University of Bedfordshire
Χορευτικές παραστάσεις και χορογραφίες MA
University of Bedfordshire - Πανεπιστήμιο του Bedfordshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Είσαι προπτυχιακός φοιτητής χορού ή παραστατικών τεχνών που ονειρεύεσαι να πας την επαγγελματική σου ερμηνεία και δημιουργική πρακτική στο επόμενο επίπεδο; Τότε αυτό το πρόγραμμα που βασίζεται στις επιδόσεις έχει σχεδιαστεί με γνώμονα εσάς. Αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα θα ενισχύσει τις δεξιότητές σας σε καλλιτεχνικά, ακαδημαϊκά, εκπαιδευτικά και κοινοτικά πλαίσια, προσφέροντάς σας την ευκαιρία για ρεπερτοριακή πρακτική σε επαγγελματικό επίπεδο, μαζί με τη συμμετοχή σας στο The Ensemble, τη μεταπτυχιακή πανεπιστημιακή μας ομάδα χορού. Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης μια πραγματικά παγκόσμια προοπτική με σπουδαστές και χορογράφους από όλο τον κόσμο που φέρνουν έναν πλούτο ιδεών και ποικιλομορφίας. Η έμφαση δίνεται στην υγεία του νου και του σώματος μέσω της πρακτικής του χορού και περιλαμβάνει σύγχρονο χορό, γιόγκα, αυτοσχεδιασμό, fusion styles και επιστήμη του χορού. Μπορείτε να επιλέξετε μια γραπτή διατριβή ή ένα πρακτικό ερευνητικό έργο στην παράσταση, τη χορογραφία, την κινηματογραφική παραγωγή χορού, τη διδασκαλία/παιδαγωγική ή την πειραματική παράσταση.

Διατίθενται ενδιάμεσα προσόντα:

Πιστοποιητικό μεταπτυχιακών σπουδών - 60 πιστωτικές μονάδες σε επίπεδο Μάστερ

Μεταπτυχιακό δίπλωμα - 120 πιστωτικές μονάδες σε επίπεδο Master

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

 • Αποκτήστε υψηλού επιπέδου πρακτικές, επαγγελματικές και θεωρητικές δεξιότητες στην ερμηνεία και/ή στη χορογραφική πρακτική
 • Συνεργαστείτε με μια δυναμική, έμπειρη ομάδα διδασκόντων με σημαντική διεθνή εμπειρία ως ακαδημαϊκοί, ερευνητές που καθοδηγούνται από την πρακτική και καλλιτέχνες του χορού
 • Στους πρόσφατους χορογράφους μας περιλαμβάνονται οι Julia Cheng, Urja Desai Thakore, Sung Im Her, Annie Lok, Simonetta Alessandri, Colin Poole και Tim Casson.
 • Επωφεληθείτε από εγκαταστάσεις επαγγελματικού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων στούντιο χορού, ενός θεάτρου στούντιο 80 θέσεων και ενός θεάτρου κύριας σκηνής 300 θέσεων.
 • Αναπτύξτε το επαγγελματικό σας δίκτυο μέσω των υφιστάμενων σχέσεών μας με σημαντικούς οργανισμούς όπως το Arts Council England, το Youth Dance England, οργανισμούς χορού και οργανισμούς ανάπτυξης, χώρους παραστάσεων, επαγγελματικές εταιρείες χορού, ανεξάρτητους καλλιτέχνες, οργανισμούς κοινοτικών τεχνών, κολέγια και σχολεία.
 • Οι απόφοιτοί μας εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς, σε τομείς όπως ο ανεξάρτητος καλλιτέχνης χορού ή χορογράφος, η εκπαίδευση ή ευρύτερα κοινοτικά περιβάλλοντα, η βιομηχανία κινηματογράφου/βίντεο και ο εμπορικός τομέας.
 • Μεταξύ των αποφοίτων μας συγκαταλέγονται η Hayley Lemon, διδάσκουσα καλλιτέχνης στο Dance East, οι Katie Boag και Ash Goosey, ανεξάρτητοι χορογράφοι για έργα του Arts Council, η Emma Bouch, επικεφαλής καλλιτέχνης στο NK Dance και η Katie Bateman, χορεύτρια/ενημέρωση σε κρουαζιέρες της Disney.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 5.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.0
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Για πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση μεταπτυχιακών σπουδών, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.beds.ac.uk/howtoapply/postgraduatestudy/postgraduate-fees-and-funding
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDance Performance and Choreography, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Ένα καλό πτυχίο με άριστα ή ισοδύναμο

Οι υποψήφιοι θα κληθούν σε ακροάσεις και συνέντευξη προκειμένου να αποδείξουν τις πρακτικές γνώσεις τους στον χορό. Θα συζητήσετε επίσης τους λόγους για τους οποίους θεωρείτε ότι ο κύκλος σπουδών είναι η κατάλληλη επιλογή που θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την κατανόησή σας στον χορό.

Θα αξιολογηθείτε όχι μόνο σε σχέση με τις τρέχουσες πρακτικές γνώσεις σας για το χορό, αλλά και σε σχέση με το αν είστε σε θέση να διατυπώσετε στόχους που ανταποκρίνονται στις ικανότητές σας και την κατανόησή σας για το πώς αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Δεν αξιολογούμε τη φυσική κατάσταση, τη δύναμη, την ευλυγισία ή άλλα σωματικά χαρακτηριστικά ως μέρος των κριτηρίων εισαγωγής, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε τις σωματικές απαιτήσεις των βασικών ενοτήτων στην τεχνική και την απόδοση του χορού και στον αυτοσχεδιασμό και τη σύνθεση για να αποφασίσετε αν αυτό το μάθημα σας προσφέρει την καλύτερη ευκαιρία να επιτύχετε σε αυτόν τον τομέα.

Εάν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε αυτοπροσώπως για ακρόαση και συνέντευξη, μπορείτε να υποβάλετε ψηφιακό χαρτοφυλάκιο και να περάσετε από συνέντευξη μέσω τηλεφώνου.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι, προκειμένου να επωφεληθείτε από όλες τις ευκαιρίες που παρέχονται μέσω των σπουδών, μπορεί να σας ζητηθεί να υποβληθείτε σε έλεγχο της Υπηρεσίας Αποκάλυψης και Φραγής (DBS).

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Bedfordshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 16 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Bedfordshire

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Bedfordshire

Το Πανεπιστήμιο του Bedfordshire είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Bedfordshire και το Buckinghamshire της Αγγλίας. Μία από τις κύριες πανεπιστημιουπόλεις, στο Luton, φιλοξενεί τις σχολές του πανεπιστημίου για τις επιχειρήσεις, τα μέσα ενημέρωσης, την τέχνη και το σχεδιασμό, τις θετικές επιστήμες, την πληροφορική, τη νομική, την ψυχολογία και τις κοινωνικές επιστήμες. Η πανεπιστημιούπολη του Bedford απέχει μόλις είκοσι λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης και φιλοξενεί τις σχολές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και Επιστημών Άσκησης και Τουρισμού.

Λίστα με 306 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Bedfordshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Bedfordshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
10090
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3170
:
13260
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Χορογραφία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Help and advice: Student life
 • The University of Bedfordshire is...
 • Bethany's journey through Science
 • What our students say: Facilities
 • Why study at UCMK?
 • Hear from Maria, BSc (Hons) Midwifery

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Χορός και χορογραφία MA Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χορευτικές παραστάσεις και χορογραφίες MA Πανεπιστήμιο του Bedfordshire
(University of Bedfordshire)
- - - - - Λούτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χορευτικές παραστάσεις και χορογραφίες MA Πανεπιστήμιο του Bedfordshire
(University of Bedfordshire)
- - - - - Λούτον Oncampus πλήρους απασχόλησης