The University of Manchester
Λογιστική και χρηματοοικονομικά MSc
The University of Manchester - Πανεπιστήμιο του Manchester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33109 £34159 £35700
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £30122 - £40073 £20370 - £39639 £22368 - £42249

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ανεβάστε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας στο επόμενο επίπεδο με τον καλύτερο όμιλο λογιστικής και χρηματοοικονομικής στον κόσμο. Είτε θέλετε να προωθήσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, είτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας για ένα διδακτορικό , αυτό το μάθημα σας δίνει τα προσόντα που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Η σταδιοδρομία στον τομέα της λογιστικής, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ή σε συναφείς τομείς της οικονομίας απαιτεί υψηλό επίπεδο κατανόησης τόσο της θεωρίας όσο και της πρακτικής της λογιστικής και της χρηματοοικονομικής. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μια ευρεία κατανόηση των βασικών θεματικών πεδίων με έμφαση στις εμπειρικές μεθόδους έρευνας και στη λογιστική και χρηματοοικονομική πρακτική.

Το ευρύ φάσμα των μαθημάτων μας σάς επιτρέπει να εξειδικευτείτε και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις αυξανόμενες γνώσεις και την εμπειρία σας ολοκληρώνοντας μια διπλωματική εργασία σε έναν ερευνητικό τομέα της επιλογής σας. Αυτό, σε συνδυασμό με την υποστήριξη που λαμβάνετε από το προσωπικό μας, εξασφαλίζει μια πρώτης τάξεως μαθησιακή εμπειρία.

Το MSc Accounting and Finance αναγνωρίζεται από το Συμβούλιο Οικονομικής και Κοινωνικής Έρευνας ως μεταπτυχιακό πρόγραμμα προετοιμασίας για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος. Έχει επίσης το βραβείο του καθεστώτος συνεργασίας από το CFA Institute, την παγκόσμια ένωση επαγγελματιών επενδύσεων.

Κατάρτιση CFA

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι συνεργαστήκαμε με την Kaplan Schweser για να διευκολύνουμε την προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις CFA. Οι φοιτητές που παρακολουθούν τα μεταπτυχιακά μας που σχετίζονται με τα χρηματοοικονομικά - MSc Accounting , MSc Accounting and Finance, MSc Finance και MSc Quantitative Finance - οι οποίοι έχουν καλές επιδόσεις στο πρώτο εξάμηνο και δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για το CFA, θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο online εκπαιδευτικό υλικό της Kaplan για το CFA Part One.

Η Kaplan είναι μια παγκόσμια εταιρεία που προσφέρει επαγγελματική κατάρτιση και βοηθά άτομα και οργανισμούς να αποκτήσουν οικονομικές πιστοποιήσεις και ονομασίες. Θα υποστηρίξει τους σπουδαστές μας δίνοντάς τους πρόσβαση σε διδακτικό υλικό, ηλεκτρονικές τράπεζες ερωτήσεων και τεστ προόδου, καθώς και σε δοκιμαστικές εξετάσεις. Θα προσφέρουν επίσης υποστήριξη από καθηγητές και συνεδρίες 1-2-1.

Οι σπουδαστές εγγράφονται στο πρόγραμμα CFA για να δημιουργήσουν ένα ισχυρό θεμέλιο προηγμένης επενδυτικής ανάλυσης και δεξιοτήτων διαχείρισης χαρτοφυλακίου σε πραγματικές συνθήκες. Η προετοιμασία για τις εξετάσεις επιπέδου Ι είναι το πρώτο βήμα προς την απόκτηση του πιστοποιητικού Chartered Financial Analyst ® (CFA), του πιο σεβαστού και αναγνωρισμένου επενδυτικού τίτλου στον κόσμο.

Εβδομάδα BootCamp συναλλαγών

Κάθε χρόνο, η Alliance MBS διοργανώνει ένα πενθήμερο Trading BootCamp για όλους τους τρέχοντες φοιτητές που σπουδάζουν MSc Accounting, MSc Accounting and Finance, MSc Finance και MSc Quantitative Finance. Αυτές οι προσομοιώσεις συναλλαγών παρέχουν στους φοιτητές εμπειρία από πραγματικές συναλλαγές και την ευκαιρία να ασχοληθούν με τις σύγχρονες χρηματοπιστωτικές αγορές, επιτρέποντάς τους να εφαρμόσουν τη θεωρία της τάξης στην πράξη.

Για την υλοποίηση του Trading BootCamp, η Σχολή συνεργάστηκε με την Amplify Trading για να παρέχει σε όσους επιθυμούν να εισέλθουν στον χρηματοπιστωτικό κλάδο ένα κρίσιμο σύνολο δεξιοτήτων. Η Amplify Trading είναι μια παγκόσμια εταιρεία χρηματοοικονομικών συναλλαγών και κατάρτισης, η οποία προσφέρει κατάρτιση σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του κόσμου, όπως η HSBC, η Citigroup και η Deutsche Bank. Έχουν αναπτύξει εξειδικευμένο λογισμικό που επιτρέπει στους σπουδαστές να βιώσουν την εμπειρία μιας ζωντανής αίθουσας διαπραγμάτευσης και δύο έμπειροι έμποροι θα παραδώσουν την εβδομαδιαία εκπαίδευση.

Κάθε μέρα θα υπάρχουν τέσσερις ώρες μαθημάτων το πρωί και τέσσερις ώρες πρακτικής εξάσκησης στις συναλλαγές το απόγευμα. Ασχολούμενοι με ζωντανές έκτακτες ειδήσεις, οικονομικά δεδομένα και γεωπολιτικά γεγονότα, οι σπουδαστές θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν την κατανόηση, την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και τις πρακτικές διαχείρισης κινδύνου στη διαπραγμάτευση διαφόρων κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων.

