικής που σχετίζονται με τη θερμότητα, την ενέργεια και τη ροή ρευστών σε εφαρμογές του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το ενδεικτικό περιεχόμενο αυτής της ενότητας αφήνεται ασαφές για να μπορέσει αυτή η ενότητα να ακολουθήσει τις τεχνολογικές καινοτομίες εντός και γύρω από το πανεπιστήμιο. Αυτή η ενότητα αναπτύσσει τις ακόλουθες ιδιότητες των πτυχιούχων: αποτελεσματικός επικοινωνιολόγος.

Αυτή η ενότητα αποσκοπεί στην ανάπτυξη της κατανόησής σας για τον τρόπο με τον οποίο ελέγχεται ο μηχανοκίνητος αθλητισμός τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε εθνικό επίπεδο. Θα δοθεί έμφαση στην επιρροή των κατασκευαστών, των χορηγών και ιδιαίτερα της ασφάλειας. Θα παρουσιαστεί πώς οι λειτουργίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Θα συζητηθούν επίσης περιβαλλοντικά θέματα και θα σας ενθαρρύνουμε να συζητήσετε πώς θα εξελιχθεί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στο μέλλον. Αυτή η ενότητα αναπτύσσει την ακόλουθη ιδιότητα του πτυχιούχου: επιχειρηματικότητα και προσαρμοστικότητα.

Αυτή η ενότητα αναπτύσσει την ικανότητά σας να εργάζεστε σε μια ομάδα μηχανικών. Δουλεύοντας ως δομημένη ομάδα, θα χρησιμοποιήσετε τις τεχνικές σας δεξιότητες και γνώσεις για να εκτελέσετε ένα έργο μηχανοκίνητου αθλητισμού που περιλαμβάνει στοιχεία από άλλες ενότητες που έχετε σπουδάσει μέχρι σήμερα. Αυτή η ενότητα αναπτύσσει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά των αποφοίτων: Αυτογνωσία και συνεργατικότητα.

Στόχος αυτής της ενότητας είναι να αναπτύξετε την ικανότητά σας να επιλύετε σύνθετα προβλήματα μηχανικής μέσω υπολογιστικών μεθόδων. Αυτή η ενότητα αναπτύσσει την ακόλουθη ιδιότητα του πτυχιούχου: Προσαρμοστικότητα και αυτοπεποίθηση.

Αυτή η ενότητα έχει ως στόχο να παρέχει ένα περιβάλλον στο οποίο θα εφαρμόσετε τις αρχές της έρευνας, του σχεδιασμού και της διαχείρισης στο πλαίσιο ενός έργου σχεδιασμού αγωνιστικού αυτοκινήτου. Αυτή η ενότητα αναπτύσσει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά των πτυχιούχων: Αποτελεσματικός επικοινωνιολόγος και συνεργάσιμος.

Αυτή η ενότητα αναπτύσσει την κατανόηση της διαδικασίας σχεδιασμού που ακολουθείται στη βιομηχανία. Με βάση τις δεξιότητές σας στο CAD, η ενότητα αυτή θα σας εφοδιάσει με προηγμένες δεξιότητες που απαιτούνται για το σχεδιασμό εξαρτημάτων και συγκροτημάτων για εφαρμογές στην αυτοκινητοβιομηχανία και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αυτή η ενότητα αναπτύσσει τις ακόλουθες ιδιότητες των αποφοίτων: παγκόσμιος πολίτης και επιχειρηματικότητα.

Το μάθημα στοχεύει να προσφέρει μια εισαγωγή στον κόσμο της μηχανικής μέσω μιας σειράς πρακτικών και ενδιαφέρουσων ερευνών απλών συστημάτων και των βασικών αρχών της μηχανικής που τα διέπουν (όπως η μηχανολογική ,η ηλεκτρική, η πολιτική και η βιοϊατρική). Ο όρος "συστήματα" εδώ σημαίνει μια συντονισμένη ομάδα εξαρτημάτων ή/και λογισμικού που αλληλεπιδρούν για την επίτευξη ενός επιθυμητού στόχου. Τα χαρακτηριστικά των αποφοίτων λειτουργούν ως σημείο αναφοράς για την προσωπική ανάπτυξη του φοιτητή και υποστηρίζουν την ανάπτυξη της απασχολησιμότητας και των μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων. Η ενότητα επιδιώκει να υποστηρίξει την προσωπική ανάπτυξη και την αυτοπεποίθηση του φοιτητή.

