University of Aberdeen
Μηχανική Πετρελαίου MSc
University of Aberdeen - Πανεπιστήμιο του Aberdeen

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 10 αποφοίτους του προγράμματος Petroleum Engineering MSc στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Αγγλικές σπουδές (μη ειδικές).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
79 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Αγγλικές σπουδές (μη ειδικές)

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αγγλικές σπουδές (μη ειδικές) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21500 £21500 £24000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £27500 £16500 - £25000 £19000 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Αγγλικές σπουδές (μη ειδικές) (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23309 £21276 £25018
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19679 - £26816 £16238 - £25899 £19034 - £31180

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα MSc Petroleum Engineering έχει σχεδιαστεί με την υποστήριξη της βιομηχανίας και περιλαμβάνει επίσης τη μελέτη της γεωλογίας πετρελαίου, ώστε να παράγει μηχανικούς πετρελαίου παγκόσμιας κλάσης, οι οποίοι είναι πλήρως προετοιμασμένοι να αναλάβουν ρόλους στην ανάντη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Το πρόγραμμα αυτό παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη μελέτη και αξιολόγηση μιας προοπτικής, που οδηγεί σε ένα βιώσιμο σχέδιο ανάπτυξης κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Βασιζόμενο σε ένα μακρόχρονο ιστορικό αριστείας στη διδασκαλία και την έρευνα, το MSc Petroleum Engineering παρέχεται από κοινού από τη Σχολή Μηχανικών και το Τμήμα Γεωλογίας και Γεωλογίας Πετρελαίου μαζί με καθηγητές από τη βιομηχανία, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων των βασικών αρχών της γεωεπιστήμης πετρελαίου, της ενισχυμένης ανάκτησης πετρελαίου, της προσομοίωσης ταμιευτήρων και της μηχανικής γεωτρήσεων και παραγωγής. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται επίσης στην αξιολόγηση σχηματισμών και στη μηχανική και προσομοίωση ταμιευτήρων. Το MSc Petroleum Engineering αναπτύσσει τις δεξιότητές σας ώστε να είστε σε θέση να αξιολογείτε και να επιλέγετε τις κατάλληλες τεχνολογίες για την ασφαλή ανάκτηση παραγωγής υδρογονανθράκων πετρελαίου και φυσικού αερίου και περιλαμβάνει πρακτική εμπειρία στη χρήση τυποποιημένου λογισμικού προσομοίωσης σε όλες τις πτυχές της μηχανικής πετρελαίου.

Υπάρχουν εκατοντάδες ενεργειακές εταιρείες στο Αμπερντίν και τη γύρω περιοχή, συμπεριλαμβανομένων παγκόσμιων ηγετών όπως οι Apace, Baker Hughes (εταιρεία της GE), BP, Chevron, CNOOC, Equinor, Haliburton, Harbour Energy, Maersk, NEO Energy, Petrofac, Repsol Sinopec Resources, Royal Dutch Shell, Schlumberger, TAQA και TotalEnergies. Τα προγράμματα σπουδών μας επωφελούνται από την άμεση συμμετοχή της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων συμβουλευτικών ομάδων της βιομηχανίας, προσκεκλημένων διαλέξεων, εκδρομών, επισκέψεων σε εργοτάξια, εκδηλώσεων δικτύωσης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας, καθώς και προγραμμάτων σπουδών που υποστηρίζονται από τη βιομηχανία.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Petroleum Engineering MSc από Πανεπιστήμιο του Aberdeen

25% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
15% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Η κύρια μέθοδος αξιολόγησης είναι οι γραπτές εξετάσεις στο τέλος του μαθήματος και η συνεχής αξιολόγηση. Οι εξετάσεις για τα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου γίνονται τον Δεκέμβριο και για τα μαθήματα του δεύτερου εξαμήνου τον Μάιο. Οι υποψήφιοι αναμένεται κανονικά να επιτύχουν σε όλες τις εξετάσεις και σε όλες τις υποβολές εργασιών. Ως μεταπτυχιακός φοιτητής, πρέπει να υποβάλετε διατριβή για το έργο σας και μπορεί να σας ζητηθεί να υποβληθείτε σε προφορική εξέταση.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

Συνολικά - 6.5 με: 5,5 ή πάνω- ανάγνωση - 5,5 ή πάνω- ομιλία - 5,5 ή πάνω- γραφή - 6,0 ή πάνω.

Δεν γίνονται δεκτά τα IELTS Indicator ή IELTS General Training

TOEFL (iBT) 90

TOEFL iBT και TOEFL Home Edition: Συνολικά - 90 με: Ακρόαση - 17 ή άνω- Ανάγνωση - 18 ή άνω- Ομιλία - 20 ή άνω- Γραφή - 21 ή άνω.

Ο κωδικόςDI είναι 0818

PTE Academic 62

Συνολικά - 62 με: Ακρόαση - 59 ή περισσότερο- Ανάγνωση - 59 ή περισσότερο- Ομιλία - 59 ή περισσότερο- Γραφή - 59 ή περισσότερο.

Δεν γίνεται δεκτή η ηλεκτρονική εξέταση

Institution's Own Test

Ακαδημαϊκά Αγγλικά Προκαταρκτικό Πρόγραμμα (PSE) - Pass (ισχύει για ένα έτος)

Πρόγραμμα προετοιμασίας για την ακαδημαϊκή αγγλική γλώσσα σε άλλο ΑΕΙ του Ηνωμένου Βασιλείου - διαπιστευμένο από την BALEAP και εντός 1 έτους από την έναρξη των μαθημάτων

Ο κωδικός CAH3 για αυτό το πτυχίο είναι CAH10-01-09. Οι φοιτητές που χρειάζονται βίζα για να ζήσουν ή να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να υποβάλουν αίτηση για την έγκριση ATAS. Το πιστοποιητικό ATAS clearance πρέπει να είναι σε ισχύ όταν υποβάλλετε αίτηση για θεώρηση εισόδου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για να μάθετε αν πρέπει να υποβάλετε αίτηση για την έγκριση ATAS, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.gov.uk/guidance/academic-technology-approval-scheme. Όταν σκέφτεστε να σπουδάσετε στο εξωτερικό, είναι σημαντικό να κατανοήσετε όλα τα σχετικά έξοδα και να υπολογίσετε τον προϋπολογισμό σας ανάλογα. Είναι σημαντικό να προϋπολογίσετε τις σπουδές σας πριν φύγετε από τη χώρα σας και να κανονίσετε όλη τη χρηματοδότησή σας και για τα δίδακτρα και για τα έξοδα διαβίωσής σας. Επιπλέον, είναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά και πριν ταξιδέψετε όλες τις μεταναστευτικές απαιτήσεις, καθώς αυτές μπορεί να αλλάξουν. Στους σπουδαστές που δεν διαθέτουν την απαραίτητη θεώρηση δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα πρέπει να διαθέσετε αρκετό χρόνο για να οργανώσετε τη βίζα σας και να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όλες τις υποχρεώσεις σας σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της βίζας σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι συμβουλές που παρέχονται μέσω του Πανεπιστημίου αφορούν την κατηγορία φοιτητικής βίζας του συστήματος μετανάστευσης βάσει σημείων του Ηνωμένου Βασιλείου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Ηνωμένου Βασιλείου για τις θεωρήσεις και τη μετανάστευση (UKVI): www.gov.uk/government/organisations/uk-visas-and-immigration.

Οι επιλέξιμοι αυτοχρηματοδοτούμενοι διεθνείς μεταπτυχιακοί φοιτητές θα λάβουν την Παγκόσμια Υποτροφία Aberdeen. Επισκεφθείτε τη βάση δεδομένων χρηματοδότησης για να μάθετε περισσότερα και να δείτε το πλήρες φάσμα των υποτροφιών μας: www.abdn.ac.uk/study/funding/. Το Πανεπιστήμιο του Aberdeen παρέχει ένα πρόγραμμα εκπτώσεων για τους αποφοίτους: Το Πανεπιστήμιο του Aberdeen είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει έκπτωση 20% στα δίδακτρα μεταπτυχιακών σπουδών σε όλους τους αποφοίτους που έχουν αποφοιτήσει με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Aberdeen.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPetroleum Engineering, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο Honours του Ηνωμένου Βασιλείου με βαθμό 2:1 (upper second class), ή πτυχίο Honours από ίδρυμα εκτός Ηνωμένου Βασιλείου το οποίο κρίνεται από το Πανεπιστήμιο ως ισότιμο σε οποιονδήποτε κλάδο της μηχανικής ή των εφαρμοσμένων μαθηματικών.

Όσοι έχουν πτυχίο Μηχανικών ή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών με βαθμό 2:2 μπορεί επίσης να ληφθούν υπόψη, εφόσον μπορούν να αποδείξουν 2 έτη σχετικής εμπειρίας.

Φοιτητές με πτυχίο Γεωλογίας, Φυσικής ή Χημείας μπορούν να εξεταστούν εάν έχουν πτυχίο 2:1 ΚΑΙ 2 έτη σχετικής εργασιακής εμπειρίας.

**Κύρια μαθήματα που πρέπει να έχετε καλύψει: Μαθηματικά και Φυσική**

έξοδα

Δίδακτρα Μηχανική Πετρελαίου MSc

Ιρλανδία £11100 έτος 1
EU £27000 έτος 1
Αγγλία £11100 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £11100 έτος 1
Σκωτία £11100 έτος 1
Ουαλία £11100 έτος 1
Channel Islands £11100 έτος 1
Διεθνή £27000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα που αναφέρονται είναι για πλήρη φοίτηση. Το ποσοστό διδάκτρων μερικής φοίτησης για τα διδασκόμενα μεταπτυχιακά προγράμματα είναι το 50% του αντίστοιχου ποσοστού διδάκτρων πλήρους φοίτησης.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Aberdeen

Το Πανεπιστήμιο του Αμπερντίν χρονολογείται από το έτος 1495 και βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη της Σκωτίας. Ο κύριος χώρος αυτού του αρχαίου ιδρύματος είναι το Old Aberdeen, όπου οι φοιτητές των τεχνών και των κοινωνικών επιστημών καθώς και των φυσικών επιστημών πραγματοποιούν τις σπουδές τους. Εν τω μεταξύ, στον σημαντικά πιο σύγχρονο χώρο της πανεπιστημιούπολης Foresterhill, οι σπουδαστές στους τομείς της ιατρικής και της έρευνας καταλαμβάνουν τα δικά τους ειδικά κατασκευασμένα κτίρια, όπως το Suttie Centre.

Λίστα με 511 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Aberdeen - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανική Πετρελαίου MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
96% 5% 10% £26100 £24800 193 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χημικός Μηχανικός και Μηχανικός Πετρελαίου MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
81% 5% 3% - 135 Γκίλντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χημικός Μηχανικός και Μηχανικός Πετρελαίου MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
81% 5% 3% - 135 Γκίλντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική Πετρελαίου MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £27000 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προχωρημένη Χημική Μηχανική και Μηχανική Πετρελαίου MSc Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £23028 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Απόσυρση MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £27000 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πυρηνικός παροπλισμός και διαχείριση αποβλήτων MSc Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus μερική απασχόληση
Μηχανική Πετρελαίου MSc Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- - - - - Μίντλεσμπρο Oncampus μερική απασχόληση