Teesside University
Εργοθεραπεία BSc (Hons)
Teesside University - Πανεπιστήμιο Teesside

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων συμβουλευτική, ψυχοθεραπεία και εργοθεραπεία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : συμβουλευτική, ψυχοθεραπεία και εργοθεραπεία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26500 £21000 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25500 - £27000 £16000 - £23500 £17500 - £28500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε συμβουλευτική, ψυχοθεραπεία και εργοθεραπεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25731 £21503 £23767
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24646 - £27975 £15340 - £25476 £16859 - £28886

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση του μαθήματος: Ο εργοθεραπευτής (OT) υποστηρίζει τα άτομα που αντιμετωπίζουν ασθένεια ή αναπηρία για να διευκολύνει την αποκατάσταση και να ξεπεράσει τα εμπόδια, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καθημερινές δραστηριότητες που χρειάζονται ή θέλουν να κάνουν για να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα, την ανεξαρτησία και την ποιότητα ζωής τους. Ένας ΟΤ εργάζεται με ενήλικες και παιδιά όλων των ηλικιών με ένα ευρύ φάσμα σωματικών και ψυχικών παθήσεων σε περιβάλλοντα που περιλαμβάνουν οργανισμούς υγείας και κοινωνικής φροντίδας (νοσοκομεία και κοινότητα), εκπαίδευση, φιλανθρωπικά ιδρύματα και ιδιωτική πρακτική. Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας και το Βασιλικό Κολέγιο Εργοθεραπευτών. Αυτό σας προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα μελλοντικών ευκαιριών εργασίας στις χώρες που ανήκουν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργοθεραπευτών. Επιτρέπει επίσης στους σπουδαστές από τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας να εργαστούν στο Eire. Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της μάθησής σας, διασφαλίζοντας ότι είστε έτοιμοι για το μέλλον. Οι εγκαταστάσεις μας στην πανεπιστημιούπολη σας προσφέρουν την ευκαιρία να αναπτύξετε και να εξασκήσετε τις δεξιότητές σας σε έναν προσομοιωμένο χώρο και σε έναν θάλαμο τεσσάρων κλινών που αντικατοπτρίζει το πραγματικό περιβάλλον πρακτικής. Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν χώρους δημιουργίας, τέχνης και αγγειοπλαστικής για να αποκτήσετε δεξιότητες ομαδικής εργασίας και ανάλυσης δραστηριοτήτων. Το μάθημα έχει συνταχθεί με τη συμμετοχή των εμπειριών των χρηστών υπηρεσιών και των φροντιστών, γεγονός που διασφαλίζει ότι η μάθησή σας παραμένει σχετική με το διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο της επαγγελματικής πρακτικής. Οι ενότητες περιλαμβάνουν την παραδοσιακή απασχολησιμότητα στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας και την ιδιωτική πρακτική και επιχειρηματικότητα. Όλοι οι νέοι και οι συνεχιζόμενοι επιλέξιμοι φοιτητές σε αυτό το μάθημα θα λαμβάνουν κάθε χρόνο ένα ταμείο μαθησιακής υποστήριξης ύψους 5.000 λιρών, το οποίο δεν επιστρέφεται. Οι επιλέξιμοι φοιτητές μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση για την επιστροφή των βασικών εξόδων ταξιδιού και διαμονής για την παρακολούθηση πρακτικών ασκήσεων. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για εγγραφή ως εργοθεραπευτής στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας. Η προ-εγγραφική μας παροχή εργοθεραπείας έχει πιστοποιηθεί από το Royal College of Occupational Therapists. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος αναμένεται 100% συμμετοχή.