Αυτή η ενότητα αναπτύσσει την κατανόηση της τεχνολογίας συναρμολόγησης. Με βάση τις γνώσεις σας για τα υλικά, η ενότητα αυτή θα σας εφοδιάσει με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιλογή, τον προσδιορισμό και την κατασκευή συγκροτημάτων για εφαρμογές στην αυτοκινητοβιομηχανία και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αυτή η ενότητα αναπτύσσει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά των αποφοίτων: αυτοπεποίθηση και παγκόσμια συμπεριφορά.

Στόχος αυτής της ενότητας είναι να σας εισαγάγει στα υλικά υψηλών επιδόσεων που χρησιμοποιούνται στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Θα γνωρίσετε μια σειρά υλικών, τις ιδιότητες και τις εφαρμογές τους και θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία στην κατασκευή μιας επιλογής αυτών των υλικών. Η ενότητα θα αναπτύξει την ικανότητά σας να επιλέγετε υλικά για εφαρμογές στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να αξιολογείτε το ρόλο τους στην εκτέλεση συγκεκριμένων λειτουργιών. Αυτή η ενότητα αναπτύσσει τις ακόλουθες ιδιότητες των αποφοίτων: παγκόσμιος πολίτης, ανθεκτικότητα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Motorsport Technology with foundation year BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Bolton

15% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
13% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες υγείας
11% Επαγγελματίες μηχανικοί
9% Επαγγέλματα πωλήσεων
7% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
7% Στοιχειώδη επαγγέλματα
6% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
4% Διδάσκοντες επαγγελματίες
4% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
4% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Λεπτομέρειες σχετικά με τις μαθησιακές δραστηριότητες και τις μεθόδους αξιολόγησης για αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του University of Bolton.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Any subjects are acceptable at Level 3.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Βιομηχανική Μηχανική, Μηχανική Παραγωγής & Παραγωγής

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6 Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε επίσης IELTS 6.0 με όχι λιγότερο από 5.5 σε οποιαδήποτε ζώνη (ή ισοδύναμο).

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMotorsport Technology with foundation year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Τεχνολογία μηχανοκίνητου αθλητισμού με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)

Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £46600
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £46600

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Bolton στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Bolton

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Bolton

Το Πανεπιστήμιο του Μπόλτον, που συχνά αναφέρεται ως Ινστιτούτο Μπόλτον, είναι ένα πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Μπόλτον της Αγγλίας, του οποίου το όραμα σύμφωνα με τα δικά του λόγια είναι να είναι ένα ξεχωριστό πανεπιστήμιο με εντατική διδασκαλία και ερευνητική πληροφόρηση, γνωστό για την ποιότητα του προσωπικού του, τις εγκαταστάσεις του και τους δεσμούς με τους τομείς απασχόλησης. Το πανεπιστήμιο εδρεύει κυρίως στην πανεπιστημιούπολη μεταξύ των οδών Deane Road και Derby Street στο ίδιο το Μπόλτον, αλλά το πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης ακαδημαϊκό κέντρο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, γνωστό ως Ras Al Khaimah.

Λίστα με 212 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Bolton - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Bolton

  • Welcome to the University of Bolton
  • University of Bolton Welcome to Bolton Support
  • Why choose the University of Bolton
  • Why Bolton? Make an informed choice about the University of Bolton
  • Education at the University of Bolton
  • Learn about the University of Bolton and why it's ranked so well for student satisfaction.

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of Bolton
map marker Προβολή χάρτη
University of Bolton Main Site, Greater Manchester
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Τεχνολογία μηχανοκίνητου αθλητισμού με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bolton
(University of Bolton)
87% 15% 6% £46600 104 Μπόλτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία μηχανοκίνητου αθλητισμού BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
71% 10% 15% £15500 146 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία μηχανοκίνητου αθλητισμού (Brooklands College) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
71% 10% 15% £9270 146 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία μηχανοκίνητου αθλητισμού (Bridgwater and Taunton College) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
71% 10% 15% £9270 146 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία μηχανοκίνητου αθλητισμού (Top-up) (Wiltshire College and University Centre - Castle Coombe Campus) BEng Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
71% 10% 15% - 146 Οξφόρδη Oncampus μερική απασχόληση
Τεχνολογία μηχανοκίνητου αθλητισμού BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bolton
(University of Bolton)
- 0% 15% - - Μπόλτον Oncampus μερική απασχόληση
Τεχνολογία μηχανοκίνητου αθλητισμού (μόνο για το συμπληρωματικό έτος) BSc (Hons) Greater Brighton Metropolitan College
(Greater Brighton Metropolitan College)
87% 15% 6% - 104 Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία μηχανοκίνητου αθλητισμού BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hertfordshire
(University of Hertfordshire)
- - - - - - Oncampus πλήρους απασχόλησης