The University of Northampton
Βιοϊατρική επιστήμη BSc (Hons)
The University of Northampton - Πανεπιστήμιο του Northampton

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 35 αποφοίτους του προγράμματος Biomedical Science BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Northampton για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: βιοϊατρικές επιστήμες (μη ειδικές).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
52 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH02

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : βιοϊατρικές επιστήμες (μη ειδικές) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26000 £23500 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £29000 £17000 - £29000 £18500 - £33500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH02 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £27000 £35000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21091 - £28004 £20500 - £34500 £27500 - £44500

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι Βιοϊατρικές Επιστήμες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του σύγχρονου συστήματος υγειονομικής περίθαλψης, συνεργαζόμενες με ιατρούς και επαγγελματίες υγείας, για να επιτελέσουν πολλούς διαφορετικούς ρόλους στο ΕΣΥ, καθώς και στον ακαδημαϊκό χώρο και στους τομείς της βιοτεχνολογίας και της φαρμακοβιομηχανίας. Ως πτυχιούχος βιοϊατρικών επιστημών είναι πιθανό να συμμετέχετε στη διάγνωση ασθενειών, στην υποστήριξη του έργου των κλινικών τμημάτων και στην ανάπτυξη και αξιολόγηση της επόμενης γενιάς θεραπειών που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τα αποτελέσματα των ασθενών. Ένα πτυχίο βιοϊατρικών επιστημών παρέχει επίσης τα θεμέλια για την εισαγωγή σε μεταπτυχιακά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής, της οδοντιατρικής ή του πιο πρόσφατα καθιερωμένου προγράμματος Physician Associate (PA) για κλινική πρακτική στο NHS.

Το πρόγραμμά μας BSc Biomedical Science έχει πιστοποιηθεί από τη Royal Society of Biology μετά από ανεξάρτητη και αυστηρή αξιολόγηση. Τα διαπιστευμένα προγράμματα σπουδών περιέχουν μια σταθερή ακαδημαϊκή βάση σε βιολογικές γνώσεις και βασικές δεξιότητες και προετοιμάζουν τους αποφοίτους να ανταποκριθούν στις ανάγκες των εργοδοτών.

Σπουδάζοντας στο Πανεπιστήμιο του Νορθάμπτον, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι:

 • Θα ζήσετε τη φοιτητική ζωή στο Waterside Campus του Πανεπιστημίου, αξίας 330 εκατομμυρίων λιρών. Ελάτε σε μια Open Day και μάθετε περισσότερα.

 • Οι ειδικοί ακαδημαϊκοί μας διδάσκουν σε μικρές ομάδες με υποστήριξη από έναν προς έναν. Οι ακαδημαϊκοί μας και οι φοιτητές μας δημιουργούν στενούς δεσμούς, παρέχοντας εξατομικευμένη υποστήριξη και καθοδήγηση, ενώ παράλληλα προκαλούν τους φοιτητές ακαδημαϊκά.

 • Όποιες κι αν είναι οι φιλοδοξίες σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τις επιτύχετε. Θα σας υποστηρίξουμε να εντοπίσετε τις δεξιότητες που μαθαίνετε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, να βρείτε τα δυνατά σας σημεία και να εξασφαλίσετε πρακτική εμπειρία, ώστε όταν πρόκειται να υποβάλετε αίτηση για εργασία ή περαιτέρω σπουδές να αισθάνεστε σίγουροι ότι μπορείτε να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Η υπόσχεση απασχόλησης του Νορθάμπτον

 • Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την επαγγελματική σταδιοδρομία και την υποστήριξη της απασχολησιμότητάς σας, που αν επιτύχετε τουλάχιστον πτυχίο 2:2 και ολοκληρώσετε είτε το πρόγραμμα Employability Plus Gold είτε το Changemaker Gold Certificate κατά τη διάρκεια των σπουδών σας μαζί μας, αλλά δεν έχετε ακόμα εξασφαλίσει εργασία πλήρους απασχόλησης 12 μήνες μετά την αποφοίτησή σας, θα σας εξασφαλίσουμε μια αμειβόμενη πρακτική άσκηση τριών έως έξι μηνών ή θα σας υποστηρίξουμε για μεταπτυχιακές σπουδές.

.

Το μάθημα αυτό είναι διαπιστευμένο σε προχωρημένο επίπεδο από τη Royal Society of Biology για την κάλυψη εν μέρει των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol). Οι απόφοιτοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένταξη στη Βασιλική Εταιρεία Βιολογίας σε επίπεδο μέλους (MRSB) μετά από δύο χρόνια πρακτικής άσκησης, αντί για τα συνήθη τρία χρόνια, λόγω της σημαντικής ερευνητικής εμπειρίας που αποκτούν.

Το μάθημα αυτό είναι διαπιστευμένο σε προχωρημένο επίπεδο από τη Royal Society of Biology για την κάλυψη εν μέρει των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol). Οι απόφοιτοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένταξη στη Βασιλική Εταιρεία Βιολογίας σε επίπεδο μέλους (MRSB) μετά από δύο χρόνια πρακτικής άσκησης, αντί για τα συνήθη τρία χρόνια, λόγω της σημαντικής ερευνητικής εμπειρίας που αποκτούν.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Biomedical Science BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Northampton

74% Διοικητικά επαγγέλματα
11% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
3% Επαγγελματίες της θεραπείας
1% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
1% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
1% Επαγγέλματα πωλήσεων
1% Διοικητικά επαγγέλματα
1% Διδάσκοντες επαγγελματίες
1% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών

Θα αξιολογηθείτε μέσω των διαφόρων μορφών αξιολόγησης είναι οι εξής: δοκίμια, εξετάσεις, πρακτική εργασία, παρουσιάσεις και άλλες μέθοδοι.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • General Test
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBiomedical Science, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Βιοϊατρική επιστήμη BSc (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Northampton στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 12 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Northampton

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Northampton

Το Πανεπιστήμιο του Νορθάμπτον είναι δημόσιο πανεπιστήμιο στο Νορθάμπτον της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εμπειρία των φοιτητών, προωθώντας μια εξατομικευμένη εκπαιδευτική εμπειρία με καθηγητές που ενδιαφέρονται για τους φοιτητές τους. Το Waterside Campus, το Avenue και το Park Campuses, καθώς και το Κέντρο Καινοτομίας είναι οι κύριες πανεπιστημιουπόλεις του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ.

Λίστα με 156 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Northampton - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Northampton

προπτυχιακοί φοιτητές:
9080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3010
:
12090
 • Meet our Freshers: First Week in halls
 • Student Stories | Coming to University Away from Home: Britney
 • Accommodation Quick Tips | University of Northampton
 • Student Stories | Coming to University Away from Home: Bruna

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιοϊατρική επιστήμη με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
79% 4% 35% £29110 163 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
100% 0% 0% £18300 £19500 91 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
- - - £15250 - Πέισλι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
88% 10% 15% £16750 109 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
78% 5% 7% £27650 120 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
70% 25% 6% £15100 131 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £35000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες (Ανοσολογία) με πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £21470 £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες (Γενετική) με πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £21470 £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης