University of Bedfordshire
Τεχνολογία κτιρίων FdSc
University of Bedfordshire - Πανεπιστήμιο του Bedfordshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ο κατασκευαστικός κλάδος του Ηνωμένου Βασιλείου συνεισφέρει περίπου 10% στο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν της χώρας και απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους υψηλής εξειδίκευσης. Οι τεχνικές και οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στον κλάδο είναι ολοένα και πιο εξελιγμένες, και αυτό το μάθημα θα σας εξοπλίσει με όλες τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για την επιτυχία. Θα μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις στην κατασκευή βιώσιμων και υψηλής τεχνολογίας κτιρίων και θα αναπτύξετε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων διαχείρισης. Και το μάθημα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την πολυπλοκότητα των κυβερνητικών πολιτικών και κανονισμών και πώς αυτές επηρεάζουν τον κλάδο. Χρησιμοποιούμε μια σειρά από διαφορετικές μεθόδους διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένης της μάθησης μέσω εργασίας, και αυτές θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε εμπειρία και να αναπτύξετε ένα χαρτοφυλάκιο. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επισκεφθείτε εκθέσεις και σεμινάρια με επικεφαλής ειδικούς.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

 • Μάθετε για τις καινοτόμες κατασκευές, τα νέα υλικά και τις πρωτοποριακές διαδικασίες που μεταμορφώνουν τον κατασκευαστικό κλάδο
 • Σπουδάστε σε ένα ειδικό περιβάλλον με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό του κλάδου
 • Αναπτύξτε τις πνευματικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη σύλληψη, την ανάπτυξη και τη διαχείριση κατασκευαστικών διαδικασιών
 • Αποκτήστε γνώσεις και εικόνα των κυβερνητικών πολιτικών και κανονισμών που επηρεάζουν τον κλάδο
 • Εξερευνήστε ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως τοπογραφία, υγεία και ασφάλεια, κατασκευαστικό δίκαιο και εφαρμογές λογισμικού CAD.
 • Να διεκδικήσετε τον εαυτό σας σε έργα και εργασίες με βάση την εργασία, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων επαγγελματιών που θα σας δώσουν το πλεονέκτημα της πολυετούς πρακτικής τους εμπειρίας.
 • να επωφεληθείτε από την παρακολούθηση εκθέσεων και σεμιναρίων του κλάδου που διοργανώνονται από ειδικούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 5.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.0
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBuilding Technology, FdSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Bedfordshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Bedfordshire

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Bedfordshire

Το Πανεπιστήμιο του Bedfordshire είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Bedfordshire και το Buckinghamshire της Αγγλίας. Μία από τις κύριες πανεπιστημιουπόλεις, στο Luton, φιλοξενεί τις σχολές του πανεπιστημίου για τις επιχειρήσεις, τα μέσα ενημέρωσης, την τέχνη και το σχεδιασμό, τις θετικές επιστήμες, την πληροφορική, τη νομική, την ψυχολογία και τις κοινωνικές επιστήμες. Η πανεπιστημιούπολη του Bedford απέχει μόλις είκοσι λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης και φιλοξενεί τις σχολές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και Επιστημών Άσκησης και Τουρισμού.

Λίστα με 306 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Bedfordshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Bedfordshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
10090
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3170
:
13260
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Τεχνολογία Κτιρίων": Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης που δημοσιεύτηκαν από τη Στατιστική Υπηρεσία Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) τον Ιανουάριο του 2023
 • Help and advice: Student life
 • Why study at UCMK?
 • Hear from Maria, BSc (Hons) Midwifery
 • The University of Bedfordshire is...
 • Bethany's journey through Science
 • What our students say: Facilities

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Τεχνολογία κτιρίων FdSc Πανεπιστήμιο του Bedfordshire
(University of Bedfordshire)
- - - - - Λούτον Oncampus πλήρους απασχόλησης