The University of Buckingham
Βρετανική Ιστορία του εικοστού αιώνα MA (Res)
The University of Buckingham - Πανεπιστήμιο του Buckingham

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Από τον Μεγάλο Πόλεμο μέχρι την πτώση της Μάργκαρετ Θάτσερ Αυτό το πρόγραμμα με έδρα το Λονδίνο δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να εξετάσουν την ιστορία της Βρετανίας κατά τον 20ό αιώνα, εστιάζοντας στην περίοδο από την έναρξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου το 1914 έως την παραίτηση της Μάργκαρετ Θάτσερ το 1990. Το πρόγραμμα διευθύνεται από τον Simon Heffer, καθηγητή Σύγχρονης Βρετανικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο και κορυφαία αυθεντία για την περίοδο αυτή.

Το μάθημα περιλαμβάνει μια σειρά σεμιναρίων (βλ. παρακάτω), τα οποία παραδίδονται από διάφορους διακεκριμένους προσκεκλημένους ομιλητές και συμπληρώνουν την ιδιωτική έρευνα των φοιτητών. Αυτά θα παρέχουν μια ευρεία χρονολογική επισκόπηση της περιόδου και μια εισαγωγή σε μείζονα θέματα της πολιτικής και κοινωνικής ιστορίας της Βρετανίας του 20ού αιώνα. Τα σεμινάρια θα λαμβάνουν χώρα στο κομψό Reform Club στο Pall Mall, ενώ οι εποπτικές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του Humanities Research Institute στη διεύθυνση 51 Gower Street στο Bloomsbury.

Η κύρια εστίαση του προγράμματος θα είναι στην πολιτική και την κοινωνία, αλλά θα υπάρχει επικουρική εστίαση στην πολιτιστική ιστορία και την ιστοριογραφία. Στους προσκεκλημένους ομιλητές θα περιλαμβάνονται οι σύγχρονοι ιστορικοί Sir David Cannadine, Lord Hennessy, David Kynaston και Michael Bentley.

Η αξιολόγηση γίνεται μέσω μιας διπλωματικής εργασίας περίπου 25.000 λέξεων σε θέμα της επιλογής του φοιτητή, η οποία ολοκληρώνεται υπό την καθοδήγηση ενός επιβλέποντα και υποβάλλεται στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους.

Το ΠΜΣ δεν προσφέρει συστηματική διδασκαλία των γεγονότων- αντίθετα, η έμφαση δίνεται στην ανεξάρτητη σκέψη και την έρευνα. Στο επίκεντρο του ΜΑ του Buckingham βρίσκεται η στενή σχέση εργασίας μεταξύ φοιτητή και επόπτη. Παρόλο που η τελική διατριβή πρέπει να είναι ανεξάρτητη εργασία, ο επιβλέπων είναι αυτός που παρέχει συμβουλές σχετικά με την τελειοποίηση του θέματος (εάν είναι απαραίτητο), τις πρωτογενείς πηγές, τη δευτερογενή ανάγνωση, τις τεχνικές έρευνας και τη συγγραφή του τελικού κειμένου (το οποίο δεν πρέπει να είναι μικρότερο από 25.000 λέξεις). Οι επόπτες και οι φοιτητές θα συναντώνται συχνά κατά τη διάρκεια του έτους, και τουλάχιστον δύο φορές ανά εξάμηνο- και ο επόπτης θα είναι πάντα ο κύριος σύνδεσμος του φοιτητή για ακαδημαϊκές συμβουλές και υποστήριξη.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εξετάσουμε όλες τις διεθνείς αιτήσεις. Το Πανεπιστήμιο είναι χορηγός του UKVI Tier 4. Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε IELTs 6.5 (συνολικά) με ελάχιστο 6.0 σε κάθε τμήμα, ή ισοδύναμο.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςTwentieth Century British History, MA (Res), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Το ελάχιστο επίπεδο εισόδου που απαιτείται για το συγκεκριμένο μάθημα είναι το ακόλουθο: - ένα πτυχίο πρώτης ή ανώτερης δεύτερης τάξης με άριστα από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο ή, - αναγνωρισμένο επαγγελματικό προσόν με σχετική επαγγελματική εμπειρία. Στις περιπτώσεις που οι υποψήφιοι υποβάλλουν αίτηση βάσει εργασιακής εμπειρίας, μπορεί να τους ζητηθεί να συμπληρώσουν μια σύντομη γραπτή εργασία ή/και να παραστούν σε συνέντευξη στο πλαίσιο της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Buckingham στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 6 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Buckingham

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Buckingham

Το Πανεπιστήμιο του Μπάκιγχαμ ιδρύθηκε το 1976 και είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον της πόλης του Μπάκιγχαμ, στη νοτιοανατολική Αγγλία. Η τοπική περιοχή περιβάλλεται από καφετέριες, παμπ, παλαιοπωλεία και εστιατόρια - έτσι οι φοιτητές θα έχουν πολλά να απολαύσουν στον ελεύθερο χρόνο τους. Ως μοναδικό κομμάτι της βρετανικής ιστορίας, το UCB ήταν το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει αναδείξει μια σειρά από επιτυχημένους διευθύνοντες συμβούλους, πολιτικούς, ακόμη και θεατρικούς συγγραφείς.

Λίστα με 103 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Buckingham - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Buckingham

  • Why choose the University of Buckingham?
  • Buckingham Law School: The Student Story
  • Why I came to Buckingham - an International student's perspective
  • Why choose Business at Buckingham

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βικτωριανές Σπουδές MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £8190 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Βικτωριανές Σπουδές MA Πανεπιστήμιο Leeds Trinity
(Leeds Trinity University)
- - - £11500 - Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βικτωριανές Σπουδές MA Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- - - £17500 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ρομαντικές και Βικτωριανές Σπουδές MLitt Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - £20370 - Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βρετανική Ιστορία του εικοστού αιώνα MA (Res) Πανεπιστήμιο του Buckingham
(The University of Buckingham)
- - - - - - Oncampus μερική απασχόληση
Βρετανική Ιστορία του εικοστού αιώνα MRes Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαύρη Βρετανική Ιστορία MA Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Goldsmiths, University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βρετανική Ιστορία MA Πανεπιστήμιο του Newcastle
(Newcastle University)
- - - - - Νιουκάστλ Oncampus πλήρους απασχόλησης