University of Aberdeen
Στρατηγικές σπουδές και ενεργειακή ασφάλεια MSc
University of Aberdeen - Πανεπιστήμιο του Aberdeen

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το πρόγραμμα αξιοποιεί την εμπειρογνωμοσύνη του Πανεπιστημίου του Aberdeen στη διεθνή ασφάλεια και τον ενεργειακό τομέα για να προσφέρει λεπτομερή κατανόηση της παγκόσμιας ενεργειακής ασφάλειας, στο πλαίσιο του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν σήμερα οι διάφορες χώρες και περιοχές. Το MSc Strategic Studies and Energy Security συνδυάζει τη μελέτη της εθνικής και εσωτερικής ασφάλειας με μαθήματα ενεργειακής πολιτικής, ενεργειακής οικονομίας και ενεργειακού δικαίου, ώστε να εφοδιάσει τους φοιτητές με τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την κατανόηση του χαρακτήρα της διεθνούς ασφάλειας σε σχέση με την ενεργειακή ασφάλεια.

Στόχος του προγράμματος αυτού είναι να κατανοήσουμε το κόστος και τα οφέλη των στρατηγικών που αναπτύσσονται, συχνά στρατιωτικού χαρακτήρα, για την αντιμετώπιση των ζητημάτων ενεργειακής ασφάλειας και να ενισχύσουμε την κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε όταν προσπαθούμε να αξιολογήσουμε τις προοπτικές σταθερότητας και ασφάλειας σε βασικές, νευραλγικές "πλούσιες" και "φτωχές" ενεργειακά περιοχές του διεθνούς συστήματος. Επιπλέον, θα μελετήσετε τη διαρκή επιρροή ορισμένων βασικών στρατηγικών ζητημάτων, που είναι συνυφασμένα με τη διαχείριση της ισχύος και του καταναγκασμού, στο διεθνές σύστημα, ανεξάρτητα από τα επίπεδα οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης.

Το Πανεπιστήμιο του Αμπερντίν διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών σε όλο τον ενεργειακό τομέα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται στενά με τη βιομηχανία, την κυβέρνηση και τους ρυθμιστικούς φορείς για την ανάπτυξη ενεργειακής πολιτικής και πλαισίων. Η θέση μας στην καρδιά της ενεργειακής πρωτεύουσας της Ευρώπης σημαίνει ότι οι φοιτητές μας επωφελούνται από την άμεση συμμετοχή της βιομηχανίας στα προγράμματά μας.

Με γραπτές εξετάσεις, εργασίες δοκιμίου, παρουσιάσεις στην τάξη και εργασίες έργου, όπως προβλέπεται για κάθε μάθημα, και με την υποβολή διπλωματικής εργασίας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6 Ακρόαση - 5,5 ή άνω- Ανάγνωση - 6,0 ή άνω- Ομιλία - 5,5 ή άνω- Γραφή - 6,0 ή άνω.
TOEFL (iBT) 90 Ο κωδικός TOEFL DI είναι 0818: Ανάγνωση - 21 ή άνω- Ομιλία - 20 ή άνω- Γραφή - 21 ή άνω.
PTE Academic 62 Listening - 59 ή άνω- Reading - 59 ή άνω- Speaking - 59 ή άνω- Writing - 59 ή άνω.
Institution's Own Test Ακαδημαϊκά Αγγλικά Προκαταρκτικά Προγράμματα - Pass (ισχύει για ένα έτος) Ή Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα Προετοιμασίας Αγγλικών - Pass στο Επίπεδο Τέσσερα (ισχύει για ένα έτος).

Όταν σκέφτεστε να σπουδάσετε στο εξωτερικό, είναι σημαντικό να κατανοήσετε όλα τα σχετικά έξοδα και να υπολογίσετε ανάλογα τον προϋπολογισμό σας. Είναι σημαντικό να προϋπολογίσετε τον προϋπολογισμό των σπουδών σας πριν φύγετε από τη χώρα σας και να κανονίσετε όλη τη χρηματοδότησή σας για ΔΥΟ τ

Δείτε τη σελίδα του προγράμματος του University of Aberdeen Online Prospectus για να ενημερωθείτε για τυχόν υποτροφίες και χρηματοδοτήσεις για τις οποίες μπορεί να δικαιούστε να υποβάλετε αίτηση.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςStrategic Studies and Energy Security, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Οι υποψήφιοι για εισαγωγή αναμένεται κανονικά να είναι κάτοχοι σχετικού πτυχίου με βαθμό άριστα τουλάχιστον 2:1 ή αναγνωρισμένου ισοδύναμου τίτλου σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις, την Πολιτική, την Ιστορία, τη Γεωγραφία, τα Οικονομικά, τη Νομική και συναφείς κλάδους όπως οι Επιχειρηματικές Σπουδές. Οι υποψήφιοι χωρίς αυτό το προσόν μπορούν να γίνουν δεκτοί εφόσον διαθέτουν εναλλακτικό προσόν ή εγκεκριμένο επίπεδο εργασιακής εμπειρίας κατάλληλο για τον τομέα σπουδών. Επίσης, λαμβάνεται προσεκτικά υπόψη η πορεία των αποτελεσμάτων, ένας υποψήφιος χωρίς συνολικό βαθμό 2,1 αλλά με βαθμό 2,1 στα δύο τελευταία έτη σπουδών του μπορεί να γίνει δεκτός.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Aberdeen στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Aberdeen

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Aberdeen

Το Πανεπιστήμιο του Αμπερντίν χρονολογείται από το έτος 1495 και βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη της Σκωτίας. Ο κύριος χώρος αυτού του αρχαίου ιδρύματος είναι το Old Aberdeen, όπου οι φοιτητές των τεχνών και των κοινωνικών επιστημών καθώς και των φυσικών επιστημών πραγματοποιούν τις σπουδές τους. Εν τω μεταξύ, στον σημαντικά πιο σύγχρονο χώρο της πανεπιστημιούπολης Foresterhill, οι σπουδαστές στους τομείς της ιατρικής και της έρευνας καταλαμβάνουν τα δικά τους ειδικά κατασκευασμένα κτίρια, όπως το Suttie Centre.

Λίστα με 520 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Aberdeen - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - University Office
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Στρατηγικές Σπουδές MA Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £18650 - Ρέντινγκ Oncampus μερική απασχόληση
Στρατηγικές Σπουδές MLitt Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - £20370 - Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στρατηγικές Σπουδές και Διεθνές Δίκαιο MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - - - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στρατηγικές Σπουδές και Διοίκηση MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - - - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνές Δίκαιο, Ασφάλεια και Στρατηγικές Σπουδές LLM Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - - - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στρατηγικές μελέτες MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - - - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στρατηγικές σπουδές και ενεργειακή ασφάλεια MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - - - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης