University of Aberdeen
Μηχανική πετρελαίου και φυσικού αερίου MSc
University of Aberdeen - Πανεπιστήμιο του Aberdeen

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα αυτό, το οποίο παρέχεται από το κέντρο της ενεργειακής πρωτεύουσας της Ευρώπης, παρέχει στους φοιτητές θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στις βασικές τεχνολογίες για να σταδιοδρομήσουν στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου στα ανάντη και κατάντη στάδια. Το πρόγραμμα MSc Oil and Gas Engineering έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μελλοντικούς ηγέτες της βιομηχανίας. Το ευρύ φάσμα των διδασκόμενων θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων της μηχανικής, της γεωλογίας και της χημείας, εξασφαλίζει ότι θα έχετε μια ισχυρή εκτίμηση όλων των βασικών στοιχείων του κύκλου ζωής της βιομηχανίας και των διαφόρων απαιτούμενων τομέων της μηχανικής, καθώς και την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο συνεργάζονται για την ασφαλή και αποτελεσματική υλοποίηση των έργων.

Ο διεπιστημονικός χαρακτήρας του προγράμματος σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για φοιτητές με διαφορετικό μηχανολογικό υπόβαθρο, όπως μηχανολόγων, πολιτικών, ηλεκτρολόγων ή χημικών μηχανικών, καθώς και για άλλους συναφείς μηχανολόγους. Το πρόγραμμα είναι πλήρως διαπιστευμένο από το IMechE και το Ινστιτούτο Ενέργειας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η διδασκαλία σας αναγνωρίζεται από τους σχετικούς φορείς και ότι αποκομίζετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Aberdeen, το οποίο είναι γνωστό ως η ενεργειακή πρωτεύουσα της Ευρώπης. Η πόλη και η γύρω περιοχή είναι ένα σημαντικό διεθνές κέντρο έρευνας και καινοτομίας σε κάθε πτυχή της υπεράκτιας βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου. Περίπου 900 εταιρείες που σχετίζονται με την ενέργεια είναι εγκατεστημένες στο Aberdeen, συμπεριλαμβανομένων παγκόσμιων ηγετών όπως οι Baker Hughes (εταιρεία της GE), BP, Chevron, Haliburton, Maersk, Petrofac, Repsol Sinopec Resources. Royal Dutch Shell, Schlumberger, Total και Wood.

Η Πολυτεχνική Σχολή διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για τη μεγιστοποίηση της ανάκτησης πετρελαίου και φυσικού αερίου, συνεργαζόμενη με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες. Η θέση του Πανεπιστημίου στην καρδιά της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου σημαίνει επίσης ότι τα προγράμματα σπουδών μας επωφελούνται από την άμεση συμμετοχή της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων συμβουλευτικών ομάδων της βιομηχανίας, προσκεκλημένων διαλέξεων, εκδρομών, επιτόπιων επισκέψεων, εκδηλώσεων δικτύωσης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας, καθώς και έργων φοιτητών που υποστηρίζονται από τη βιομηχανία.

Η κύρια μέθοδος αξιολόγησης των φοιτητών είναι οι γραπτές εξετάσεις. Οι εξετάσεις για τα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου διεξάγονται τον Δεκέμβριο και για τα μαθήματα του δεύτερου εξαμήνου τον Μάιο. Οι υποψήφιοι του MSc πρέπει να υποβάλουν διατριβή για το έργο τους.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6 Ακρόαση - 5,5 ή πάνω- Ανάγνωση - 5,5 ή πάνω- Ομιλία - 5,5 ή πάνω- Γραφή - 6,0 ή πάνω.
TOEFL (iBT) 90 Ακρόαση - 17 ή άνω- Ανάγνωση - 18 ή άνω- Ομιλία - 20 ή άνω- Γραφή - 21 ή άνω.
PTE Academic 62 Listening - 59 ή άνω- Reading - 59 ή άνω- Speaking - 59 ή άνω- Writing - 59 ή άνω.
Institution's Own Test Ακαδημαϊκά Αγγλικά Προκαταρκτικά Προγράμματα - Pass (ισχύει για ένα έτος) Ή Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα Προετοιμασίας Αγγλικών - Pass στο Επίπεδο Τέσσερα (ισχύει για ένα έτος).

Ο κωδικός CAH3 για το συγκεκριμένο πτυχίο είναι CAH10-01-09. Οι φοιτητές που χρειάζονται βίζα για να ζήσουν ή να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να υποβάλουν αίτηση για έγκριση ATAS. Το πιστοποιητικό εκκαθάρισης ATAS πρέπει να είναι έγκυρο όταν υποβάλλετε αίτηση για θεώρηση εισόδου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για να μάθετε αν πρέπει να υποβάλετε αίτηση για

Δείτε τη σελίδα του προγράμματος του University of Aberdeen Online Prospectus για να ενημερωθείτε για τυχόν υποτροφίες και χρηματοδοτήσεις που μπορεί να δικαιούστε να διεκδικήσετε.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςOil and Gas Engineering, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο Honours του Ηνωμένου Βασιλείου με βαθμό 2:1 (upper second class), ή πτυχίο Honours από ίδρυμα εκτός Ηνωμένου Βασιλείου το οποίο κρίνεται από το Πανεπιστήμιο ως ισότιμο σε οποιονδήποτε κλάδο της Μηχανικής ή της Φυσικής. Όσοι έχουν πτυχίο μηχανικού με βαθμό 2:2 μπορεί επίσης να εξεταστούν, εάν μπορούν να αποδείξουν 2+ έτη σχετικής εμπειρίας στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου και έντονο κίνητρο. Βασικά θέματα που πρέπει να έχετε καλύψει: Μαθηματικά.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Aberdeen στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Aberdeen

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Aberdeen

Το Πανεπιστήμιο του Αμπερντίν χρονολογείται από το έτος 1495 και βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη της Σκωτίας. Ο κύριος χώρος αυτού του αρχαίου ιδρύματος είναι το Old Aberdeen, όπου οι φοιτητές των τεχνών και των κοινωνικών επιστημών καθώς και των φυσικών επιστημών πραγματοποιούν τις σπουδές τους. Εν τω μεταξύ, στον σημαντικά πιο σύγχρονο χώρο της πανεπιστημιούπολης Foresterhill, οι σπουδαστές στους τομείς της ιατρικής και της έρευνας καταλαμβάνουν τα δικά τους ειδικά κατασκευασμένα κτίρια, όπως το Suttie Centre.

Λίστα με 520 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Aberdeen - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - University Office
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανική πετρελαίου και φυσικού αερίου MSc MSc Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £9925 - - Oncampus μερική απασχόληση
Μηχανική πετρελαίου και φυσικού αερίου MSc Πανεπιστήμιο του Central Lancashire
(University of Central Lancashire)
- - - - - Πρέστον, Λανκασάιρ Oncampus μερική απασχόληση
Μηχανική πετρελαίου και φυσικού αερίου MSc Πανεπιστήμιο Coventry
(Coventry University)
- - - - - Κόβεντρι Oncampus μερική απασχόληση
Μηχανική πετρελαίου και φυσικού αερίου MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - - - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - - - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης