The University of Edinburgh
Global Health and Infectious Diseases (Online Learning) MSc
The University of Edinburgh

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Global Health and Infectious Diseases φέρνει σε επαφή μια διαφορετική κοινότητα διαδικτυακών εκπαιδευομένων με διεπιστημονικές ευκαιρίες για τον εντοπισμό, τη διερεύνηση και την αντιμετώπιση περιφερειακών και παγκόσμιων προκλήσεων στον τομέα της υγείας που σχετίζονται με τις μολυσματικές ασθένειες.

Τις τελευταίες δεκαετίες αναδύεται σχεδόν μία νέα ασθένεια κάθε χρόνο και πάνω από το 75% αυτών των ασθενειών προέρχονται από ζωονοσογόνα. Υπάρχει πλέον μεγαλύτερη ζήτηση για επενδύσεις και έρευνα που θα μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε καλύτερα αυτές τις ασθένειες.

Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που θέτουν οι μολυσματικές ασθένειες στον 21ο αιώνα, προσφέροντάς σας μαθήματα σχετικά με την επιτήρηση, την πρόληψη και τον έλεγχο των μολυσματικών ασθενειών, καθώς και την αξιολόγηση του τρόπου με τον οποίο αυτές επηρεάζουν τη δημόσια υγεία.

Πρόκειται για ένα επαγγελματικό μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης για βιοϊατρικό, ιατρικό, δημόσιο υγειονομικό και κτηνιατρικό προσωπικό με ενδιαφέρον για την παγκόσμια υγεία και τις μολυσματικές ασθένειες.

Το πρόγραμμα βασίζεται στους παραλληλισμούς που υπάρχουν μεταξύ αυτών των ασθενειών, μαθαίνοντας από τις υπάρχουσες προκλήσεις και στοχεύοντας να συνδέσει άτομα για να θέσει τα θεμέλια μιας παγκόσμιας κοινότητας πρακτικής. Στόχος μας είναι η παροχή προηγμένων προσόντων για βιοϊατρικό, ιατρικό, δημόσιο υγειονομικό και κτηνιατρικό προσωπικό. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να καθοδηγήσει τους φοιτητές στην πρακτική της διαμόρφωσης και εφαρμογής στρατηγικών και προγραμμάτων που αποσκοπούν στην ανανέωση και ενίσχυση της ανάπτυξης επιστημονικών γνώσεων και στην ανάπτυξη ανθρώπινου κεφαλαίου.

Το διαδικτυακό μας σύστημα μάθησης σας επιτρέπει να εργάζεστε εξ ολοκλήρου από το σπίτι σας, δεν υπάρχουν στοιχεία που να βασίζονται σε πανεπιστημιουπόλεις.Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον εργαζόμενο επαγγελματία.

Ελπίζουμε ότι αυτό το πρόγραμμα θα βελτιώσει την εμπειρία μάθησης και τις εργασιακές σας γνώσεις, ενώ παράλληλα θα σας ανταμείψει με ένα αναγνωρισμένο προσόν.

Το πρόγραμμα αυτό συνδέεται με την Ακαδημία Παγκόσμιας Υγείας του Πανεπιστημίου.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δεν πληροίς τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τα A levels ή τις απαιτήσεις για την αγγλική γλώσσα;
Μπορείς να λάβεις συμβουλές για το ποια προπαρασκευαστικά προγράμματα σπουδών (foundation courses) είναι τα καλύτερα για να μπορέσεις να γίνεις δεκτός/δεκτή στο πρόγραμμα σπουδών: Global Health and Infectious Diseases (Online Learning), MSc.

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής για τα επιμέρους προγράμματα διαφέρουν, γι' αυτό παρακαλούμε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα για το οποίο επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση στον ιστότοπό μας. Θα πρέπει επίσης να πληροίτε τις γλωσσικές απαιτήσεις του Πανεπιστημίου.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του The University of Edinburgh στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 53 πανεμιστημιακών κατατάξεων του The University of Edinburgh

Σχετικά με το The University of Edinburgh

Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη της Σκωτίας και είναι ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς άνοιξε το 1583. Το πανεπιστήμιο απολαμβάνει μεγάλη φήμη για τη συμβολή του στις διεθνείς ερευνητικές προσπάθειες, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στην ένταξή του στην ομάδα Russell, στο Universitas 21 και στο Una Europa. Το Εδιμβούργο προσφέρει στους κατοίκους του μια ιστορική αλλά και σύγχρονη πόλη, με έντονη νυχτερινή ζωή, αξιόπιστες δημόσιες συγκοινωνίες και φιλικούς ντόπιους.

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
University of Strathclyde 84% 0% 0% £21150 213 Glasgow Oncampus πλήρους απασχόλησης
St George's, University of London 57% 4% 5% £23500 141 London Oncampus πλήρους απασχόλησης
The University of Manchester 61% 0% 0% £26000 153 Manchester Oncampus πλήρους απασχόλησης
The University of Nottingham 69% 0% 5% - 150 Nottingham Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Aberdeen 69% 0% 0% - 176 Aberdeen Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Aberdeen 69% 0% 0% - 176 Aberdeen Oncampus πλήρους απασχόλησης
The University of Manchester 61% 0% 0% - 153 Manchester Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Aberdeen 72% 0% 0% - 151 Aberdeen Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Aberdeen 97% 0% 0% - 198 Aberdeen Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Bristol 97% 0% 0% £24700 198 Bristol Oncampus πλήρους απασχόλησης