The University of Sheffield
Βιβλιοθηκονομία MA
The University of Sheffield - Πανεπιστήμιο του Sheffield

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Απευθύνεται σε πολυμήχανους ανθρώπους με άριστες επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες και είναι ιδανικό για όσους φιλοδοξούν να εργαστούν σε ρόλους βιβλιοθήκης και πληροφόρησης σε μια μεγάλη ποικιλία τομέων. Τα βραβεία MA και PG Diploma είναι διαπιστευμένα από την CILIP.

Περιγραφή μαθήματος

Θα ενημερωθείτε για τις βέλτιστες τρέχουσες σκέψεις και πρακτικές που απαιτούνται για την είσοδο σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα. Θα μάθετε βασικές ικανότητες στην πληροφορική, τη διαχείριση και το χειρισμό πληροφοριών, καθώς και ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων.

Οι επαγγελματίες της βιβλιοθήκης και της πληροφόρησης χρειάζονται ισχυρές δεξιότητες χειρισμού πληροφοριών, διοίκησης και διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς και κατανόηση της δύναμης της τεχνολογίας για τον μετασχηματισμό της παροχής υπηρεσιών πληροφόρησης. Πρέπει επίσης να έχουν τη φαντασία, τη δέσμευση και τον ενθουσιασμό για να παίξουν ρόλο στις συναρπαστικές αλλαγές που συντελούνται στον ταχέως εξελισσόμενο κόσμο της πληροφόρησης.

Οι δεξιότητες των βιβλιοθηκονόμων και των ειδικών στην πληροφόρηση είναι απαραίτητες για τον εντοπισμό, τον έλεγχο, την οργάνωση και την πρόσβαση στις ολοένα αυξανόμενες ποσότητες πληροφοριών που είναι διαθέσιμες σε έντυπη, ψηφιακή και πολυμεσική μορφή. Το μάθημα αυτό σας προετοιμάζει για έναν επαγγελματικό ρόλο σε τομείς που κυμαίνονται από τις δημόσιες υπηρεσίες έως τις επιχειρήσεις.

Υποστηρίζουμε τους φοιτητές να κερδίσουν θέσεις σε αυτά τα διάφορα προγράμματα (φροντίζοντας ιδιαίτερα να διασφαλίσουμε ότι οι εθελοντές φοιτητές δεν αντικαθιστούν τους αμειβόμενους ρόλους σε οποιονδήποτε οργανισμό), και όσοι επιλέγουν να επωφεληθούν από αυτά τα προγράμματα τα βρίσκουν πάντα πολύ χρήσιμα.

Αν έχετε δύο ή περισσότερα χρόνια συναφούς εργασιακής εμπειρίας στον τομέα της πληροφόρησης και επιθυμείτε να σπουδάσετε για ένα ανώτερο πτυχίο, μπορεί να σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα Professional Enhancement. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για άτομα που εργάζονται ήδη και θέλουν να προωθήσουν την καριέρα τους, και επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία στην επιλογή των μαθημάτων σε αναγνώριση της υπάρχουσας εμπειρίας σας.

Διαπίστευση

Διαπιστευμένο από το CILIP για τα βραβεία MA και PG Diploma

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου μας για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Συνολική βαθμολογία IELTS 6,5 με ελάχιστο 6,0 σε κάθε τμήμα, ή ισοδύναμη βαθμολογία.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLibrarianship, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

**Κύρια πορεία** ****Ελάχιστο 2:**1 προπτυχιακός τίτλος σπουδών** **Επαγγελματική βελτίωση** Αυτή είναι μια διαφορετική διαδρομή προς το κυρίως πιάτο. Απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη σχετική εργασιακή εμπειρία. Για να υποβάλετε αίτηση γι' αυτή τη διαδρομή θα πρέπει είτε: προπτυχιακό πτυχίο σε οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο και τουλάχιστον 2 έτη συναφούς εργασιακής εμπειρίας, ή προπτυχιακός τίτλος σπουδών σε οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο σε συνδυασμό με αποδεκτό σχετικό επαγγελματικό προσόν και σχετική επαγγελματική πείρα τουλάχιστον 2 ετών **Εξετάζουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα διεθνών προσόντων:** Συνολική βαθμολογία IELTS 6,5 με ελάχιστο 6,0 σε κάθε τμήμα, ή ισοδύναμο.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Sheffield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Sheffield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Sheffield

Το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και εδρεύει στο Σέφιλντ της Αγγλίας. Το όραμα του πανεπιστημίου είναι να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο μέσω της δύναμης και της εφαρμογής των ιδεών και της γνώσης. Το εν λόγω πανεπιστήμιο δεν διαθέτει πανεπιστημιουπόλεις, αλλά αντίθετα περίπου 430 κτίρια που βρίσκονται αρκετά κοντά το ένα στο άλλο στο μητροπολιτικό κέντρο της πόλης του Σέφιλντ.

Λίστα με 363 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Sheffield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Sheffield

προπτυχιακοί φοιτητές:
19190
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
9285
:
28475
  • Welcome to the University of Sheffield
  • A second home for international students
  • What's it like to be a University of Sheffield student?
  • University of Sheffield Student Experience
  • Class of 2020 | The University of Sheffield
  • From Malaysia to Sheffield | Rachel's Journey to Sheffield 2019

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιβλιοθηκονομία MSc Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
- - - £21851 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιβλιοθηκονομία MA Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus μερική απασχόληση
Πληροφορίες και Βιβλιοθηκονομικές Σπουδές MA Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - - - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορίες και Βιβλιοθηκονομικές Σπουδές MA Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - - - - Online μερική απασχόληση