Η Οικονομική Ζώνη

Η Οικονομική Ζώνη στο Alliance Manchester Business School σας δίνει πρόσβαση σε μία από τις πιο ολοκληρωμένες συλλογές εξειδικευμένων οικονομικών και επιχειρηματικών βάσεων δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες χρησιμοποιούνται από κορυφαίους ερευνητές σε όλο τον κόσμο. Αυτές περιλαμβάνουν τις Bloomberg, Datastream, Thomson ONE, Compustat, WRDS, Capital IQ και πολλές άλλες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Manchester Business School East - Undergraduate Degrees
  • 6.5
  • Manchester Business School - Graduate Degrees
  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • (no subscore less than 6.0)
  • 7.0
  • Undergraduate Degrees
  • (no subscore less than 6.0)

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα υποτροφία Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής για φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου/ΕΕ και άλλες διαθέσιμες υποτροφίες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAccounting and Finance, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Απαιτείται πτυχίο πτυχίου του Ηνωμένου Βασιλείου με άριστα πρώτης ή ανώτερης δεύτερης τάξης ή αντίστοιχο πτυχίο του εξωτερικού, με άριστες επιδόσεις σε θέματα λογιστικής και χρηματοοικονομικής.

Κατά την αξιολόγηση του ακαδημαϊκού σας μητρώου, λαμβάνουμε υπόψη τον μέσο όρο των βαθμών σας, τη θέση σας στην τάξη και το κύρος του ιδρύματος στο οποίο σπουδάσατε τον τίτλο σπουδών σας.

Πρέπει να έχετε σπουδάσει ή να σπουδάζετε πτυχίο λογιστικής ή χρηματοοικονομικής. Μπορούμε επίσης να εξετάσουμε εξαιρετικούς υποψηφίους με πτυχία στα οικονομικά ή τα μαθηματικά. Πρέπει να έχετε παρακολουθήσει σημαντικό αριθμό μαθημάτων στη λογιστική και τα χρηματοοικονομικά κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας, και μια κύρια κατεύθυνση ή εξειδίκευση στη λογιστική και/ή τα χρηματοοικονομικά στο τελευταίο έτος σπουδών σας, με κορυφαία αποτελέσματα στα μαθήματα λογιστικής και χρηματοοικονομικής στο τελευταίο έτος σπουδών. Θα πρέπει επίσης να αποδεικνύετε ότι διαθέτετε στέρεο υπόβαθρο σε ποσοτικές δεξιότητες, οικονομετρία ή μαθηματικά.

Μπορούμε να εξετάσουμε τους υποψηφίους που σπουδάζουν πτυχία στη διοίκηση επιχειρήσεων ή στο εμπόριο, οι οποίοι μπορούν να αποδείξουν ένα πολύ ισχυρό υπόβαθρο στη λογιστική και τη χρηματοοικονομική καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου τους και μια κύρια ή εξειδικευμένη κατεύθυνση στο τελευταίο έτος στη λογιστική ή τη χρηματοοικονομική, καθώς και ισχυρές ποσοτικές δεξιότητες. Λόγω του ανταγωνισμού για τις θέσεις, προτιμούμε τους υποψηφίους με πτυχίο bachelor στη λογιστική ή τα χρηματοοικονομικά.

Το GMAT/GRE δεν είναι απαραίτητο για να υποβάλετε αίτηση για αυτό το μάθημα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις η Ομάδα Εισαγωγών μπορεί να το ζητήσει μετά την αρχική εξέταση της αίτησής σας, εάν το πτυχίο σας δεν περιλαμβάνει αρκετά σχετικά ποσοτικά μαθήματα.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Manchester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Manchester σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Επιχειρήσεις

  • #4 
  • #51 
  Οικονομικά

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 40 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Manchester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Manchester

Το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και έχει ως όραμα την προώθηση της εκπαίδευσης, της γνώσης και της σοφίας για το καλό της κοινωνίας. Η κύρια τοποθεσία του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ φιλοξενεί την πλειονότητα των σχολών του και αναφέρεται από τους φοιτητές του ως "η πανεπιστημιούπολη", αν και στην πραγματικότητα το Μάντσεστερ δεν έχει πανεπιστημιούπολη, αλλά αντίθετα είναι διάσπαρτο σε όλη την πόλη του Μάντσεστερ.

Λίστα με 622 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Manchester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Manchester

προπτυχιακοί φοιτητές:
30130
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
12730
:
42860
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Λογιστική": 4510 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • What makes Manchester special?
 • International students | Aranzazu Carmona Orbezo
 • Chendrawaty Indah Jopoetro: international student profile - The Indonesian Society
 • Fiona’s story: Equity and Merit Scholarships at The University of Manchester
 • The University of Manchester welcomes our new students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Λογιστική και Χρηματοοικονομικά MSc Πανεπιστήμιο BPP
(BPP University)
- - - £12960 - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και νομικές σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 197 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με Λογιστική Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
82% 5% 5% £27000 166 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά (επιταχυνόμενη) MA (Hons) Πανεπιστήμιο Heriot-Watt
(Heriot-Watt University)
- - - £18704 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική MA (Hons) Πανεπιστήμιο Heriot-Watt
(Heriot-Watt University)
- - - £18704 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
76% 0% 0% £21900 £20800 182 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Επιχειρήσεις MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - £26500 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Λογιστική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
71% 3% 0% £26500 213 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο Heriot-Watt
(Heriot-Watt University)
- - - £18704 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Γερμανικά (5 έτη) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
76% 0% 0% £21900 £20800 191 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης