The University of Sheffield
Αρχιτεκτονική τοπίου με έτος θεμελίωσης MLA
The University of Sheffield - Πανεπιστήμιο του Sheffield

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 45 αποφοίτους Landscape Architecture with Foundation Year MLA κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με σχεδιασμός τοπίου από το Πανεπιστήμιο του Sheffield για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με σχεδιασμός τοπίου.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
71 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων σχεδιασμός τοπίου

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : σχεδιασμός τοπίου στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22500 £26000 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £25000 £24000 - £28500 £26000 - £33000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε σχεδιασμός τοπίου (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £23703 £26188
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21500 - £26000 £17719 - £26945 £19543 - £31565

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Εάν δεν έχετε το υπόβαθρο για τα πτυχία μας αρχιτεκτονικής τοπίου, αυτό το πτυχίο με έτος θεμελίωσης είναι για εσάς. Το έτος θεμελίωσης θα αναπτύξει τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας σε συναφείς τομείς για να διασφαλίσει ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο πτυχίο σας.

Θα σπουδάσετε μαθήματα γεωγραφίας, μαθηματικών, γραμματισμού και επικοινωνίας και κοινωνικών επιστημών.

Κάθε ένα από αυτά θα σας εισαγάγει στις βασικές έννοιες και δεξιότητες του αντικειμένου, από την εξέλιξη του φυσικού τοπίου μέχρι τη σχέση μεταξύ ατόμων και κοινωνίας.

Αφού ολοκληρώσετε επιτυχώς το έτος ίδρυσης, θα μπορέσετε να προχωρήσετε στο πρώτο έτος του πενταετούς προγράμματος MLA Landscape Architecture.

Το πτυχίο σας στην Αρχιτεκτονική Τοπίου

Η αρχιτεκτονική τοπίου περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της επιστήμης, του σχεδιασμού, του σχεδιασμού, της δημιουργίας και της διαχείρισης του τοπίου, τόσο σε αστικό όσο και σε αγροτικό περιβάλλον. Καλύπτει όλες τις κλίμακες, από τον μικρότερο κήπο έως τη μεγαλύτερη άγρια φύση.

Αυτό το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών θα σας μεταφέρει από το πρώτο έως το πέμπτο έτος της εκπαίδευσής σας στην Αρχιτεκτονική Τοπίου και περιλαμβάνει ένα έτος εργασίας σε επαγγελματική πρακτική τοπίου.

Θα λάβετε ευρεία θεμελιώδη κατάρτιση σε θεωρίες και έννοιες του τοπίου και θα επιλέξετε αν θα ειδικευτείτε στην οικολογία ή στον σχεδιασμό. Θα εργαστείτε σε μια πρακτική τοπίου - ως αμειβόμενος υπάλληλος - στο τέταρτο έτος, επιτρέποντάς σας να βιώσετε τη ζωή ως επαγγελματίας και να αρχίσετε να σκέφτεστε για το είδος της πρακτικής που φιλοδοξείτε να εργαστείτε. Το τελευταίο έτος βοηθά στην εδραίωση των δεξιοτήτων και των γνώσεών σας και κορυφώνεται με ένα σχεδιαστικό έργο, αντί για γραπτή διατριβή.

Οι φοιτητές του MLA Landscape Architecture παραμένουν εγγεγραμμένοι στο πανεπιστήμιο και για τα πέντε έτη σπουδών, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση για προπτυχιακή χρηματοδότηση, καθώς και να απολαμβάνετε όλες τις εκπτώσεις και τα προνόμια που σχετίζονται με τη φοιτητική ιδιότητα κατά τη διάρκεια αυτών των ετών.

Διαπίστευση

Η διαπίστευση επιτρέπει στους αποφοίτους να γίνουν μέλη του Ινστιτούτου Τοπίου, έτοιμοι να ξεκινήσουν την πορεία τους προς το Chartership και να γίνουν Chartered Member of the Landscape Institute (CMLI).