Οι κυριότεροι λόγοι για να σπουδάσετε αυτό το μάθημα

 1. Ποικίλες και μοναδικές προοπτικές σταδιοδρομίας σε όλους τους τομείς της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας
 2. Οι ισχυροί δεσμοί μας με τις τοπικές υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας, τα καταπιστεύματα του NHS, τους ιδιωτικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς και τους χρήστες των υπηρεσιών διασφαλίζουν ότι το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι σχετικό και επίκαιρο
 3. Οι εγκαταστάσεις ΟΤ στην πανεπιστημιούπολη αντικατοπτρίζουν πτυχές των περιβαλλόντων κλινικής πρακτικής, συμπεριλαμβανομένων δημιουργικών αιθουσών ομαδικής εργασίας, ενός νοσοκομειακού θαλάμου τεσσάρων κλινών και ενός προσομοιωμένου σπιτιού
 4. Πάνω από 1.000 ώρες εμπειρίας πρακτικής άσκησης
 5. Η ομάδα διδασκαλίας διαθέτει εκτεταμένη ακαδημαϊκή εμπειρία και γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα κλινικών πρακτικών Μετά το πέρας των μαθημάτων: Οι εγγεγραμμένοι εργοθεραπευτές ασκούν το επάγγελμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό, σε όλους τους τομείς της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας. Θα συνεργαστείτε στενά με άλλους επαγγελματίες, όπως γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους και νοσηλευτές. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε καριέρα σε φιλανθρωπικό ίδρυμα ή σε άλλους αναδυόμενους τομείς πρακτικής. Οι εργοθεραπευτές εργάζονται επίσης στην ιδιωτική πρακτική, την έρευνα και την εκπαίδευση.

Διαπιστευμένο από το Royal College of Occupational Therapists (RCOT) με σκοπό να διασφαλιστεί ότι οι απόφοιτοι είναι κατάλληλοι για το επάγγελμα.

Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) με σκοπό την παροχή επιλεξιμότητας για την υποβολή αίτησης εγγραφής στο HCPC ως εργοθεραπευτής.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Occupational Therapy BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Teesside

85% Επαγγελματίες πληροφορικής
15% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Πρόσβαση στις πληροφορίες αξιολόγησης μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Teesside χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο της σελίδας του μαθήματος που παρέχεται (ή επισκεφθείτε www.tees.ac.uk).

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

104 -112 βαθμοί UCAS Παραστατικές τέχνες ή παρόμοιο αντικείμενο. Εάν δεν έχουν σπουδάσει σχετικά θέματα, η προσωπική δήλωση πρέπει να δείχνει ότι έχουν παραστατικό/δραματικό/κωμωδικό/μεσικό υπόβαθρο/εμπειρία.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςOccupational Therapy, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εργοθεραπεία BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Μάθετε περισσότερα για τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση αν είστε από το Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ιρλανδία εδώ: tees.ac.uk/fees, ή αν είστε διεθνής φοιτητής εδώ: tees.ac.uk/international/fees. Αν ζείτε στα Νησιά της Μάγχης ή στη Νήσο Μαν, επικοινωνήστε με την εκπαιδευτική σας αρχή: gov.uk/student-finance.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Teesside στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 16 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Teesside

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Teesside

Το Πανεπιστήμιο Teesside ιδρύθηκε το 1929 και βρίσκεται στο περιβάλλον της μεγάλης πόλης Middlesbrough. Το ίδρυμα αυτό είναι ιδιαίτερα ενεργό όσον αφορά την ερευνητική δραστηριότητα, επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια στα έξι κέντρα του, καθένα από τα οποία είναι αφιερωμένο στους δικούς του ξεχωριστούς τομείς μελέτης. Για τους φοιτητές που είναι λάτρεις του αθλητισμού, υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία σύγχρονων εγκαταστάσεων για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για άσκηση.

Λίστα με 220 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Teesside - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Teesside

προπτυχιακοί φοιτητές:
10750
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
6270
:
17020
 • Teesside University Students’ Union
 • Reasons to Choose Teesside
 • Anantha Narasimhan: My experience as an international student at Teesside University
 • Teesside University students talk about night safety
 • Nik Quek: My experience as an international student at Teesside University
 • Annise Siaw: My experience as an international student at Teesside University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Teesside University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- 10% 15% £18700 148 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- 0% 14% £15000 129 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- 10% 0% £22180 129 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
- 0% 1% £14500 £15200 198 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- 0% 4% £21470 £23615 142 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 0% 7% £19500 146 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
- 0% 10% £18050 142 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- 5% 1% £14900 144 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- 0% 4% £15000 £15450 149 Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- 0% 5% £18800 142 - Oncampus πλήρους απασχόλησης