Μάθηση

Το στούντιο είναι η καρδιά της μάθησης και είναι ο χώρος όπου θα συμμετέχετε σε εργαστήρια, σεμινάρια μικρών ομάδων, φροντιστήρια και αξιολογήσεις έργων. Η μάθηση στο στούντιο υποστηρίζεται από διαλέξεις, επισκέψεις σε χώρους και εκδρομές.

Αξιολόγηση

Θα αξιολογηθείτε μέσω ομαδικών και ατομικών εργασιών, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν χαρτοφυλάκια σχεδιασμού, γραπτές εκθέσεις ή παρουσιάσεις.

Η ανατροφοδότηση θα παρέχεται καθ' όλη τη διάρκεια του εξαμήνου μέσω φροντιστηρίων, ενδιάμεσων αξιολογήσεων και αξιολογήσεων από ομότιμους.

Καριέρα για πτυχιούχους

Οι απόφοιτοί μας έχουν ζήτηση. Προσωπικότητες της βιομηχανίας έρχονται στην έκθεση στο τέλος του έτους και διαφημίζουν τις κενές θέσεις εργασίας σε εμάς. Οι απόφοιτοί μας εργάζονται σε όλο τον κόσμο και βρίσκουν εργασία σε ιδιωτικές πρακτικές, οργανισμούς κοινοτικής ανάπτυξης, τοπικές αρχές και εθνικές κυβερνήσεις. Στους αποφοίτους μας περιλαμβάνονται ένας πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αρχιτεκτόνων Τοπίου και πολλαπλοί νικητές μεταλλίων RHS.

Η διαπίστευση επιτρέπει στους αποφοίτους να συνεχίσουν την επαγγελματική τους εξειδίκευση στην αρχιτεκτονική τοπίου και να γίνουν μέλη licentiate του Landscape Institute, έτοιμοι να ξεκινήσουν το Pathway to Chartership και να γίνουν Chartered Member of the Landscape Institute (CMLI).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Landscape Architecture with Foundation Year MLA από Πανεπιστήμιο του Sheffield

50% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για σχεδιασμός τοπίου

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLandscape Architecture with Foundation Year, MLA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αρχιτεκτονική τοπίου με έτος θεμελίωσης MLA

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £25540 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Sheffield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Sheffield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Sheffield

Το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και εδρεύει στο Σέφιλντ της Αγγλίας. Το όραμα του πανεπιστημίου είναι να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο μέσω της δύναμης και της εφαρμογής των ιδεών και της γνώσης. Το εν λόγω πανεπιστήμιο δεν διαθέτει πανεπιστημιουπόλεις, αλλά αντίθετα περίπου 430 κτίρια που βρίσκονται αρκετά κοντά το ένα στο άλλο στο μητροπολιτικό κέντρο της πόλης του Σέφιλντ.

Λίστα με 363 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Sheffield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Sheffield

προπτυχιακοί φοιτητές:
19190
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
9285
:
28475
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αρχιτεκτονική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Welcome to the University of Sheffield
  • A second home for international students
  • What's it like to be a University of Sheffield student?
  • University of Sheffield Student Experience
  • Class of 2020 | The University of Sheffield
  • From Malaysia to Sheffield | Rachel's Journey to Sheffield 2019

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ναυτική αρχιτεκτονική με θαλάσσια οχήματα υψηλών επιδόσεων MEng Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δομική Μηχανική και Αρχιτεκτονική με ένα έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης MEng Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
83% 2% 4% £29110 169 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ναυτική Αρχιτεκτονική και Ναυτική Μηχανική MEng Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική και περιβαλλοντικός σχεδιασμός MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
100% 10% 5% £28600 167 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου MLA Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £25540 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου με έτος θεμελίωσης MLA Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £25540 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δομική Μηχανική και Αρχιτεκτονική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
83% 2% 10% £29110 179 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δομική Μηχανική με Αρχιτεκτονική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
94% 0% 5% £23100 177 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δομοστατικός μηχανικός με αρχιτεκτονική (με ένα έτος στη βιομηχανία) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £25300 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ναυτική αρχιτεκτονική με μηχανική ωκεανών MEng Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης